close icon
page-title
Get Out
Get Out

Detaljer

 • Originaltitel: Get Out
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Monkeypaw Productions

Get Out 2017 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.6
16749Betyg
date2017
date1h 44m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |15 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Grater98

  |5 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  stjärnaFält22

  |5 dage siden
  Betyget 7.6 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Hur blir Get Out skräckfilm upplösning?

Get Out är en skräckfilm med ett överraskande slut. Filmen följer Chris, en ung man som besöker sin flickväns familj för första gången. Vad som först verkar vara en normal resa till landsbygden visar sig snart bli en mardröm när Chris upptäcker familjens mörka hemligheter. Upplösningen är både chockerande och tankeväckande, och lämnar tittaren med många frågor om rasism och maktstrukturer i samhället.

För att inte avslöja för mycket kan vi säga att Get Out tar en oväntad vändning mot slutet som kommer att få dig att undra vad som egentligen hände. Filmskaparna lyckas skickligt blanda skräck med sociala kommentarer på ett sätt som känns både aktuellt och nyskapande. Oavsett om du älskar eller hatar upplösningen kommer den att få dig att fundera över de djupare budskapen i berättelsen.

Om du vill se hur Get Out slutar utan att få händelseförloppet förstört rekommenderar vi att du streama filmen på dreamfilms.se eller någon annan populär streamingtjänst. På det viset kan du själv uppleva den häpnadsväckande upplösningen och skapa din egen tolkning av vad den betyder. Var beredd på en skräckfilm som utmanar dina förväntningar och ger dig mycket att fundera över.

Get Out

Finns det Get Out streama online?

Ja, det finns definitivt möjlighet att streama Get Out online. Sedan premiären 2017 har den hyllade skräckfilmen blivit tillgänglig på de flesta populära streamingtjänster. En av de bästa platserna att se Get Out på är dreamfilms.se, där du kan streama filmen i hög kvalitet utan långa laddningstider eller avbrott.

Men dreamfilms.se är inte den enda tjänsten där du kan få tag på Get Out online. Filmen finns även tillgänglig på andra stora streamingtjänster som Netflix, Viaplay och C More. Välj helt enkelt den tjänst du föredrar eller den du redan har ett abonnemang på. En del tjänster erbjuder till och med Get Out för strömmande gratis under en viss period.

Oavsett hur du väljer att streama Get Out online kan du se fram emot en skräckfilm med stora stjärnor som Daniel Kaluuya, Allison Williams och Bradley Whitford. Regissören Jordan Peele har skapat en högaktuell och tankeväckande skräckupplevelse som kritiker och fans älskat. Genom att streama Get Out online slipper du oroa dig för utgifter som biosalonger eller DVD-köp.

Vilken är Get Out handling och karaktärer?

Get Out är en skräckfilm med starka inslag av satir och social kommentar. Handlingen kretsar kring den unge Chris Washington, en fotograf som följer med sin vita flickvän Rose till hennes familjs herrgård på landet. Redan från början finns en underliggande spänning kring rasism och familjen verkar lite för övertrevliga för att vara äkta.

Huvudkaraktären Chris spelas av Daniel Kaluuya som gör en fantastisk insats att förmedla den skräck och obehagskänsla som hans rollfigur upplever. Allison Williams är också utmärkt som den mystiska flickvännen Rose som döljer en annan sida av sig själv. Andra viktiga karaktärer är de excentriska föräldrarna till Rose, spelad av Catherine Keener och Bradley Whitford.

Utan att avslöja för mycket kan vi säga att Get Out innehåller många vändningar och överraskningar där ingenting är som det först verkar. Gradvis blir det uppenbart att Chrissympatiska vita flickvän och hennes familj döljer en mörkare hemlighet med förödande konsekvenser. Filmen blandar handfasta skräckscener med svartsynt humor och en genomgående kritisk ton mot den vita privilegien.

Var kan man se Get Out stream gratis?

För den som vill streama skräckfilmen Get Out gratis finns det några alternativ att välja mellan. Även om filmen inte längre är helt ny kan du hitta den på olika streamingtjänster som erbjuder en gratis provperiod. Detta är ett bra sätt att se Get Out utan extra kostnad.

Ett populärt alternativ är dreamfilms.se där du kan streama Get Out under deras gratis provmånad. På så vis kan du uppleva den hyllade skräckfilmen i bästa kvalitet utan att behöva betala en krona. Dreamfilms har även en stor katalog med andra filmer och tv-serier att utforska.

Förutom dreamfilms.se kan du också hitta Get Out för gratis strömning på vissa andra streamingtjänster under en begränsad period. Det gäller att hålla utkik efter eventuella kampanjer och prova olika tjänster för att se vilka som erbjuder filmen kostnadsfritt.

Get Out

Hur mycket tjänade Get Out vid bion?

Get Out blev en enorm kritiker- och publikframgång när den hade biopremiär 2017. Med en blygsam budget på bara 4,5 miljoner dollar lyckades den lilla skräckfilmen från produktionsbolaget Monkeypaw dra in över 250 miljoner dollar världen över.

I USA, där Get Out hade premiär i februari 2017, spelade filmen in över 175 miljoner dollar på biograferna. Detta gjorde den till en av de mest vinstgivande skräckfilmerna på flera år och en riktig överraskning för alla inblandade.

Även internationellt blev Get Out en stor framgång. Utanför USA drog filmen in 78 miljoner dollar, med särskilt starka siffror i länder som Storbritannien, Tyskland och Australien. Det sammanlagda globala bioxsiffrorna slutade på strax över 255 miljoner dollar, en enormt stark siffra för en lågbudgetfilm.

Vem producerade och regisserade Get Out?

Mannen bakom succén Get Out är regissören och manusförfattaren Jordan Peele. Det var hans långfilmsdebut som regissör och han stod även för manus och produktion genom sitt bolag Monkeypaw Productions.

Jordan Peele var tidigare mest känd som en av skaparna bakom den populära TV-sketchserien Key & Peele. Med Get Out tog han steget över till den stora bioduken och visade prov på en imponerande bredd som både skräckfilmsregissör och samhällssatiriker.

Förutom att regissera och skriva fick Peele också producera Get Out tillsammans med Jason Blum från det framgångsrika produktionsbolaget Blumhouse Productions. Bolaget är känt för att göra lågbudgetsuccéer inom skräck- och thrillerngenren.

Sammanfattning

Get Out är en mästerlig skräckfilm som kombinerar spänning och humor med viktiga sociala budskap. Från premiären 2017 har den förvånande lågbudgetsuccén från regissören Jordan Peele trollbundit såväl kritiker som publik. Om du ännu inte sett filmen rekommenderar vi att du streama den snarast på tjänster som dreamfilms.se eller andra populära alternativ.

Med sin genomtänkta handling, starka skådespelarinsatser och omvälvande upplösning erbjuder Get Out en unik upplevelse inom skräckgenren. Filmen är både underhållande och tankeväckande, och berör ämnen som rasism, klasskillnader och vit privilegium på ett nyskapande sätt. Missa inte chansen att själv upptäcka denna moderna kultklassiker som kom att förändra synen på vad skräckfilmer kan vara.

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 16749

Dela