alt

Guardians of the Galaxy Vol. 2 2017 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.6
20 705
Betyg
calendar2017
time2h 17m
Gängets äventyr fortsätter i Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 2, där de färdas i kosmos yttersta gränsland. Guardiansgänget måste kämpa för att hålla ihop sin nyfunna familj när de nu börjar nysta i mysteriet kring vilka som är Peter Quills riktiga föräldrar.

Skådespelare

Actor Zoe Saldaña

Zoe Saldaña

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Chris Pratt

Chris Pratt

Actor Kurt Russell

Kurt Russell

Actor Michelle Yeoh

Michelle Yeoh

Actor Karen Gillan

Karen Gillan

Actor Laura Haddock

Laura Haddock

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Dreamfilm

Streama den här Marvel-actionrullen online gratis! Guardians of the Galaxy Vol. 2 hade biopremiär i april 2017 och är en av de mest hyllade superhjältefilmerna på senare år. I centrum står Star-Lord, spelad av Chris Pratt, och hans udda vänner - Gamora (Zoe Saldana), Rocket (röst Bradley Cooper), Baby Groot (röst Vin Diesel) och Drax (Dave Bautista). Tillsammans utgör de Galaxens väktare.

I uppföljaren tar sig gänget ut på nya äventyr långt bort i rymden. De möter både gamla och nya fiender, avslöjar hemligheter från det förflutna och råkar även ut för interna konflikter. Men vänskapen och lojaliteten sätts på prov. Kan Star-Lord och de andra enas och rädda galaxen från undergång?

Med utmärkta skådespelarinsatser, häftiga actionscener och en rejäl dos humor är det här en rymdfärd du inte vill missa! Titta på Guardians of the Galaxy Vol 2 med swesub stream här på Dreamfilm.

En rolig och explosiv rymdfärd som passar hela familjen.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Titta på filmen gratis online

Vill du se kritikerrosade Guardians of the Galaxy vol. 2 men inte betala för en strömningstjänst? På Dreamfilm kan du streama filmen gratis online med bara några klick!

Filmen är över två timmar lång och vi har lagt till svensk text (swesub) för din bekvämlighet. Du kan alltså se hela rullen om Galaxens väktare på svenska utan kostnad hos oss.

För att titta på den här Marvel-filmen helt gratis behöver du inte ens skapa ett konto. Du trycker bara på play och kan börja njuta av rymdäventyret direkt. Men om du skapar ett gratis konto kan du spara filmer och serier för att enkelt komma åt dem igen.

Så missa inte chansen att se Guardians of the Galaxy Vol 2 gratis film! Det enda du behöver är en internetuppkoppling.

 • Ingen nedladdning krävs
 • Inget abonnemang behövs

Hela filmen om Star-Lord och gänget

Nu har du möjligheten att se hela filmen om superhjältegruppen Galaxens väktare på nätet. Guardians of the Galaxy Vol 2 är nästan 2,5 timmar lång och fyller din eftermiddag eller kväll med explosiv underhållning.

Du får hänga med på Star-Lords upptåg, skratta åt Rockets syrliga humor och imponeras över Gamoras skickliga kampsport. Och förstås - glädja dig åt lilla Baby Groot som dansar till musiken! Det finns massor att uppskatta i den här mixen av action, äventyr och komedi i rymdmiljö.

Vill du fördriva tiden på bästa sätt? Popcorn, godis och dvärgen Groot väntar. Det enda som fattas är du. Så vänta inte längre med att streama filmen och se det färgstarka gänget Galaxens väktare i farten.

Missa inte att se hela filmen om Peter Quill och hans vänner - bara på Dreamfilm!

Svensk text på scifi-äventyr från 2017

Guardians of the Galaxy Vol 2 är ett actionfylld scifi-äventyr från 2017 med Chris Pratt i huvudrollen. Nu kan du se den svensk textad på Dreamfilm!

För att du ska få ut så mycket som möjligt av filmen har vi lagt till swesub åt dig. All dialog och all text visas alltså på svenska så att du smidigt kan följa med i handlingen. Det underlättar otroligt mycket om du samtidigt vill kunna fokusera på de häftiga rymdslagen och specialeffekterna.

Så tveka inte att trycka på play och dyka rakt in i nästa kapitel med Star-Lord, Gamora och de andra galaxens räddare. Nu kan du njuta av skådespelarna, skratten och spänningen på ditt eget språk.

Underhållande action i rymden för hela familjen - nu med svensk text!

Upplev sci-fi- succén Guardians of the Galaxy vol. 2 från 2017 bekvämt hemifrån. Bara på Dreamfilm kan du se hela Marvel-filmen med svensk text helt gratis. Titta på den redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 20705
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Guardians of the Galaxy Vol. 2 med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.6 antyder att Guardians of the Galaxy Vol. 2 är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.6 för Guardians of the Galaxy Vol. 2bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Guardians of the Galaxy Vol. 2 med medelbetyget 7.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 17m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 17m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

FilmTitel

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Titel med ett betyg på 7.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Aquaman and the Lost Kingdom

Apornas planet: Uppgörelsen

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes