close icon
page-title
Fast & Furious 9
Fast & Furious 9

Detaljer

 • Originaltitel: F9
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Original Film

Fast & Furious 9 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.1
6955Betyg
date2021
date2h 23m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |11 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |7 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |12 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Furious 9 stream online gratis

Furious 9 eller Fast & Furious 9 som den också kallas, är den senaste filmen i den populära Fast & Furious-serien. I den här nionde delen får vi följa Dom Toretto och hans gäng på nya fartfyllda äventyr, med mer action och spänning än någonsin tidigare.

Filmen hade biopremiär i maj 2021 och har nu äntligen släppts för streaming online. På Dreamfilm kan du se Furious 9 helt gratis, med svenskt tal eller text. Det är den perfekta sidan för att streama Fast & Furious 9 swesub i HD-kvalitet.

Handlingen i F9 utspelar sig efter händelserna i The Fate of the Furious. Nu dyker plötsligt Doms bror Jakob upp, som visar sig jobba för den skurkaktiga cyberterroristen Cipher. Det hela leder till en konfrontation som hotar splittra Doms familj.

Förvänta dig hisnande biljakter, explosionsartad action och en hel del oväntade vändningar. Filmen innehåller även scener inspelade i rymden, så regissören Justin Lin har verkligen tryckt till ordentligt på gasen i den här delen.

Fast & Furious 9

Streama Fast & Furious 9 swesub HD

På Dreamfilm kan du alltså streama Fast & Furious 9 i HD och med svensk text, helt utan kostnad. Sidan är simpel att använda och fungerar smidigt på dator, surfplatta eller mobil.

För att streama Fast & Furious 9 gratis behöver du inte ens registrera dig, utan du kan börja titta direkt. Det finns även flera olika streamservrar att välja mellan, om nu en skulle ligga nere.

När du har startat upp videospelaren väljer du bara swesub om du vill ha svensk text. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av filmen i HD-kvalitet, med Vin Diesel, Michelle Rodriguez och John Cena i huvudrollerna.

Så missa inte chansen att se den senaste Fast & Furious-filmen online helt gratis! Det smidigaste och enklaste sättet är via Dreamfilm.

Titta på F9: The Fast Saga gratis på Dreamfilm

Den nionde delen i Fast & Furious-serien har även titeln F9: The Fast Saga internationellt. Oavsett vilket namn du känner till den under, så kan du streama filmen gratis på Dreamfilm.

Sidan har ett stort utbud av nya och gamla biofilmer, serier och mycket annat. Allting går att se helt utan kostnad och utan någon form av registrering.

Förutom att streama Furious 9 gratis, så hittar du här även alla tidigare delar i serien. Perfekt om du vill göra en så kallad bingewatch och se samtliga Fast & Furious-filmer i en följd.

Dreamfilm fungerar smidigt på de flesta enheter som har en internetuppkoppling. Så oavsett om du vill titta på F9 swesub på mobilen, plattan eller TV:n, så går det utmärkt.

Fast & Furious 9 gratis på svenska 2021

Fast & Furious 9 hade världspremiär 2021 och nu finns den alltså tillgänglig för streaming helt gratis, även med svenskt tal.

På Dreamfilm behöver du aldrig betala någonting för att titta på de senaste filmerna. Inte heller Fast & Furious 9, som släpptes så sent som i maj i år.

Det betyder att du kan se Fast & Furious 9 gratis på svenska, bara några månader efter biopremiären. Ett kanontillfälle för alla fans av biljakter och sprängande action.

Fast & Furious 9

Sammanfattning

Fast & Furious 9 hade premiär den 19 maj 2021 och är nu tillgänglig att streama helt gratis online med swesub på Dreamfilm. I denna senaste film i den populära actionserien återförenas Dom Torettos gäng för ännu en adrenalinfylld färd fylld med bilar, spänning och familjeband.

I nästan tjugo år har fansen följt Dom, Letty, Roman, Tej och resten av gänget i deras eskapader över hela världen. Nu hotas deras liv återigen när Doms bror Jakob dyker upp. Strömma den fantastiska uppföljaren till The Fate of the Furious och se hur vännerna måste enas för att besegra den nya fienden.

Med över 2 timmar actionfylld underhållning och cameo-framträdanden av stjärnor som Charlize Theron, Helen Mirren och Cardi B är Fast & Furious 9 ett måste för alla fans. Så samla familjen, poppa popcornen och njut av filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm redan idag!

Efter tjugo år har filmserien fortfarande kvar gnistan och erbjuder något för alla åldrar. Strömma den senaste delen nu och var med på åkturen! Det är spänning, humor och häftiga bilar hela vägen i Fast & Furious 9 – exklusivt online på Dreamfilm.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6955

Dela