close icon
page-title
Gone Girl
Gone Girl

Detaljer

 • Originaltitel: Gone Girl
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Gone Girl 2014 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.9
18051Betyg
date2014
date2h 29m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |5 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Grater98

  |1 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |2 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |4 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Gone Girl från 2014

Gone Girl är en spännande amerikansk dramafilm från 2014 i regi av David Fincher. Filmen är baserad på Gillian Flynns bästsäljande roman med samma namn och hade biopremiär den 1 oktober 2014. Nu kan du streama Gone Girl gratisDreamfilm med svenskt tal (swesub) i full längd och HD-kvalitet.

Handlingen i Gone Girl kretsar kring Nick Dunne, spelad av Ben Affleck, vars fru Amy (Rosamund Pike) plötsligt försvinner på parets femårsdag. Nicks beteende väcker snabbt misstankar hos polisen och allmänheten, och bevisen pekar mot att han kan ligga bakom hustruns försvinnande.

Gone Girl blev en stor publik- och kritikersuccé vid sin biopremiär och tjänade in över 370 miljoner dollar globalt. Filmen hyllades för Finchers regi, Flynns manus och de starka skådespelarinsatserna av Affleck och Pike, som Oscarsnominerades för sin rollprestation.

Nu har du chansen att streama den här uppmärksammade filmen helt gratis online. Gone Girl finns tillgänglig med svenskt tal på Dreamfilm och går att se direkt i webbläsaren utan nedladdning eller registrering.

Gone Girl

Streama Gone Girl med svenskt tal

På Dreamfilms streamingtjänst kan du titta på Gone Girl gratis online med svenskt tal, så kallad swesub. Filmen går att streama i full längd utan att behöva ladda ner eller skapa ett konto.

Streamingkvaliteten är HD vilket gör att du kan njuta av David Finchers visuella regi i hög upplösning. Ljudet är också dolby surround vilket skapar en bioliknande upplevelse.

För att streama Gone Girl online behöver du bara gå till Dreamfilms hemsida och klicka på play-knappen på filmens sida. Sedan kan du luta dig tillbaka och följa med i den spännande historien om Nick och Amy Dunne helt gratis.

Streamingtjänsten fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil, så du kan titta var och när du vill efter premiären 2014.

Gratis streaming av Gone Girl dramafilmen

Gone Girl är en amerikansk dramafilm baserad på Gillian Flynns roman från 2012 med samma namn. Boken blev en stor försäljningssuccess världen över, och 2014 kom filmversionen som också den blev mycket omtyckt.

Filmen regisserades av David Fincher som tidigare ligger bakom uppmärksammade filmer som Fight Club, Seven och The Social Network. Hans visuella och distinkta filmstil passade perfekt för att skildra bokens mörka och tvetydiga historia.

I huvudrollerna ser vi Ben Affleck och Rosamund Pike gestalta det på ytan lyckliga paret Nick och Amy Dunne, vars äktenskap raseras när Amy plötsligt försvinner spårlöst. Rollistan innehåller också Neil Patrick Harris, Tyler Perry och Carrie Coon.

Rosamund Pike Oscarsnominerades för sin imponerande insats i huvudrollen som Amy Dunne.

Genom smarta tillbakablickar och perspektivskiften sår Gillians Flynn ständigt tvivel om vad som egentligen har hänt Amy. Är Nick skyldig eller oskyldig? Nu kan du själv se dramafilmen Gone Girl gratis online på Dreamfilm och avgöra vart sanningen ligger.

Spännande Gone Girl nu på DreamFilm

Gone Girl är en psykologisk thriller som är bäst ju mindre du vet om handlingen i förväg. Så om du inte redan har sett filmen eller läst boken rekommenderar vi att du skippar att läsa för mycket om intrigerna i historien.

Men för att locka dig att streama Gone Girl gratis hos DreamFilm kan vi avslöja att den utforskar teman som relationer, svek, hämnd, mediedrev och fördomar. Finchers filmatisering lyckas framgångsrikt överföra bokens spänning och energi till bioduken.

Timingen för filmens releasedatum, den 1 oktober 2014, var perfekt då den passade bra för en spännande höstkväll. Och även idag, över 8 år senare, är Gone Girl fortfarande lika nervpirrande och underhållande.

Så om du gillar välspelade thrillers med oväntade vändningar, smart manus och hög produktionskvalitet är Gone Girl en given film att streama på DreamFilm.

Gone Girl

Full längd Gone Girl film online gratis

På DreamFilms streamingtjänst kan du se Gone Girl i full längd online helt gratis. Filmen, som är 2h 29min lång, finns tillgänglig att streama när du vill utan kostnad eller registrering.

Förutom själva filmen hittar du på Gone Girls filmsida även annan bra information. Bland annat finns här filmens längd, originaltitel, releasedatum (1 oktober 2014), IMDB-betyg (8,1/10) och en kort sammanfattning av handlingen.

Det går också att läsa mer om skådespelarna som Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris och Tyler Perry. Finns även länkar till deras officiella IMDB-sidor om du vill veta mer om deras tidigare roller.

Så all information du behöver för att förstå och uppskatta thrillerfilmen Gone Girl finns samlat på DreamFilms streamingtjänst. Klicka dig in och börja titta på den 152 minuter långa filmen gratis online nu!

Swesub stream av Gone Girl 01.10.2014

Gone Girl, eller Flykten på svenska, hade världspremiär på New York Film Festival den 26 september 2014. Den 1 oktober 2014 var det dags för den breda biopremiären i USA och Sverige.

Filmen blev en stor kassasuccé som drog in över 370 miljoner dollar på bio världen över. Den möttes också av fina recensioner av kritiker som hyllade regi, manus och skådespeleri.

Rosamund Pike belönades med en Oscar-nominering för Bästa kvinnliga huvudroll för sin insats som Amy Dunne.

Nu, över 8 år senare, finns Gone Girl tillgänglig att streama online gratis med svensk text på DreamFilm. Här kan du se den uppmärksammade filmen från 2014 i sin helhet med Ben Affleck och Rosamund Pike.

Att streama Gone Girl online är det perfekta sättet att se thrillern för dig som inte har möjlighet att se den på bio eller vill se om den. Klicka bara på play-knappen på filmens sida så kommer du igång med tittandet.

Så missa inte chansen att streama thrillerfilmen Gone Girl gratis med svensk textning. Upplev den spännande historien om Amy och Nick Dunne med alla dess oväntade vändningar. Du hittar den exklusivt här på DreamFilm!

Sammanfattning

I den här 1500-ordsartikeln får du veta allt du behöver om att streama thrillerfilmen Gone Girl från 2014 gratis online med svenskt tal på Dreamfilm.

Artikeln innehåller information om filmens handling, skådespelare, produktion och mottagande vid biopremiären den 1 oktober 2014. Det förklaras hur du enkelt kan streama Gone Girl i full längd på Dreamfilms streamingtjänst var som helst och när som helst.

Gone Girl beskrivs som en spännande och välspelad psykologisk thriller som utforskar relationer, svek och hämnd. Filmen hyllades vid sin premiär för regi, manus och skådespeleri, i synnerhet Rosamund Pikes insats som Oscar-nominerades.

Så om du gillar nervepirrande drama och thrillers som Seven och Fight Club rekommenderas Gone Girl starkt. Streama den gratis online i HD med svensk text på Dreamfilm för att själv upptäcka alla filmens oväntade vändningar.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 18051

Dela