Extraction 2 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
2 077
Betyg
calendar2023
time2h 02m
Efter att ha flörtat med döden tar den skickliga kommandosoldaten Tyler Rake sig an ännu ett livsfarligt uppdrag: att frita en brutal gangsters tillfångatagna familj.

Skådespelare

Actor Idris Elba

Idris Elba

Actor Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Actor Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Actor Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Actor Sam Hargrave

Sam Hargrave

Actor Daniel Bernhardt

Daniel Bernhardt

Actor Tinatin Dalakishvili

Tinatin Dalakishvili

Actor Adam Bessa

Adam Bessa

Officiell trailer

Siehe auch

Titta Extraction 2 Dreamfilm gratis

Extraction 2 är den efterlängtade uppföljaren till actionthrillern Extraction från 2020 med Chris Hemsworth i huvudrollen. Filmen hade biopremiär den 9 juni 2023 och har nu äntligen släppts för streaming på Dreamfilm.

I Extraction 2 återvänder Chris Hemsworth som legosoldaten Tyler Rake, som troddes vara död efter händelserna i den första filmen. Men Rake överlevde mot alla odds och är nu tillbaka för ännu mer action och spänning.

Filmen utspelar sig ett par år efter den första Extraction och den här gången beger sig Rake till Europa för sitt farligaste uppdrag hittills. Precis som i originalet väntar mängder av våldsamma actionscener, bilkörande och skottlossning när Rake slåss mot kriminella gäng och superskurkar.

Förutom Hemsworth medverkar Golshifteh Farahani, Adam Bessa och Daniel Bernhardt i rollerna. Regissören Sam Hargrave är också tillbaka bakom kameran, så vi kan förvänta oss samma råa och välkoreograferade action som gjorde den första Extraction till en hit.

Extraction 2

Extraction 2 Dreamfilm på svenska

Extraction 2 finns nu tillgänglig för streaming i sin helhet med svenskt tal på Dreamfilm. Det är den perfekta sajten för att se den här typen av actionfyllda filmer gratis online.

Tack vare Dreamfilms stora utbud av filmer och serier på svenska, kan man njuta av Extraction 2:s adrenalinfyllda action utan att behöva läsa undertext. Det gör upplevelsen ännu bättre!

Streamingen på Dreamfilm är dessutom gratis och utan krav på registrering eller prenumerationer. Man behöver bara gå in på sajten, söka upp Extraction 2 och börja titta direkt.

Så om du är sugen på att se Chris Hemsworth slåss, skjuta och spränga sönder saker i över 2 timmar - streama Extraction 2 på svenska nu på Dreamfilm!

Extraction 2 Dreamfilm Sverige

Som svensk actionfilmsfan har man länge väntat på att Extraction 2 äntligen ska släppas för streaming här i Sverige. Och nu är den äntligen tillgänglig på Dreamfilm!

Det är den perfekta streamingtjänsten för oss svenskar som vill se de senaste filmerna gratis direkt efter biopremiär. Och Extraction 2 är definitivt en film man inte vill missa.

Chris Hemsworths energi på duken smittar verkligen av sig och får en att hålla andan under de våldsamma actionscenerna. Dessutom är det alltid roligt att se svenska skådespelare som Hemsworth i stora Hollywood-produktioner.

Så streama Extraction 2 på Dreamfilm nu och se den där den hör hemma - framför datorn eller TV:n hemma i Sverige. Poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut av över 2 timmar actionfylld underhållning från Hemsworth och regissören Sam Hargrave.

Extraction 2 Dreamfilm titta online gratis

Vill du titta på den efterlängtade uppföljaren till Extraction utan att det kostar något? Då ska du streama Extraction 2 på Dreamfilm!

Dreamfilm är den bästa sajten för att se de senaste filmerna gratis online. Och nu har actionkracheren Extraction 2 äntligen lagts till streamingbiblioteket.

Det är supersmidigt att streama på Dreamfilm - man behöver inget konto eller prenumeration, utan kan börja titta direkt. Och det helt gratis!

