close icon
page-title
Friends with Benefits
Friends with Benefits

Detaljer

 • Originaltitel: Friends with Benefits
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Castle Rock Entertainment

Friends with Benefits 2011 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.7
7678Betyg
date2011
date1h 49m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |6 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |4 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |10 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta Friends with Benefits gratis online på Dreamfilm

Är du på jakt efter en rolig och underhållande komedi att streama? Då rekommenderar vi varmt komedin Friends with Benefits från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis i huvudrollerna. Filmen är nu tillgänglig att streama helt gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Friends with Benefits handlar om Dylan och Jamie, två vänner som bestämmer sig för att inleda ett vänskapsförhållande med förmåner. Det vill säga, de har sex utan att några känslor är inblandade. Men så klart kan inte Dylan och Jamie hålla känslorna borta för evigt...

Underhållande, rolig och fräck är Friends with Benefits en perfekt feelgood-komedi att streama en fredagskväll hemma i soffan. Klicka in på Dreamfilm och börja streama Friends with Benefits med Justin Timberlake och Mila Kunis redan ikväll!

Friends with Benefits

Streama komedin Friends with Benefits från 2011 gratis på Dreamfilm

Är du i behov av skratt och underhållning? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du just nu streama den roliga vänskapskomedin Friends with Benefits från 2011 helt gratis. Filmen är en underhållande Hollywood-komedi med Justin Timberlake och Mila Kunis i huvudrollerna som vänder upp och ner på konceptet vänskap.

Friends with Benefits är en av de roligaste romcoms jag sett på länge!

Filmen utspelar sig i New York och handlar om Dylan och Jamie, två singlar som blir vänner. När de båda är less på dåliga dejter bestämmer de sig för att börja ha sex, helt utan känslor eller åtaganden. Men det visar sig svårare än väntat att hålla känslorna borta...

Med smarta dialoger, bra kemi mellan skådespelarna och många roliga vändningar är Friends with Benefits en perfekt komedi att streama på en ledig kväll. Klicka in på Dreamfilm redan ikväll och börja skratta!

Se Justin Timberlake och Mila Kunis i Friends with Benefits på Dreamfilm

Är du ett fan av skådespelarna Justin Timberlake och Mila Kunis? Nu kan du streama vänskapskomedin Friends with Benefits med de två Hollywoodstjärnorna i huvudrollerna helt gratis på Dreamfilm. Filmen från 2011 är en rolig och fräck romcom som garanterat får dig att skratta.

Friends with Benefits kretsar kring Dylan och Jamie som tröttnat på dejtandet och bestämmer sig för att börja ha sex med varandra, utan att blanda in jobbiga känslor. Men frågan är hur länge det kan funka innan någon av dem faktiskt börjar få känslor...

 • Fartfylld komedi med många roliga vändningar
 • Underhållande dialog och bra kemi mellan Timberlake och Kunis
 • Perfekt feelgood-film att streama på en fredagskväll

Missa inte chansen att skratta åt skådespelar-duon Timberlake och Kunis i denna roliga komedi - streama Friends with Benefits gratis på Dreamfilm redan ikväll!

Gratis streaming av Friends with Benefits med svenska undertexter på Dreamfilm

Friends with Benefits är en amerikansk romantisk komedi från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis som singlar som bestämmer sig för att börja ha sex utan att blanda in känslor. Men kan man verkligen hålla känslorna borta när man har sex med en vän?

Filmen är fylld med roliga och ibland fräcka situationer när vännerna Dylan och Jamie försöker navigera sitt förhållande bara baserat på sex. Med svensk text finns Friends with Benefits nu att streama helt gratis på streamingtjänsten Dreamfilm.

En fartfylld och underhållande komedi - jag skrattade högt flera gånger!

Så om du gillar roliga och fräcka komedier samtidigt som du är ett fan av Justin Timberlake och Mila Kunis, missa då inte chansen att streama Friends with Benefits med svenska undertexter helt gratis på Dreamfilm. En perfekt film att se tillsammans med vännerna en fredagskväll!

Friends with Benefits

Vänners med förmåner streamas gratis med svenska undertexter på Dreamfilm

På jakt efter en riktigt bra komedi att streama ikväll? Då rekommenderar vi den roliga vänskaps-komedin Friends with Benefits (på svenska Vänners med förmåner) från 2011. Filmen med Justin Timberlake och Mila Kunis streamas just nu helt gratis med svensk text på Dreamfilm.

Friends with Benefits handlar om Dylan och Jamie som blir vänner efter att ha träffats via jobbet. När de båda är less på att dejta bestämmer de sig för att börja ha casual sex med varandra. Inga känslor, inga åtaganden. Men självklart går det inte riktigt som de har tänkt sig...

Som vänskapskomedi och romcom är Friends with Benefits otroligt underhållande med många roliga och ibland fräcka vändningar. Klicka in på Dreamfilm och börja streama redan ikväll - försäkra dig om några timmars garanterad underhållning och skratt!

Streama Friends with Benefits från Castle Rock Entertainment gratis på Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du just nu streama komedin Friends with Benefits från 2011 helt gratis. Filmen är producerad av produktionsbolaget Castle Rock Entertainment och har stjärnor som Justin Timberlake och Mila Kunis på rollistan.

Friends with Benefits utspelar sig i New York och följer Dylan och Jamie som bestämmer sig för att inleda ett vänskapsförhållande med sexuella förmåner, utan att några romantiska känslor är inblandade. Naturligtvis går det inte riktigt som planerat...

Som romantisk komedi är Friends with Benefits ett underhållande och roligt tidsfördriv, fylld med smarta dialoger och bra kemi mellan skådespelarna Timberlake och Kunis. Missa inte att streama denna roliga film från Castle Rock Entertainment helt gratis på Dreamfilm!

Sammanfattning

I den här artikeln får du veta var du kan streama den roliga Hollywood-komedin Friends with Benefits från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis. Filmen handlar om vännerna Dylan och Jamie som bestämmer sig för att börja ha sex utan att blanda in jobbiga känslor.

Friends with Benefits går att streama helt gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Artikeln ger dig information om handlingen i Friends with Benefits och varför filmen är värd att streama för alla som gillar roliga och fräcka komedier.

Du får också reda på lite fakta om Friends with Benefits, som att den hade biopremiär den 21 juli 2011. Filmen är producerad av Castle Rock Entertainment och regisserad av Will Gluck.

Så om du är sugen på att streama en bra komedi ikväll, kolla in Friends with Benefits med Justin Timberlake och Mila Kunis på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig gratis och med svensk text för alla filmfans i Sverige.

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 7678

Dela