alt

Fast & Furious 9 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.1
6 848
Betyg
calendar2021
time2h 23m
Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och deras son, Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet att tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska kunna rädda de som han älskar allra mest. Hans gäng går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den skickligaste mördaren och mest högpresterande föraren som de någonsin har stött på - en man som också råkar vara Doms övergivne bror, Jakob.

Skådespelare

Actor Vin Diesel

Vin Diesel

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Charlize Theron

Charlize Theron

Actor Gal Gadot

Gal Gadot

Actor Helen Mirren

Helen Mirren

Actor Anna Sawai

Anna Sawai

Actor John Cena

John Cena

Actor Kurt Russell

Kurt Russell

Officiell trailer

Siehe auch

Se Furious 9 stream online gratis

Furious 9 eller Fast & Furious 9 som den också kallas, är den senaste filmen i den populära Fast & Furious-serien. I den här nionde delen får vi följa Dom Toretto och hans gäng på nya fartfyllda äventyr, med mer action och spänning än någonsin tidigare.

Filmen hade biopremiär i maj 2021 och har nu äntligen släppts för streaming online. På Dreamfilm kan du se Furious 9 helt gratis, med svenskt tal eller text. Det är den perfekta sidan för att streama Fast & Furious 9 swesub i HD-kvalitet.

Handlingen i F9 utspelar sig efter händelserna i The Fate of the Furious. Nu dyker plötsligt Doms bror Jakob upp, som visar sig jobba för den skurkaktiga cyberterroristen Cipher. Det hela leder till en konfrontation som hotar splittra Doms familj.

Förvänta dig hisnande biljakter, explosionsartad action och en hel del oväntade vändningar. Filmen innehåller även scener inspelade i rymden, så regissören Justin Lin har verkligen tryckt till ordentligt på gasen i den här delen.

Fast & Furious 9

Streama Fast & Furious 9 swesub HD

På Dreamfilm kan du alltså streama Fast & Furious 9 i HD och med svensk text, helt utan kostnad. Sidan är simpel att använda och fungerar smidigt på dator, surfplatta eller mobil.

För att streama Fast & Furious 9 gratis behöver du inte ens registrera dig, utan du kan börja titta direkt. Det finns även flera olika streamservrar att välja mellan, om nu en skulle ligga nere.

När du har startat upp videospelaren väljer du bara swesub om du vill ha svensk text. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av filmen i HD-kvalitet, med Vin Diesel, Michelle Rodriguez och John Cena i huvudrollerna.

Så missa inte chansen att se den senaste Fast & Furious-filmen online helt gratis! Det smidigaste och enklaste sättet är via Dreamfilm.

Titta på F9: The Fast Saga gratis på Dreamfilm

Den nionde delen i Fast & Furious-serien har även titeln F9: The Fast Saga internationellt. Oavsett vilket namn du känner till den under, så kan du streama filmen gratis på Dreamfilm.

Sidan har ett stort utbud av nya och gamla biofilmer, serier och mycket annat. Allting går att se helt utan kostnad och utan någon form av registrering.

Förutom att streama Furious 9 gratis, så hittar du här även alla tidigare delar i serien. Perfekt om du vill göra en så kallad bingewatch och se samtliga Fast & Furious-filmer i en följd.

Dreamfilm fungerar smidigt på de flesta enheter som har en internetuppkoppling. Så oavsett om du vill titta på F9 swesub på mobilen, plattan eller TV:n, så går det utmärkt.

Fast & Furious 9 gratis på svenska 2021

Fast & Furious 9 hade världspremiär 2021 och nu finns den alltså tillgänglig för streaming helt gratis, även med svenskt tal.

På Dreamfilm behöver du aldrig betala någonting för att titta på de senaste filmerna. Inte heller Fast & Furious 9, som släpptes så sent som i maj i år.

Det betyder att du kan se Fast & Furious 9 gratis på svenska, bara några månader efter biopremiären. Ett kanontillfälle för alla fans av biljakter och sprängande action.

Fast & Furious 9

Sammanfattning

Fast & Furious 9 hade premiär den 19 maj 2021 och är nu tillgänglig att streama helt gratis online med swesub på Dreamfilm. I denna senaste film i den populära actionserien återförenas Dom Torettos gäng för ännu en adrenalinfylld färd fylld med bilar, spänning och familjeband.

I nästan tjugo år har fansen följt Dom, Letty, Roman, Tej och resten av gänget i deras eskapader över hela världen. Nu hotas deras liv återigen när Doms bror Jakob dyker upp. Strömma den fantastiska uppföljaren till The Fate of the Furious och se hur vännerna måste enas för att besegra den nya fienden.

Med över 2 timmar actionfylld underhållning och cameo-framträdanden av stjärnor som Charlize Theron, Helen Mirren och Cardi B är Fast & Furious 9 ett måste för alla fans. Så samla familjen, poppa popcornen och njut av filmen gratis online med svensk text på Dreamfilm redan idag!

Efter tjugo år har filmserien fortfarande kvar gnistan och erbjuder något för alla åldrar. Strömma den senaste delen nu och var med på åkturen! Det är spänning, humor och häftiga bilar hela vägen i Fast & Furious 9 – exklusivt online på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6848
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Fast & Furious 9 är ett måste för fans av Action.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Fast & Furious 9 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 23m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 23m att titta på den från början till slut.
avatar

KarTofel

Betyget 7.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.1 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Fast & Furious 9 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.1 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Godzilla x Kong: The New Empire

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Black Panther: Wakanda Forever

Transformers: Rise of the Beasts

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände