alt

Friends with Benefits 2011 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
7 558
Betyg
calendar2011
time1h 49m
En ung kvinnlig headhunter i New York övertygar en potentiell manlig rekrytering att lämna sitt jobb i San Francisco för att tacka ja till ett jobb i The Big Apple. Trots en ömsesidig attraktion inser båda att de representerar allt som de båda har sprungit ifrån när det gäller relationer, och bestämmer sig för att bara vara vänner... med förmåner. Det är ett perfekt arrangemang, tills de inser att det inte fungerar och att det inte finns någon relation som inte har förpliktelser.

Skådespelare

Actor Andy Samberg

Andy Samberg

Actor Woody Harrelson

Woody Harrelson

Actor Emma Stone

Emma Stone

Actor Patricia Clarkson

Patricia Clarkson

Actor Rashida Jones

Rashida Jones

Actor Mila Kunis

Mila Kunis

Actor Richard Jenkins

Richard Jenkins

Actor Nolan Gould

Nolan Gould

Officiell trailer

Siehe auch

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Titta Friends with Benefits gratis online på Dreamfilm

Är du på jakt efter en rolig och underhållande komedi att streama? Då rekommenderar vi varmt komedin Friends with Benefits från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis i huvudrollerna. Filmen är nu tillgänglig att streama helt gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Friends with Benefits handlar om Dylan och Jamie, två vänner som bestämmer sig för att inleda ett vänskapsförhållande med förmåner. Det vill säga, de har sex utan att några känslor är inblandade. Men så klart kan inte Dylan och Jamie hålla känslorna borta för evigt...

Underhållande, rolig och fräck är Friends with Benefits en perfekt feelgood-komedi att streama en fredagskväll hemma i soffan. Klicka in på Dreamfilm och börja streama Friends with Benefits med Justin Timberlake och Mila Kunis redan ikväll!

Friends with Benefits

Streama komedin Friends with Benefits från 2011 gratis på Dreamfilm

Är du i behov av skratt och underhållning? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du just nu streama den roliga vänskapskomedin Friends with Benefits från 2011 helt gratis. Filmen är en underhållande Hollywood-komedi med Justin Timberlake och Mila Kunis i huvudrollerna som vänder upp och ner på konceptet vänskap.

Friends with Benefits är en av de roligaste romcoms jag sett på länge!

Filmen utspelar sig i New York och handlar om Dylan och Jamie, två singlar som blir vänner. När de båda är less på dåliga dejter bestämmer de sig för att börja ha sex, helt utan känslor eller åtaganden. Men det visar sig svårare än väntat att hålla känslorna borta...

Med smarta dialoger, bra kemi mellan skådespelarna och många roliga vändningar är Friends with Benefits en perfekt komedi att streama på en ledig kväll. Klicka in på Dreamfilm redan ikväll och börja skratta!

Se Justin Timberlake och Mila Kunis i Friends with Benefits på Dreamfilm

Är du ett fan av skådespelarna Justin Timberlake och Mila Kunis? Nu kan du streama vänskapskomedin Friends with Benefits med de två Hollywoodstjärnorna i huvudrollerna helt gratis på Dreamfilm. Filmen från 2011 är en rolig och fräck romcom som garanterat får dig att skratta.

Friends with Benefits kretsar kring Dylan och Jamie som tröttnat på dejtandet och bestämmer sig för att börja ha sex med varandra, utan att blanda in jobbiga känslor. Men frågan är hur länge det kan funka innan någon av dem faktiskt börjar få känslor...

 • Fartfylld komedi med många roliga vändningar
 • Underhållande dialog och bra kemi mellan Timberlake och Kunis
 • Perfekt feelgood-film att streama på en fredagskväll

Missa inte chansen att skratta åt skådespelar-duon Timberlake och Kunis i denna roliga komedi - streama Friends with Benefits gratis på Dreamfilm redan ikväll!

Gratis streaming av Friends with Benefits med svenska undertexter på Dreamfilm

Friends with Benefits är en amerikansk romantisk komedi från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis som singlar som bestämmer sig för att börja ha sex utan att blanda in känslor. Men kan man verkligen hålla känslorna borta när man har sex med en vän?

Filmen är fylld med roliga och ibland fräcka situationer när vännerna Dylan och Jamie försöker navigera sitt förhållande bara baserat på sex. Med svensk text finns Friends with Benefits nu att streama helt gratis på streamingtjänsten Dreamfilm.

En fartfylld och underhållande komedi - jag skrattade högt flera gånger!

Så om du gillar roliga och fräcka komedier samtidigt som du är ett fan av Justin Timberlake och Mila Kunis, missa då inte chansen att streama Friends with Benefits med svenska undertexter helt gratis på Dreamfilm. En perfekt film att se tillsammans med vännerna en fredagskväll!

Friends with Benefits

Vänners med förmåner streamas gratis med svenska undertexter på Dreamfilm

På jakt efter en riktigt bra komedi att streama ikväll? Då rekommenderar vi den roliga vänskaps-komedin Friends with Benefits (på svenska Vänners med förmåner) från 2011. Filmen med Justin Timberlake och Mila Kunis streamas just nu helt gratis med svensk text på Dreamfilm.

Friends with Benefits handlar om Dylan och Jamie som blir vänner efter att ha träffats via jobbet. När de båda är less på att dejta bestämmer de sig för att börja ha casual sex med varandra. Inga känslor, inga åtaganden. Men självklart går det inte riktigt som de har tänkt sig...

Som vänskapskomedi och romcom är Friends with Benefits otroligt underhållande med många roliga och ibland fräcka vändningar. Klicka in på Dreamfilm och börja streama redan ikväll - försäkra dig om några timmars garanterad underhållning och skratt!

Streama Friends with Benefits från Castle Rock Entertainment gratis på Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du just nu streama komedin Friends with Benefits från 2011 helt gratis. Filmen är producerad av produktionsbolaget Castle Rock Entertainment och har stjärnor som Justin Timberlake och Mila Kunis på rollistan.

Friends with Benefits utspelar sig i New York och följer Dylan och Jamie som bestämmer sig för att inleda ett vänskapsförhållande med sexuella förmåner, utan att några romantiska känslor är inblandade. Naturligtvis går det inte riktigt som planerat...

Som romantisk komedi är Friends with Benefits ett underhållande och roligt tidsfördriv, fylld med smarta dialoger och bra kemi mellan skådespelarna Timberlake och Kunis. Missa inte att streama denna roliga film från Castle Rock Entertainment helt gratis på Dreamfilm!

Sammanfattning

I den här artikeln får du veta var du kan streama den roliga Hollywood-komedin Friends with Benefits från 2011 med Justin Timberlake och Mila Kunis. Filmen handlar om vännerna Dylan och Jamie som bestämmer sig för att börja ha sex utan att blanda in jobbiga känslor.

Friends with Benefits går att streama helt gratis och med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm. Artikeln ger dig information om handlingen i Friends with Benefits och varför filmen är värd att streama för alla som gillar roliga och fräcka komedier.

Du får också reda på lite fakta om Friends with Benefits, som att den hade biopremiär den 21 juli 2011. Filmen är producerad av Castle Rock Entertainment och regisserad av Will Gluck.

Så om du är sugen på att streama en bra komedi ikväll, kolla in Friends with Benefits med Justin Timberlake och Mila Kunis på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig gratis och med svensk text för alla filmfans i Sverige.

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7558
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på Friends with Benefits, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

krzys

Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukasso

En Friends with Benefits med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Friends with Benefits Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.7 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Friends with Benefits med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Friends with Benefits Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Flykten från kycklingfabriken

The Wolf of Wall Street