alt

Focus 2015 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
7 473
Betyg
calendar2015
time1h 45m
Nicky är en luttrad lurendrejare som slår sina påsar ihop med Jess, en nybörjare i bondfångeribranschen. När han lär henne sina yrkeshemligheter kommer hon alltför nära och han avslutar därför samarbetet. Tre år senare dyker Jess upp i Buenos Aires som en fulländad femme fatale och sabbar för Nicky som är mitt uppe i sitt senaste farliga högriskprojekt på den pengastinna racerbanan.

Skådespelare

Actor Margot Robbie

Margot Robbie

Actor Robert Taylor

Robert Taylor

Actor Will Smith

Will Smith

Actor Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Actor Adrian Martinez

Adrian Martinez

Actor Don Yesso

Don Yesso

Actor Brennan Brown

Brennan Brown

Actor Dominic Fumusa

Dominic Fumusa

Officiell trailer

Se Focus Dreamfilm gratis online

Focus är en komedifilm från 2015 med Will Smith i huvudrollen. Filmen är regisserad av Glenn Ficarra och John Requa och producerad av K&S Films. Nu kan du streama Focus gratis på Dreamfilm!

I Focus får vi följa Nicky (Will Smith) som är en charmig bedragare som kan manipulera vem som helst. Han träffar Jess (Margot Robbie) som också vill lära sig konsten att lura folk. Tillsammans bestämmer de sig för att genomföra det ultimata bluffjobbet värt flera miljoner dollar. Men saker och ting blir snart väldigt komplicerade.

Med sina roliga och överraskande vändningar är Focus en riktigt underhållande film. Will Smith och Margot Robbie har fantastisk chemistry på vita duken och du kommer garanterat att skratta gott åt deras äventyr. Missa inte att titta på Focus gratis!

Focus hade biopremiär 25 februari 2015. Nu kan du streama filmen med svenskt tal (swesub) här på sidan. Titta på den bästa komedin från 2015 och se de charmiga huvudrollsinnehavarna i aktion.

Focus

Streama Focus från 2015 gratis

Är du sugen på att se en rolig och spännande film? Då ska du streama komedin Focus från 2015 med Will Smith! Den här smarta bluff-thrillern är perfekt underhållning och nu kan du se den gratis online på Dreamfilm.

I Focus får vi följa charmören Nicky (Will Smith) som lär den vackra Jess (Margot Robbie) konsten att manipulera och lura folk. Tillsammans bestämmer de sig för att genomföra ett bluffjobb värt miljoner dollar, men snart börjar saker och ting gå snett.

Focus är fylld med roliga och oväntade vändningar. Margot Robbie och Will Smith har en fantastisk komedi-kemi som garanterat får dig att skratta högt. Om du gillar bluffmaker-filmer i stil med Ocean's Eleven så kommer du älska den här!

Den här smarta och roliga thrillern från 2015 går att streama gratis och med svenskt tal på vår hemsida. Passa på att se Focus redan ikväll!

Titta på Focus svenska Dreamfilm

Letar du efter en rolig film att titta på ikväll? Då rekommenderar vi den charmiga komedin Focus från 2015 med Will Smith och Margot Robbie i huvudrollerna. Filmen går att streama gratis och med svenskt tal här på Dreamfilm!

Focus handlar om bluffmakaren Nicky (Will Smith) som lär den vackra Jess (Margot Robbie) konsten att manipulera folk. De bestämmer sig för att genomföra ett ultimat bluffjobb tillsammans, men snart börjar allt gå snett och de blir indragna i en värld av bedrägeri och svek.

Med sina smarta vändningar och roliga karaktärer är Focus en riktigt underhållande filmupplevelse. Du kommer garanterat få många skratt när du ser Will Smith och Margot Robbies äventyr på vita duken. Titta på Focus redan ikväll genom att streama den gratis på svenska här hos oss!

Denna humoristiska bluff-thriller hade biopremiär 25 februari 2015. Nu kan du njuta av Focus från bekvämligheten i ditt eget hem. Perfekt filmunderhållning för hela familjen!

