alt

Gray Matter 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
40
Betyg
calendar2023
time1h 27m

Skådespelare

Actor Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Actor Andrew Liner

Andrew Liner

Actor Mia Isaac

Mia Isaac

Actor Jessica Frances Dukes

Jessica Frances Dukes

Officiell trailer

Siehe auch

Se på Gray Matter Dreamfilm gratis

Gray Matter är den senaste sci-fi thrillern som släpptes på bio den 13 juli 2023. Filmen är producerad av CatchLight Studios och regisserad av Adam Randall, känd från filmer som I See You och Night Teeth. I huvudrollerna ser vi bland andra Thomas Jane, Sasha Lane och Benedict Wong.

Handlingen utspelar sig i en nära framtid där forskaren Dr. Meredith Clover gör en makalös upptäckt - en substans hon kallar för "Grått material" som kan ge människor övermänskliga förmågor. Men hennes experiment leder till katastrofala och livsfarliga konsekvenser när substansen börjar mutera och infektera allt fler människor.

Nu jagas Meredith av myndigheter som vill utplåna allt spår av hennes arbete, samtidigt som de smittade förvandlas till våldsamma monster. Kan hon stoppa spridningen och rädda mänskligheten från undergång?

Med sin mix av sci-fi, skräck och action utlovar Gray Matter att bli sommarens mest explosiva filmupplevelse. Streama den nu gratis på Dreamfilm!

Gray Matter

Strömma Gray Matter Dreamfilm swesub 2023

Gray Matter är årets hetaste sci-fi film som alla pratar om. Efter en lyckad biopremiär den 13 juli 2023 kan du nu strömma den helt gratis med swesub på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där en lovande forskare gör en farlig upptäckt - ett okänt ämne hon döper till "Grått material" som ger övermänskliga krafter. Men experimenten går fruktansvärt fel och snart hotas hela mänskligheten.

I huvudrollerna ser vi stjärnskottet Sasha Lane tillsammans med rutinerade Thomas Jane och Benedict Wong. Filmens visuella effekter och actionscener har hyllats av kritiker världen över.

Gray Matter är perfekt för dig som gillar sci-fi i stil med filmer som Annihilation, Upgrade och District 9. Missa inte att streama den med svensk text på Dreamfilm redan idag!

Gray Matter Dreamfilm streama film gratis

Är du sugen på att streama en riktigt bra sci-fi thriller? Då ska du kolla in Gray Matter som nu finns att se helt gratis på Dreamfilm!

Filmen utforskar vad som händer när en lovande forskares experiment med ett okänt ämne går fruktansvärt fel. Snart muterar substansen hon kallar "Grått material" och börjar infektera och förvandla människor till våldsamma monster.

Med en stjärnspäckad ensemble bestående av Thomas Jane, Sasha Lane och Benedict Wong levererar Gray Matter en pulshöjande berättelse fylld med sci-fi, skräck och explosiv action. Perfekt underhållning för en kväll framför skärmen!

Streama Gray Matter gratis på Dreamfilm och upplev årets mest hyllade sci-fi thriller. Filmen släpptes på bio den 13 juli 2023 och har nu premiär för streaming.

Titta på Gray Matter Dreamfilm med svenska undertexter

Den efterlängtade sci-fi thrillern Gray Matter har nu äntligen svensk premiär på Dreamfilm. Upplev den absolut senaste sensationalisten inom film gratis och med svenska undertexter.

Handlingen kretsar kring forskaren Dr. Meredith Clovers experiment med ett okänt ämne hon ger namnet "Grått material". Det visar sig ge människor övermänskliga krafter, men snart spårar allt ur kontroll då substansen börjar mutera.

I en kamp mot klockan måste Meredith stoppa de smittade från att förvandlas till våldsamma monster, samtidigt som regeringen jagar henne för att tysta ner hennes arbete. Men kan hon rädda mänskligheten från total undergång?

Upplev denna adrenalinfyllda sci-fi thriller med svensk text och se det okända ämnet "Grått material" ge upphov till rena mardrömmen på filmduken. Titta på Gray Matter redan idag på Dreamfilm!

Gray Matter

Se senaste Gray Matter Dreamfilm online gratis

Har du hört talas om Gray Matter? Det är sci-fi thrillern som har hyllats unisont av kritiker världen över och nu har den äntligen landat på Dreamfilm för gratis streaming.

Handlingen följer den lovande forskaren Dr. Meredith Clovers jakt på sanningen efter att hennes experiment med det okända ämnet "Grått material" går fruktansvärt fel. Snart muterar substansen okontrollerat och hotar att utplåna mänskligheten.

Med sina våldsamma actionscener, explosiva effekter och en ensemble bestående av Sasha Lane, Thomas Jane och Benedict Wong så lovar Gray Matter att bli årets mest pulshöjande filmupplevelse.

Missa inte att streama den allra senaste sensationalisten inom film gratis online på Dreamfilm. Upplev Gray Matter redan idag!

Strömma 2023 Gray Matter Dreamfilm full movie

Är du redo för årets häftigaste sci-fi thriller? Då ska du strömma Gray Matter som nu finns att se i sin helhet på Dreamfilm.

Den här filmen utforskar vad som händer när en experimentell substans kallad "Grått material" ger människor övermänskliga krafter men samtidigt börjar mutera okontrollerat. Snart hotas hela planeten av de smittades våldsamma mutation.

Med Sasha Lane och Thomas Jane i huvudrollerna levererar Gray Matter en adrenalinstinn filmupplevelse fylld med action, skräck och spänning. Perfekt underhållning för en hel kväll!

Strömma hela filmen Gray Matter på Dreamfilm och se handlingen om "Grått material" och dess katastrofala följder utspela sig på vita duken. Släpptes på bio 13 juli 2023.

10 liknande filmer:

  1. Deadpool & Wolverine
  2. Megaboa
  3. Code 8
  4. Kingdom of the Planet of the Apes
  5. Jurassic World Dominion
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Transformers: Rise of the Beasts
  8. Godzilla
  9. Ant-Man and the Wasp: Quantumania
  10. Alien: Covenant
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 40
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Gray Matter är ett måste för fans av Science Fiction.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 27m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 27m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 27m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Science Fiction.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

superMice

Gray Matter Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.