alt

Fast X 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.2
4 849
Betyg
calendar2023
time2h 22m
Efter alla uppdrag och mot omöjliga odds har Dom Toretto och hans familj varit smartare, modigare och mer drivna än alla sina fiender. Nu kommer de att möta sin dödligaste motståndare hittills. Ett skrämmande hot, som drivs av blodshämnd, träder fram ur det förflutnas skuggor, fast besluten att slita sönder familjen och förgöra allt - och alla - som Dom älskar, för alltid.

Skådespelare

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Charlize Theron

Charlize Theron

Actor Brie Larson

Brie Larson

Actor Alan Ritchson

Alan Ritchson

Actor Jason Momoa

Jason Momoa

Actor Helen Mirren

Helen Mirren

Actor John Cena

John Cena

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Se på Fast X Dreamfilm gratis

Den efterlängtade actionfilmen Fast X har äntligen haft premiär och du kan nu streama Fast X gratis på Dreamfilm! Filmen är den tionde delen i den populära Fast and the Furious-serien och fans har väntat länge på att få se vad som händer härnäst med Dom, Letty och gänget.

I Fast X utforskas filmseriens rötter då Jakob Toretto, Doms bror som spelas av John Cena, presenteras. Förhållandet mellan bröderna sätts på prov när Jakob visar sig vara skurken i den här filmen. Publiken får också möta Doms son Brian för första gången, så det finns gott om nya karaktärer att lära känna.

Utöver det utlovats det också bli många spektakulära biljakter och actionscener att se framemot. Fast and the Furious-filmerna är ju kända för sina överdrivna, men roliga actionsekvenser. Så Fast X lär bjuda på precis det fans av filmerna vill se.

Missa inte chansen att titta på Fast X gratis online! Bara på Dreamfilm kan du se den fullständiga filmen med svensk text.

Fast X

Streama Fast X Dreamfilm Sverige

Fast X, den tionde delen i Fast and the Furious-serien, har nu premiär och du kan streama den helt gratis på Dreamfilm! Efter flera års väntan är filmen äntligen här och den utlovar att bjuda på all den action och fartfyllda underhållning som fans kommit att förvänta sig av franchisen.

I Sverige släpps tyvärr inte alltid stora Hollywood-filmer samtidigt med den amerikanska biopremiären. Men på Dreamfilm behöver du aldrig vänta! Här kan du alltid hitta de senaste filmerna, ofta redan samma dag som de har världspremiär. Så du kan vara en av de första i Sverige att få se Fast X gratis online.

På Dreamfilm hittar du alla de senaste storfilmerna samtidigt med världspremiären och kan streama dem helt gratis med svensk text.

Att streama film gratis på nätet behöver alltså inte längre betyda dålig bildkvalitet eller tråkiga voiceovers. På Dreamfilm får du uppleva nya filmer i HD och med professionell svensk textning redan från premiärdagen.

Så missa inte chansen att vara bland de första i Sverige att få se den efterlängtade uppföljaren Fast X! Använd Dreamfilms streamingtjänst för att se den gratis, enkelt och helt lagligt redan nu.

Titta på Fast X Dreamfilm online

Den tionde filmen i Fast and the Furious-serien har nu haft världspremiär och du kan redan titta på Fast X gratis online på Dreamfilms streamingtjänst! Efter flera års väntan är äntligen uppföljaren till The Fate of the Furious här och Fast X utlovar att leverera ännu mer spännande biljakter och action än någonsin tidigare.

Handlingen i Fast X kretsar kring Dom Torettos bror Jakob, spelad av wrestlingstjärnan John Cena. Jakob visar sig vara filmens skurk och hotar att splittra banden mellan Dom och hans Fast Family. Utöver det får vi även se Doms son Brian för första gången. Så det är många nya ansikten med i gänget den här gången.

