close icon
page-title
Glass Onion: A Knives Out Mystery
Glass Onion: A Knives Out Mystery

Detaljer

 • Originaltitel: Glass Onion: A Knives Out Mystery
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: T-Street

Glass Onion: A Knives Out Mystery 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.1
5111Betyg
date2022
date2h 20m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |6 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Glass Onion: A Knives Out Mystery Sverige

Är du ute efter en spännande deckare att koppla av med? Då bör du definitivt kolla in Glass Onion: A Knives Out Mystery, den efterlängtade uppföljaren till den populära filmen Knives Out från 2019. Den här gången tar den legendariske detektiven Benoit Blanc oss med på ett nytt mysterie, denna gång till den vackra miljön i Grekland.

Glass Onion: A Knives Out Mystery utspelar sig på en privat ö ägd av den exentriska miljardären Miles Bron, där han har samlat ihop en grupp av sina närmaste vänner för en helgresa. Men när en av de inbjudna gästerna oväntat hittas död, är det dags för Benoit Blanc att ta sig an fallet och försöka lista ut vad som egentligen pågår.

Likt föregångaren imponerar den här filmen med sina oväntade vändningar och skarpsinniga dialoger. Regissören Rian Johnson har verkligen lyckats skapa en spännande och underhållande deckare, full av överraskningar. Handlingen drar oss djupare och djupare in i det komplexa nätverket av relationer och dolt begär mellan de rika och inflytelserika gästerna.

Om du gillade första Knives Out-filmen kommer du definitivt uppskatta Glass Onion: A Knives Out Mystery lika mycket, eller till och med ännu mer. Filmen bjuder på fantastiska skådespelarinsatser, en välskriven historia och en härlig mix av spänning, humor och karaktärsdrivna intrigen.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery Streama online

Är du sugen på att se Glass Onion: A Knives Out Mystery? Inga problem! Filmen finns nämligen tillgänglig för streaming på flera olika plattformar, så du kan koppla av och njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem.

En av de bästa platserna att streama Glass Onion: A Knives Out Mystery på är dreamfilms.se. Där kan du se filmen i sin helhet, utan behov av prenumeration eller extra avgifter. Dreamfilms.se erbjuder ett stort utbud av populära filmer och tv-serier, så du hittar garanterat massor av annan bra underhållning där också.

Streama Glass Onion: A Knives Out Mystery på dreamfilms.se och njut av den oförglömliga upplevelsen när du ser Benoit Blanc lösa ännu ett knivskarp gåta. Filmen är lika spännande som den är rolig, och med sin vackra Greklandsmiljö kommer den säkert att ge dig en riktig filmupplevelse.

Så vad väntar du på? Besök dreamfilms.se idag och börja streama Glass Onion: A Knives Out Mystery direkt! Du kommer inte att bli besviken.

Glass Onion: A Knives Out Mystery Gratis streama

Gillar du att titta på filmer utan att behöva betala? Då har du tur, för Glass Onion: A Knives Out Mystery kan faktiskt ses helt gratis på dreamfilms.se.

Dreamfilms.se är en av de ledande plattformarna för gratis filmströmning i Sverige. Här kan du hitta ett brett utbud av populära filmer och tv-serier, precis som Glass Onion: A Knives Out Mystery, som du kan titta på utan att behöva betala en enda krona.

Allt du behöver göra för att se Glass Onion: A Knives Out Mystery gratis är att besöka dreamfilms.se och söka upp filmen. Du kommer att kunna se den i sin helhet utan några som helst avgifter eller bindningar. Dreamfilms.se erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse, så det är enkelt att hitta och strömma dina favoritfilmer.

Varför inte utnyttja möjligheten att se Glass Onion: A Knives Out Mystery gratis? Besök dreamfilms.se idag och njut av den spännande deckargåtan utan att behöva betala något.

Titta på Glass Onion: A Knives Out Mystery

Är du sugen på att se Glass Onion: A Knives Out Mystery men vet inte riktigt var du ska börja? Lugn, vi har koll på var du kan titta på filmen.

