close icon
page-title
Gabriel's Redemption: Part I
Gabriel's Redemption: Part I

Detaljer

 • Originaltitel: Gabriel's Redemption: Part I
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: PassionFlix

Gabriel's Redemption: Part I 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
72Betyg
date2023
date1h 50m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |12 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |3 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Grater98

  |3 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  stjärnaFält22

  |3 dage siden
  Betyget 7 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Gabriel's uppgång från slav till fri man

Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm berättar historien om Gabriel, en man född in i slaveri som kämpar för sin frihet. Vi får följa Gabriels resa från att vara en utnyttjad slav till att bli en fri man som tar sitt öde i egna händer.

Redan som barn utsätts Gabriel för det grymma slaveriets brutalitet, där människoliv inte betyder något. Men Gabriel vägrar ge upp hoppet om en bättre framtid. Med åren växer en stark längtan efter frihet inom honom, en längtan han är beredd att kämpa för med alla medel.

När Gabriel till slut lyckas fly från slaveriet inleds hans uppgång mot ett liv i frihet. Men vägen dit är fylld av prövningar. Gabriel måste kämpa för att överleva samtidigt som han jagas av sina forna herrar. Men han ger sig inte - hans dröm om frihet driver honom framåt, mot en ljusare framtid.

Följ Gabriels inspirerande resa från slav till fri man i Gabriel's Redemption: Part 1 - nu på Dreamfilm!

Gabriel's Redemption: Part I

Hans möte med Julia - kvinnan som förändrar allt

Under sin flykt från slaveriet råkar Gabriel ut för ett ödesdigert möte - han träffar den vackra Julia. Hon väcker känslor inom honom som han aldrig trodde var möjliga. Deras ömsesidiga attraktion är elektrisk och Gabriel inser att Julia är kvinnan han vill dela sitt liv med.

Men Julias närvaro i Gabriels liv väcker också faror. Deras förbjudna kärlek riskerar att avslöja var Gabriel gömmer sig och undergräva hans chanser till frihet. Trots det kan inte Gabriel motstå sina känslor för Julia.

Tillsammans bestämmer de sig för att fly till friheten, lämna allt bakom sig och börja ett nytt liv tillsammans. Men vägen dit är full av hinder. Gabriel och Julia måste kämpa inte bara för sin kärlek utan för sina liv, medan Gabriel jagas av sina forna ägare.

Kan deras kärlek överleva jakten? Se det dramatiska mötet mellan Gabriel och Julia som förändrar allt i Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm.

Kampen för att rädda sitt folk

Under sin kamp för frihet inser Gabriel att han inte bara kan rädda sig själv, han måste också rädda sitt förslavade folk. Trots riskerna bestämmer han sig för att gå tillbaka och försöka befria så många slavar han kan.

Gabriel vet att oddsen är emot honom. Hans tidigare herrar är mäktiga och kommer inte tveka att döda honom om de får chansen. Men med Julias hjälp börjar Gabriel planera ett vågspel - en desperat räd för att frita sitt folk.

Händelserna når sin kulmen i en dramatisk räd, där Gabriel sätter allt på spel för att rädda sina vänner och familj från slaveriets bojor. Kampen är brutal och många liv går förlorade. Men till slut lyckas Gabriel och de andra fly - även om priset för friheten är högt.

Följ den dramatiska kampen för att rädda sitt förslavade folk i Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm.

Frihet är inte en gåva man får, det är en rättighet man tar.

Flykten undan syndafloden till friheten

Efter den dramatiska räden verkar Gabriel och hans befriade vänner äntligen vara på väg mot friheten. Men ödet har ett grymt slag i beredskap - en förödande syndaflod hotar att skölja bort allt Gabriel kämpat för.

Medan vattenmassorna stiger skyndsamt flyr Gabriel och de andra undan den växande förödelsen. Det blir en desperat kamp mot naturens krafter och tiden för att hinna till friheten innan allt är förlorat.

Gabriel tvingas fatta svåra beslut för att rädda så många liv som möjligt. Till slut når de högre mark, men syndafloden har tagit ett fruktansvärt pris. Trots allt lider Gabriel och de överlevande nu inget slaveri - de är äntligen fria.

Upplev den dramatiska flykten undan syndafloden mot friheten i Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm.

Gabriel's Redemption: Part I

Gabriels hämnd på slavhandlarna som förstörde hans liv

Även efter allt Gabriel genomlidit ger han inte upp hoppet om hämnd. Han bestämmer sig för att hitta och döda de slavhandlare som förstörde hans liv och familj.

Driven av hat letar Gabriel upp sina forna plågoandar, en efter en. Han visar dem samma barmhärtighet de visade honom - ingen alls. Hans hämnd är skoningslös och blodig.

Men allt eftersom Gabriel fullföljer sin hämnd insikten att våldet bara föder mer våld. Han börjar ifrågasätta om hämnd verkligen kan ge honom friden han söker. Kanske kan endast förlåtelse läka såren från det förflutna?

Följ Gabriels blodiga hämnd och insikt om förlåtelsens kraft i Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm.

 • Gabriels hämnd blir mer och mer våldsam
 • Men våldet ger honom ingen lättnad eller frid

Vägen till försoning och ett nytt liv i frihet

Efter fullbordad hämnd inser Gabriel att våldet bara skapat tomhet inom honom. Om han ska finna frid måste han förlåta sina fiender och gå vidare.

Tillsammans med Julia bestämmer sig Gabriel för att lämna det förflutna bakom sig och bygga ett nytt liv i frihet. De reser långt bort och börjar om på en trygg plats där de kan leva i fred.

Det blir början på en ny tillvaro för Gabriel. Med tiden läker såren och han finner försoning och glädje i sin nya familj. Friheten han drömt om är äntligen hans.

Följ Gabriels resa från hat till försoning i den gripande finalen av Gabriel's Redemption: Part 1 på Dreamfilm. Hans kamp för frihet och upprättelse är slutligen över.

Försoning är den enda vägen till sann frid.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 72

Dela