alt

Fury 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
11 279
Betyg
calendar2014
time2h 15m
En stridserfaren sergeant som går under namnet Wardaddy leder en Sherman-stridsvagn och hennes femmansbesättning på ett dödligt uppdrag bakom fiendens front. Wardaddy och hans män slåss emot oddsen i sina försök att angripa Nazityskland inifrån.

Skådespelare

Actor Jason Isaacs

Jason Isaacs

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor Jon Bernthal

Jon Bernthal

Actor Scott Eastwood

Scott Eastwood

Actor Daniel Betts

Daniel Betts

Actor Kyle Soller

Kyle Soller

Actor Eric Kofi Abrefa

Eric Kofi Abrefa

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Fury från 2014

Den actionfyllda krigsfilmen Fury hade biopremiär den 15 oktober 2014. Filmen är regisserad av David Ayer och har Brad Pitt i huvudrollen. Handlingen utspelar sig under andra världskrigets slutskede och följer en stridsvagnstropp ledd av sergeant Don "Wardaddy" Collier (Pitt).

Troppen, som bara består av Wardaddy och de fyra besättningsmännen Boyd "Bible" Swan (Shia LaBeouf), Grady "Coon-Ass" Travis (Jon Bernthal) och Trini "Gordo" Garcia (Michael Peña) slåss mot tyskarna i Europa med sin stridsvagn med namnet Fury.

En ung rekryt ansluter sig till besättningen strax innan de ger sig ut på ett farligt uppdrag bakom fiendelinjerna.

Filmen är producerad av Columbia Pictures och har fått fina recensioner för sitt realistiska skildrande av krigets fasor. Brad Pitt hyllas för sin insats i huvudrollen och filmen som helhet för sitt starka manus och sin spännande handling.

Fury

Strömma Fury gratis på nätet

Är du sugen på att se den Oscarsnominerade filmen Fury med Brad Pitt? Nu kan du streama Fury gratis på Dreamfilm! Filmen finns i fullängd med svensk text och går att se helt utan kostnad på den populära streamingtjänsten.

Fury är en riktigt bra krigs- och actionfilm som utspelar sig mot slutet av andra världskriget. Här får vi följa sergeant Don "Wardaddy" Collier (Brad Pitt) och hans män i stridsvagnen Fury på ett livsfarligt uppdrag bakom fiendelinjerna.

Filmen regisserades av David Ayer som tidigare gjort filmer som End of Watch och Sabotage. Förutom Pitt medverkar stjärnor som Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal och Michael Peña.

Titta på Fury online med svenska undertexter

Är du sugen på att se en riktigt bra actionfilm? Då rekommenderar vi starkt att du kollar in Fury från 2014 med Brad Pitt i huvudrollen. Filmen går just nu att titta på gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Fury utspelar sig mot slutet av andra världskriget och skildrar en stridsvagnsbesättning under befäl av sergeant Don "Wardaddy" Collier. När en ung nyrekryt ansluter sig ger de sig ut på ett farligt uppdrag bakom fiendelinjerna.

Filmen är välgjord, spännande och actionfylld från början till slut. Brad Pitt hyllas för sin insats och kemin mellan skådespelarna funkar verkligen på duken. Rekommenderas varmt för fans av krigsfilmer!

Se krigsfilmen Fury från Columbia Pictures

Är du sugen på att se en riktigt bra krigsfilm? Då ska du kolla in Fury från 2014 med Brad Pitt. Filmen utspelar sig under andra världskrigets slutfas och skildrar en stridsvagnsbesättning lett av sergeant Don "Wardaddy" Collier (Pitt).

Handlingen följer Wardaddy och hans män - Boyd "Bible" Swan (Shia LaBeouf), Grady "Coon-Ass" Travis (Jon Bernthal), Trini "Gordo" Garcia (Michael Peña) och Norman Ellison (Logan Lerman) - ombord på sin stridsvagn med namnet Fury.

 • När en ung rekryt ansluter sig ger de sig ut på ett livsfarligt uppdrag bakom fiendelinjerna.
 • Filmen är producerad av Columbia Pictures och har fått fina recensioner för sitt realistiska skildrande av krigets fasor.

Fury är välgjord, spännande och actionfylld från början till slut. Rekommenderas starkt för fans av krigs- och actionfilmer!

Fury

Strömma Brad Pitt i fullängdsfilmen Fury

Älskar du Brad Pitt? Då ska du kolla in actionthrillern Fury från 2014 där han har huvudrollen som den tuffa stridsvagnsbefälet Don "Wardaddy" Collier. Filmen går just nu att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Fury utspelar sig i slutskedet av andra världskriget och skildrar Wardaddys stridsvagnsenhet. När en ung rekryt ansluter sig ger de sig ut på ett våghalsigt uppdrag bakom tyskarnas linjer.

Filmen är välgjord, spännande och actionfylld från början till slut. Brad Pitt hyllas för sin insats och kemin mellan skådespelarna funkar verkligen på duken.

Förutom Pitt medverkar stjärnor som Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal och Michael Peña i filmen som regisserades av David Ayer (End of Watch, Sabotage). Rekommenderas varmt för fans av krigsfilmer och Brad Pitt!

Se actionfilmen Fury gratis på Dreamfilm

Letar du efter en riktigt bra actionfilm att kolla på? Då tycker vi att du ska streama Fury från 2014 med Brad Pitt i huvudrollen. Filmen går just nu att se helt gratis online med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Fury utspelar sig i Europa under andra världskrigets slutfas och skildrar en stridsvagnstropp lett av den tuffe sergeanten Don "Wardaddy" Collier (Brad Pitt).

Handlingen följer Wardaddy och hans fyra besättningsmän - Boyd "Bible" Swan (Shia LaBeouf), Grady "Coon-Ass" Travis (Jon Bernthal), Trini "Gordo" Garcia (Michael Peña) och Norman Ellison (Logan Lerman) - i deras stridsvagn med namnet Fury.

Filmen är välgjord, spännande och actionfylld från början till slut. Brad Pitt hyllas för sin insats och kemin mellan skådespelarna funkar verkligen på duken. Rekommenderas varmt!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11279
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Fury. Betyget 7.5 bekräftar bara detta
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 15m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 15m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En Fury med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Fury Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Fury Betyget 7.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Aquaman and the Lost Kingdom

Spider-Man: No Way Home

Shockwave: Countdown to Disaster