alt

Ghosted 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
1 518
Betyg
calendar2023
time1h 57m
Jordnära Cole faller hals över huvud för gåtfulla Sadie – men chockas när han upptäcker att hon är en hemlig agent. Innan de hinner planera sin andra dejt, sveps Cole och Sadie med i ett internationellt äventyr för att rädda världen.

Skådespelare

Actor Ana de Armas

Ana de Armas

Actor Chris Evans

Chris Evans

Actor Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Actor Sebastian Stan

Sebastian Stan

Actor Lizze Broadway

Lizze Broadway

Actor Adrien Brody

Adrien Brody

Actor Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson

Actor Burn Gorman

Burn Gorman

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Se film Ghosted Dreamfilm gratis online

Är du redo att streama den efterlängtade actionfilmen Ghosted? Nu kan du se den här filmen med svensk text helt gratis onlineDreamfilm. Ghosted hade premiär den 18 april 2023 och är en spännande film fylld med action och äventyr. Läs vidare för att ta reda på hur du kan streama Ghosted gratis.

I Ghosted får vi följa ett gäng agenter, ledda av Chris Evans, som hamnar i en farlig operation. Allt börjar när agenten kallad "Hero" försvinner spårlöst mitt under ett viktigt uppdrag. Nu måste resten av teamet ta reda på vad som hänt och om möjligt hitta sin försvunna kollega. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort, och snart befinner de sig mitt i en livsfarlig konspiration.

Med sitt explosiva actionscener och oväntade vändningar är Ghosted en riktig spänningsfilm som garanterat kommer hålla dig på halster hela vägen. Dessutom får du se stjärnor som Chris Evans (känd från Marvel-filmerna), Ana de Armas och Wagner Moura i huvudrollerna.

Ghosted

Streama Ghosted svenska Dreamfilm 2023

Eftersom filmen släpptes så sent som i april 2023 är det fortfarande ganska svårt att hitta någon streamingtjänst som erbjuder Ghosted gratis online. Men tack vare Dreamfilm kan du nu streama Ghosted med svensk text utan att det kostar någonting.

Dreamfilm är en av de bästa sidorna för att streama film gratis. Här hittar du de senaste filmerna, inklusive Ghosted, utan att behöva betala några extra avgifter eller teckna en streamingprenumeration. Sidan är helt laglig och dessutom 100% gratis att använda. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

När du besöker Dreamfilms sida för Ghosted kommer du få välja mellan att se filmen med svensk text eller engelsk text. Vi rekommenderar att du väljer den svenska versionen eftersom dubbningen håller hög kvalitet och gör upplevelsen ännu bättre. Det skadar ju heller inte att förstå all dialog perfekt!

Titta på Ghosted svenska drömfilm gratis

Som vi nämnde ovan erbjuder Dreamfilm inte bara en möjlighet att streama Ghosted gratis, utan filmen finns även tillgänglig med fullständig svensk text. Det betyder att du kan njuta av den här spännande actionfilmen på svenska, helt utan kostnad.

Jämfört med många andra streamingtjänster är bild- och ljudkvaliteten på Dreamfilm väldigt bra. Även om streamen är gratis behöver du alltså inte oroa dig för dåligt ljud, suddig bild eller irriterande buffering. Upplevelsen blir nästan som att titta på bio, fast bekvämt från din egen soffa.

Kom ihåg att den svenska versionen av Ghosted bara är tillgänglig på Dreamfilm just nu. De flesta streamingtjänster erbjuder bara originalversionen med engelskt tal. Så passa på att titta på Ghosted svenska gratis medan du har chansen!

Se Ghosted med svensk text Dreamfilm

Nu när du vet att det faktiskt går att se Ghosted gratis online, kanske du undrar exakt hur du kommer igång med streamingen av filmen?

Inga problem, det är supersmidigt! Allt du behöver göra är att gå till Dreamfilms startsida och leta upp Ghosted bland de senaste filmerna. När du klickar på filmen kommer du att se alternativet att välja svensk text. Markera det och tryck på play.

Redan efter några sekunder börjar filmen laddas och snart kan du luta dig tillbaka och börja njuta av äventyret. Kom ihåg att höja volymen ordentligt så att du inte missar någon av filmens spännande vändningar. Och glöm inte popcornen!

Om du har en smart-TV eller Chromecast kan du dessutom streama Ghosted direkt till din TV. På så vis slipper du sitta framför datorn och kan istället njuta av filmen från soffan. Perfekt för en mysig filmkväll!

Ghosted

Streama Ghosted online med svensk text

När en ny, spännande film som Ghosted har premiär brukar många längta efter att få se den så snart som möjligt. Men biobiljetter kan vara dyra, och det kan ta flera månader innan filmen släpps för streaming eller köp.

Tack vare Dreamfilm kan du nu streama Ghosted direkt online, dessutom helt gratis! Det gör att du kan njuta av Chris Evans och Ana de Armas fantastiska skådespel redan nu, utan att det kostar någonting.

Den svenska dubbningen gör dessutom att filmen blir extra njutbar. Du kommer garanterat fastna framför skärmen från första scenen, när Ghosteds adrenalinfyllda äventyr drar igång.

Så varför vänta? Bjud in några vänner, poppa lite popcorn och gör dig redo för att streama Ghosted med svensk text redan ikväll. Ett actionfyllt äventyr väntar bara på att du ska trycka på play!

Se Ghosted gratis på drömfilm full movie

Har du inte möjlighet att se Ghosted på bio? Ingen fara - nu kan du se hela filmen gratis online på Dreamfilm! Ghosted släpptes den 18 april 2023

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1518
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på Ghosted, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Ghosted med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

krzys

Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Ghosted med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 57m att titta på den från början till slut.
avatar

mukasso

En Ghosted med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MovieFilmer

Ghosted Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Ghosted Titel med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire