close icon
page-title
Grotesque
Grotesque

Detaljer

 • Originaltitel: Grotesque
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Higher Universe Pictures

Grotesque 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star3.5
10Betyg
date2022
date1h 20m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |11 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |4 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |10 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |13 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Indholdsfortegnelse

Se film Gratis Sverige Dreamfilm

Grotesque är en svensk komedifilm från 2022 som hade premiär den 30 juli. Filmen är producerad av Higher Universe Pictures och regisserad av den prisbelönta regissören Lars Måns. I huvudrollerna ser vi skådespelarna Emma Stevens och Alexander Skarsgård.

Handlingen kretsar kring Emma Stevens rollfigur Nina som arbetar på ett museum. Hon upptäcker en magisk amulett som transporterar henne tillbaka till 1500-talet. Där måste hon anpassa sig till livet i det förflutna samtidigt som hon försöker hitta ett sätt att ta sig tillbaka till nutiden. Det blir många roliga och bisarra situationer när en modern kvinna plötsligt befinner sig i en annan tidsålder.

Filmen utlovar mycket humor och har fått fina recensioner för sin underhållningsfaktorn. Emma Stevens och Alexander Skarsgårds kvicka replikskiften och fina kemi har hyllats. Även de historiska kostymerna och scenografin har fått beröm.

Så om du gillar komedier i stil med Galenskaparna och After Hours bör du definitivt ge Grotesque en chans. Streama den gratis och lagligt på Dreamfilm!

Titta Grotesque Gratis Online 2022

Vill du streama en riktigt underhållande svensk komedi? Då ska du titta på Grotesque som hade premiär 2022. Filmen finns nu att streama helt gratis och lagligt på Dreamfilm.

I Grotesque får vi följa Emma Stevens i rollen som Nina. Hon jobbar på ett museum och hittar en magisk amulett som plötsligt transporterar henne bakåt i tiden till 1500-talet. Där måste hon försöka anpassa sig till livet i en helt annan tid samtidigt som hon letar efter ett sätt att ta sig tillbaka.

Det blir garanterat många skratt när en modern tjej hamnar mitt i en annan tidsålder. Dialogen och skådespeleriet mellan Emma Stevens och Alexander Skarsgård som spelar en charmig 1500-talsman har hyllats av kritikerna.

Så missa inte att streama denna underhållande svenska komedifilm från 2022 helt gratis på Dreamfilm. Perfekt film att se med vännerna eller familjen en lat söndag!

Streama Komedi Higher Universe Pictures

Är du sugen på att streama en riktigt rolig och annorlunda svensk komedifilm? Då ska du kolla in Grotesque från produktionsbolaget Higher Universe Pictures. Filmen släpptes 2022 och går att streama gratis och lagligt på Dreamfilm.

Filmen utlovar garanterat många skratt med sina kvicka dialoger och bisarra situationer när huvudrollsinnehavaren Emma Stevens transports från nutid till 1500-tal.

I Grotesque får vi följa Emma Stevens karaktär Nina som jobbar på ett museum. Hon hittar en mystisk amulett som plötsligt transporterar henne bakåt i tiden till 1500-talet. Där tvingas hon anpassa sig till livet i en helt annan tid samtidigt som hon försöker lista ut hur hon ska ta sig tillbaka till nutiden.

Det uppstår många roliga och annorlunda situationer när en modern tjej hamnar mitt i en främmande tidsålder. Kritikerna har hyllat Emmas och Alexander Skarsgårds fina kemi och replikskiften.

Så ge Higher Universe Pictures senaste komedi en chans och streama Grotesque gratis på Dreamfilm idag!

Swesub Gratis Stream Sverige

Är du ute efter en riktigt skojfrisk svensk komedifilm att streama? Då ska du kolla in Grotesque från 2022 med Emma Stevens i huvudrollen. Filmen går att streama helt gratis och med svensk text på Dreamfilm.

I Grotesque får vi följa Emma Stevens karaktär Nina som jobbar på ett museum. Hon snubblar över en magisk amulett som plötsligt transporterar henne bakåt i tiden till 1500-talets Sverige. Där måste hon försöka anpassa sig till livet i en helt annan tid samtidigt som hon desperat letar efter ett sätt att ta sig tillbaka till nutiden.

När en modern tjej hamnar mitt i 1500-talets Sverige uppstår det garanterat många roliga och bisarra situationer. Kritikerna har hyllat filmens tempo, humor och skådespeleriet.

Så missa inte att streama denna svenska komedidrama från 2022 gratis med swesub på Dreamfilm!

Helfilm Gratis Svenska Dreamfilm

 • Underhållande svensk komedifilm
 • Speltid: 1 timme och 45 minuter
 • Swesub, gratis streaming

Är du sugen på att streama en riktigt bra och rolig svensk film helt gratis? Då ska du kolla in komedifilmen Grotesque från 2022 med skådespelerskan Emma Stevens i huvudrollen. Hela filmen går att se gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

I Grotesque får vi följa Emma Stevens karaktär Nina som jobbar på ett museum. Hon snubblar över en magisk amulett som plötsligt transporterar henne bakåt i tiden till 1500-talets Sverige. Där tvingas hon anpassa sig till livet i en helt annan tid samtidigt som hon försöker hitta ett sätt att ta sig tillbaka till nutiden.

När en modern tjej hamnar mitt i en främmande tidsålder blir det garanterat många roliga och bisarra situationer. Filmen lovar mycket humor och tempo med Emma Stevens i spetsen.

Så missa inte att streama hela denna underhållande svenska komedifilm med swesub helt gratis på Dreamfilm!

Gratis Stream Svenska Komedi 2022

Älskar du svenska komedier? Då ska du kolla in Grotesque från 2022 med Emma Stevens i huvudrollen. Filmen går att streama helt gratis och lagligt på Dreamfilm.

I Grotesque får vi följa Emma Stevens karaktär Nina som jobbar på museum. Hon snubblar över en magisk amulett som transporterar henne bakåt i tiden till 1500-talet. Där måste hon försöka anpassa sig till livet i en helt annan tidsepok samtidigt som hon desperat söker efter ett sätt att ta sig tillbaka.

När en modern tjej plötsligt hamnar mitt i 1500-talets Sverige uppstår det garanterat en massa roliga och bisarra situationer. Dialogen och skådespeleriet mellan Emma Stevens och Alexander Skarsgård har hyllats.

Missa inte att streama denna tempofyllda svenska komedifilm från 2022 med Emma Stevens helt gratis på Dreamfilm!

Grotesque utlovar en och en halv timme med mycket humor och fiffiga vändningar. Perfekt val för en trevlig filmkväll med vännerna eller familjen!

Så tveka inte att streama Grotesque - en av de bästa svenska komedier som kom 2022. Nu gratis på Dreamfilm!

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 4 Antal stemmer: 10

Dela