 • Spännande uppföljare till The Fate of the Furious
 • John Cena med som skurken Jakob Toretto
 • Doms son Brian med för första gången

Missa inte chansen att vara bland de första som får se det senaste äventyret med Dom, Letty och gänget! Använd Dreamfilms gratis streamingtjänst för att titta på Fast X redan nu.

Fast X Dreamfilm streama filmen gratis

Den 10 maj 2023 har vi alla äntligen fått chansen att se nästa del i Fast and the Furious-serien när Fast X haft världspremiär. Filmen är starkt efterlängtad av fans som nu vill se vad som händer härnäst med Dom, Letty, Roman och resten av gänget från de tidigare filmerna.

Fast X utlovar att leverera precis vad fans av franchisen vill se - galna bilstunts, explosionsartad action och en intrikat handling fylld med drama och familjeband. Och självklart massor med coola bilar! Allt paketerat som den storslagna underhållning Hollywood gjort serien känd för.

Men i Sverige får vi tyvärr oftast vänta flera månader på biopremiär av stora amerikanska filmer. Men inte på Dreamfilm! Här kan du streama Fast X gratis online redan nu, bara dagar efter den officiella världspremiären!

På Dreamfilm kan du se alla de hetaste nyheterna från filmvärlden gratis, lagligt och med svensk text redan från premiärdagen.

Det enda du behöver för att streama Fast X är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling. Registrera ett konto så kan du börja titta direkt! Det är helt gratis och du behöver inte ens ange kortuppgifter eller liknande.

Fast X

Se Fast X Dreamfilm svenska 2023

Fast X, den efterlängtade tionde filmen i Fast and the Furious-serien, har nu äntligen haft premiär! Efter flera års väntan får fans äntligen se vad som händer härnäst med Dominic Toretto och hans familj i det senaste actionäventyret från filmserien.

Handlingen i Fast X kretsar den här gången kring Dominics bror Jakob Toretto, spelad av John Cena. Jakob visar sig vara filmens skurk och hotar att förstöra relationen mellan Dom och hans nära vänner. Utöver Cena medverkar också Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson och Ludacris - det vill säga stora delar av det återkommande gänget från tidigare Fast & Furious-filmer.

Fast X är regisserad av Louis Leterrier, känd för filmer som The Incredible Hulk och Now You See Me. Manuset är skrivet av Justin Lin som regisserade flera av de tidigare uppskattade filmerna i serien. Så förväntningarna på den nya Fast & Furious-filmen är skyhöga bland fans.

Missa inte chansen att vara bland de första som får se Fast X med svensk text och helt gratis! Använd Dreamfilms streamingtjänst för att se Fast X online.

Fast X Dreamfilm swesub stream

Den långa väntan är äntligen över! Fast X, den tionde filmen i den populära Fast and the Furious-serien har nu haft världspremiär. Filmen är efterlängtad av fans världen över och förväntas bli en av de största kassasuccéerna det här året.

Fast X utlovar att leverera all den fartfyllda action och drama som gjort filmserien så framgångsrik, men också massor av överraskningar. Bland annat får vi möta Dominic Torettos bror Jakob för första gången, spelad av superstjärnan John Cena. Vi får också se Dominics son Brian i handling för första gången.

Så det finns massor att se framemot för fans i den här nya filmen! Och på Dreamfilm kan du streama Fast X redan nu, bara dagar efter den officiella premiären. Du behöver inte ens vänta på en svensk biopremiär eller köpa filmen dyrt online.

På Dreamfilm kan du se Fast X helt gratis med svensk text så fort filmen släppts. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4849
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.2 inte övertygar dig om att titta på Fast X, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Fast X med betyget 7.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.2 antyder att Fast X är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

krzys

Betyget 7.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.2 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Fast X med ett betyg på 7.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.2 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Fast X med medelbetyget 7.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Spider-Man: No Way Home

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Apornas planet: Uppgörelsen

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Sagan om ringen - härskarringen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Shockwave: Countdown to Disaster