En av de bästa platserna att se Glass Onion: A Knives Out Mystery på är dreamfilms.se. Där kan du strömma filmen i sin helhet, med HD-kvalitet och utan några som helst avbrott. Dreamfilms.se har ett brett utbud av populära filmer och tv-serier, så du kommer garanterat att hitta massor av annat bra innehåll att utforska där också.

Förutom att du kan se Glass Onion: A Knives Out Mystery på dreamfilms.se, finns filmen även tillgänglig på andra ledande streamingtjänster. Så oavsett om du föredrar att titta på din dator, surfplatta eller smart-tv, kommer du att kunna hitta en passande plattform för att se denna spännande deckare.

Vänta inte längre, gå in på dreamfilms.se eller din favoritstreamingtjänst och börja se Glass Onion: A Knives Out Mystery idag! Du kommer att vara fast från första stund tack vare den välskrivna historien, de fantastiska skådespelarinsatserna och den vackra miljön i Grekland.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Film Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery är en fristående uppföljare till den populära filmen Knives Out från 2019. I denna nya deckare får vi återigen följa den legendariske detektiven Benoit Blanc, som denna gång beger sig till Grekland för att lösa ett mystiskt mord.

Filmen utspelar sig på en privat ö ägd av den excentriska miljardären Miles Bron, som har samlat ihop ett gäng av sina närmaste vänner för en helgresa. Men när en av de inbjudna gästerna oväntat hittas död, är det dags för Benoit Blanc att ta sig an fallet och försöka lista ut vad som egentligen pågår.

Glass Onion: A Knives Out Mystery är fylld med oväntade vändningar, skarpa dialoger och fantastiska skådespelarinsatser. Regissören Rian Johnson har verkligen lyckats skapa en spännande och underhållande deckare, som både tänjer på gränserna för genren och ger tittaren en riktigt god skrattreflex.

Oavsett om du var en stor fan av den första Knives Out-filmen eller inte, kommer du garanterat att gilla Glass Onion: A Knives Out Mystery. Filmen är en riktigt kul och spännande upplevelse som tar dig med på en resa fylld av gåtor, intriger och överraskningar.

Rollistan Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery har en fantastisk ensemble av skådespelare som alla levererar starka och minnesvärda prestationer. Daniel Craig återvänder i huvudrollen som den excentriske detektiven Benoit Blanc, och omges av en stjärnspäckad besättning av skådespelare som verkligen fördjupar sig i sina respektive roller.

Bland de framträdande namnen hittar vi Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn och Leslie Odom Jr. Tillsammans skapar de en härlig dynamik och ett komplext nät av relationer och intriger mellan de rika och mäktiga gästerna på Miles Brons privata ö.

Filmens skådespelare förstår att balansera spänning, humor och djupa karaktärer på ett mästerligt sätt. Deras prestationer bidrar starkt till att göra Glass Onion: A Knives Out Mystery till en riktigt underhållande och minnesvärd filmupplevelse.

Så om du gillar spännande deckare fyllda med oväntade vändningar och framstående skådespelarinsatser, då är Glass Onion: A Knives Out Mystery definitivt en film du inte vill missa. Streama den idag på dreamfilms.se och bered dig på en riktigt förtrollande filmkväll!

Upplevelsen av Glass Onion: A Knives Out Mystery

Har du hört talas om den efterlängtade uppföljaren till Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery? Denna spännande deckare tar oss med på en resa till Grekland, där den legendariske detektiven Benoit Blanc utreder ett mystiskt mord bland en grupp av rika vänner. Filmen finns att streama online på dreamfilms.se, där du kan njuta av den helt gratis. Oavsett om du är ett fan av den första Knives Out-filmen eller bara gillar goda deckargåtor, kommer Glass Onion: A Knives Out Mystery att fängsla dig med sina oväntade vändningar, skarpa dialoger och fantastiska skådespelarinsatser. Besök dreamfilms.se idag och upplev denna underhållande och minnesvärda filmupplevelse!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5111

Dela