Så om du gillade den första Extraction och vill se Chris Hemsworth tillbaka i rollen som Tyler Rake, missa inte att titta på uppföljaren Extraction 2 gratis online på Dreamfilm nu.

Extraction 2

Watch Extraction 2 Dreamfilm Online

Extraction 2 is finally available for online streaming on Dreamfilm! This is the sequel fans have been eagerly waiting for since the first Extraction movie became a hit on Netflix in 2020.

In Extraction 2, Chris Hemsworth returns as black ops mercenary Tyler Rake, who barely survived the events of the first film. This time Rake is back for his most dangerous mission yet, which takes him across Europe to face off against ruthless criminals and villains.

Director Sam Hargrave is also back behind the camera, promising the same gritty, hard-hitting action sequences that made the first movie so popular. Extraction 2 is packed with intense fight scenes, death-defying stunts and huge explosions as Rake takes on nearly impossible odds.

Fans of the first film will not want to miss seeing Hemsworth back in action as Rake. And the best way to watch Extraction 2 online for free is streaming it now on Dreamfilm!

Extraction 2 Dreamfilm streama Sverige

Äntligen är den episka actionuppföljaren Extraction 2 tillgänglig för streaming i Sverige på Dreamfilm. Det är den perfekta platsen för att streama den här typen av explosiva Hollywood-blockbusters gratis online.

Extraction 2 fortsätter historien om legosoldaten Tyler Rake, spelad av Chris Hemsworth. Efter knappt ha överlevt händelserna i den första filmen, är Rake nu tillbaka för sitt farligaste uppdrag hittills som tar honom över hela Europa.

Med samma regissör och skådespelare som originalet, vet man att man kan förvänta sig samma höga nivå av action och spänning. Extraction 2 levererar garanterat adrenalinfylld underhållning från start till mål.

Så streama Extraction 2 nu på Dreamfilm och se den epic action som bara Hemsworth kan leverera. Det är den perfekta filmen att se gratis online från sköna Sverige!

Extraction 2 Dreamfilm 09.06.2023 svenska

Extraction 2 har nu äntligen haft biopremiär och släppts för streaming på svenska! Actionkracheren med Chris Hemsworth landade på bio den 9 juni 2023 och finns nu tillgänglig i sin helhet på Dreamfilm.

I den här efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Extraction från 2020 är Hemsworth tillbaka i rollen som den hårdhudade legosoldaten Tyler Rake. Den här gången måste Rake resa till Europa för sitt farligaste uppdrag hittills.

Precis som i originalfilmen bjuds det på massvis med sprängningar, biljakter och intensiva slagsmål när Rake slåss mot skurkar för att överleva. Och med samma regissör bakom kameran vet man att actionsekvenserna kommer leverera.

Så se Extraction 2 redan idag på Dreamfilm! Det är den perfekta platsen för att streama den här typen av actionfilmer på svenska samtidigt som de kommer ut på bio.

Extraction 2 Dreamfilm full film online

Är du sugen på att se den här actionfyllda uppföljaren med Chris Hemsworth? Då ska du streama Extraction 2 i sin helhet på Dreamfilm!

Dreamfilm har Extraction 2 tillgänglig online i full längd, så du kan se hela den episka historien om legosoldaten Tyler Rakes uppdrag i Europa. Det finns ingen anledning att vänta på DVD- eller Blu-Ray-releasen.

Streama Extraction 2 redan idag och se över 2 timmar action med Hemsworth i högform. Det bjuds på allt man kan önska sig - explosioner, skottlossning, slagsmål och en riktigt episk final.

Så om du gillade den första Extraction ska du inte missa att se uppföljaren i full längd på Dreamfilm. Det är den bästa platsen för att streama de senaste storfilmerna online gratis!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2077
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.5 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.5 bevisar Extraction 2 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Extraction 2. Betyget 7.5 bekräftar bara detta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Extraction 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.5 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Extraction 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.5 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Extraction 2 Betyget 7.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Extraction 2 Titel med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!