Fokus på komedin från K&S Films

Är du på humör för en riktigt bra skratt? Då ska du titta på komedin Focus från 2015 producerad av K&S Films. Den här smarta och roliga bluffmaker-thrillern med Will Smith går att streama helt gratis och på svenska på vår hemsida.

I centrum av handlingen finns den charmerande bedragaren Nicky (Will Smith) som lär den vackra Jess (Margot Robbie) konsten att manipulera och lura folk. Men när de bestämmer sig för att genomföra ett bluffjobb värt miljoner dollar tillsammans börjar saker och ting snabbt att gå snett.

Med sina oväntade vändningar och roliga karaktärer är Focus ett perfekt val om du vill skratta högt ikväll. Margot Robbie och Will Smith har fantastisk komedi-kemi i den här smarta thrillern från 2015. Missa inte att se deras äventyr!<

Focus

Gratis streaming av Focus från 2015

Letar du efter en rolig och spännande film att titta på? Då rekommenderar vi den charmiga komedin Focus från 2015 med Will Smith och Margot Robbie. Den här bluffmaker-thrillern går att streama helt gratis och med svenskt tal på vår hemsida.

Handlingen i Focus kretsar kring Nicky (Will Smith) som lär den vackra Jess (Margot Robbie) konsten att manipulera och lura folk. Men när de bestämmer sig för att tillsammans genomföra ett bluffjobb värt miljontals dollar börjar saker och ting snabbt att bli väldigt komplicerade.

Med sina roliga karaktärer, smarta vändningar och fantastiska skådespelarinsatser från Margot Robbie och Will Smith är Focus en riktigt bra filmupplevelse. Titta på den här underhållande thrillern från 2015 genom att streama den gratis på Dreamfilm!

Se Will Smith i Focus på Dreamfilm

Är du sugen på att se en humoristisk och spännande thriller? Då ska du streama filmen Focus från 2015 med superstjärnan Will Smith i huvudrollen. Den gå att titta på helt gratis online på Dreamfilm.

I Focus får vi följa den charmige bluffmakaren Nicky (Will Smith) som lär den vackra Jess (Margot Robbie) konsten att manipulera och lura folk. Tillsammans bestämmer de sig för att genomföra ett bluffjobb värt miljontals dollar, men snart börjar allt gå fel och de dras in i en värld av svek och bedrägeri.

Med sin blandning av spänning, humor och smarta vändningar är Focus en riktigt bra filmupplevelse. Se Will Smith visa upp sin komiska sida i den här roliga thrillern från 2015 genom att streama den på Dreamfilm redan ikväll!

Sammanfattning

I artikeln ovan får du veta allt du behöver om komedin Focus från 2015 med Will Smith och Margot Robbie. Filmen handlar om bluffmakaren Nicky som lär den vackra Jess konsten att manipulera folk, men när de bestämmer sig för att genomföra ett stort bluffjobb tillsammans börjar saker och ting gå snett.

Focus är fylld med humor, spänning och smarta vändningar. Will Smith och Margot Robbie är fantastiska i sina roller och har bra kemi på duken. Du kommer garanterat att börja skratta högt åt deras äventyr.

Nu kan du streama den här underhållande thrillern från 2015 helt gratis och med svenskt tal på Dreamfilm. Perfekt filmunderhållning om du vill ha något roligt att titta på ikväll!

Så missa inte att koppla av med Focus redan idag! Titta på den charmiga och roliga komedin från 2015 och få många goda skratt tillsammans med stjärnorna Will Smith och Margot Robbie.

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7473
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.9 inte övertygar dig om att titta på Focus, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Focus med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Focus med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Patricktexas

Focus med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

RevJace

Focus Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.9 talar för sig själv.
avatar

matixd

Focus Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.9 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Focus Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Focus Titel med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Storken Richard och den mystiska juvelen

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Minioner: Berättelsen om Gru

Flykten från kycklingfabriken