close icon
page-title
Expend4bles
Expend4bles

Detaljer

 • Originaltitel: Expend4bles
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Bulgarien, Frankrike, USA
 • Regissör: Millennium Media

Expend4bles Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.3
1307Betyg
date2023
date1h 43m

Kommenter

 • avatar

  MilanTa

  |14 timer siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |11 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad är handlingen i Expend4bles?

Expend4bles är en actionfylld film som följer ett elitgäng av legosoldater som förenas för en sista, dödlig mission. Filmen är den femte delen i den populära Expendables-franchisen och lovar att bjuda på en explosiv blandning av action, humor och kamratskap. I centrum står en grupp erfarna och skickliga legoknektar som dragits ur pensionen för ett nytt, livsfarligt uppdrag.

Handlingen kretsar kring teamets försök att stoppa en ond vapenhandlare som hotar att destabilisera hela regionen. Trots deras ålder och tidigare meriter ställs deras färdigheter och beslutsamhet på den ultimata provet när de möter ett överraskande motstånd. För att överleva och slutföra uppdraget måste de samarbeta som ett sammansvetsad enhet och lita på varandras expertis inom olika stridsområden.

Med en kombination av storslagen action, hjärtevärmande vänskap och en gnutta svart humor utforskar Expend4bles strömmande online värdet av erfarenhet och lojliteten inom en slitstark grupp soldater. Det blir en episk kamp mellan ont och gott där våra hjältar måste offra allt för att rädda dagen. Oavsett odds lovar filmen att bjuda på en underhållande och explosiv filmupplevelse som inte lämnar någon besviken.

Expend4bles

Vilket är budgeten för Expend4bles?

Expend4bles är en storslagen filmproduktion med en imponerande budget på 100 miljoner dollar. Med tanke på franchisens popularitet och de stora namnen inblandade är det inte förvånande att en stor del av budgeten gick åt att säkra upp med stora actionscener, specialeffekter och en erfaren rollbesättning av hårdföra actionstjärnor.

En så omfattande budget återspeglades även i produktionen genom att filminspelningen skedde på olika exotiska platser världen över för att infånga den äkta känslan i de olika miljöerna. Förutom de stora actionsekvenserna och explosionerna som publiken förväntar sig har en betydande del av budgeten även gått till att utveckla storytelling och karaktärsbyggande.

Med tanke på omfattningen av projektet och de höga förväntningarna från franchisens hängivna fanskara gjordes inga ekonomiska kompromisser för att leverera en sann blockbuster-upplevelse. Förhoppningen är att den stora investeringen kommer att betala sig när filmen når den stora biosalongen och strömmande online gratis på populära streamingtjänster.

När släpptes Expend4bles och vem regisserade den?

Expend4bles är en högtväntad aktionsfilm som hade världspremiär på biograferna i augusti 2023. Efter en lång produktionsprocess och många förseningar på grund av pandemin kunde äntligen denna femte delen i den populära Expendables-franchisen nå den stora vita duken.

Filmen är regisserad av Scott Waugh, en etablerad regissör känd för sina explosiva actionfilmer som Behöver du mer speed? och Marsmänniskorna anfaller. Med en bakgrund inom stuntarbete och ett öga för spektakulära stridsscener var Waugh det perfekta valet för att föra Expendables-franchisen vidare på ett trovärdigt och underhållande sätt.

Med ett erfaret team av stuntkoordinatorer och specialeffektsexperter har Waugh lyckats skapa en actionupplevelse som lever upp till publikens höga förväntningar. Inspelningen skedde på många olika platser världen över för att ge filmen en äkta och trovärdig inramning. Nu när Expend4bles streama online på flera olika streamingtjänster kan alla äntligen uppleva adrenalinkicken hemifrån.

Vilka skådespelare är med i Expend4bles?

Expend4bles bjuder på en imponerande rollbesättning av legendariska actionstjärnor som alla återförenas för den här episka filmen. I spetsen återfinns Sylvester Stallone som spelar den hårdhudade ledarfiguren som håller ihop gänget. Vid hans sida finns andra ikoniska skådespelare som Jason Statham, Dolph Lundgren och Randy Couture som alla repriserar sina roller från tidigare filmer i franchisen.

Men utöver de bekanta namnen välkomnar Expend4bles också en helt ny generation actionhjältar till ensemblen. Bland de nya tillskotten finns stora talanger som Megan Fox, 50 Cent och Tony Jaa som adderar nya färdigheter och stridstilar till gängets arsenal. Deras närvaro ger Expend4bles streama online en ung och fräsch energi samtidigt som de erfarna stjärnorna tillför den rätta dosen nostalgi och tradition.

Oavsett om man är en inbiten fan av Expendables-franchisen eller bara en entusiast för överdådiga actionfilmer, lovar rollistan något för alla smaker. Med en genreöverskridande samling talanger blandat med rutinerade veteraner och hungriga nykomlingar, har filmen alla förutsättningar att leverera den ultimata cocktailen av action, humor och hjältemod som publiken väntar sig. Det är definitivt ett gyllene tillfälle att se denna stjärnspäckade ensemble göra vad de gör bäst på den stora vita duken eller streama filmen gratis online.

Expend4bles

Var kan man se Expend4bles stream gratis?

För alla hängivna fans och actionentusiaster som vill uppleva Expend4bles finns det flera olika alternativ för att streama gratis online. En populär möjlighet är den erkända streamingtjänsten Dreamfilms.se som erbjuder en mängd filmer och TV-serier för sina prenumeranter. Här kan du streama Expend4bles från bekvämligheten av ditt eget hem och njuta av explosiva stridsscener och stormande action i bästa möjliga kvalitet.

Ett annat alternativ för den kostnadsfria strömningen av Expend4bles är den välkända plattformen Sweflix. Detta är ett utmärkt val för dig som vill kombinera din filmupplevelse med en bred katalog av andra underhållningsalternativ. Sweflix erbjuder användarvänlig navigering och stabil streaming vilket gör det till ett utmärkt ställe att titta på Expend4bles gratis online.

Oavsett vilken tjänst du väljer för att streama Expend4bles gratis kan du vara säker på att få en stordådig upplevelse fylld med actionscener, humor och gränsöverskridande stunts av högsta nivå. Så gör dig redo att koppla av i soffan med dina favoritsnacks och låt underhållningen börja när du streama filmen via någon av de många populära streamingtjänster som finns tillgängliga i Sverige.

Hur har Expend4bles-filmen mottagits av kritiker och publik?

Expend4bles har hittills fått ett övervägande positivt mottagande från såväl filmkritiker som den vanliga biopubliken. De flesta recensenter verkar ense om att filmen levererar precis vad man kan förvänta sig av en ny del i den här blockbuster-franchisen: storslagen action, humor mellan kamrater och en stark känsla av laglojlitet.

Kritikerna har särskilt uppmärksammat de spektakulära stridssekvenserna och de imponerande stuntinsatserna. Många hyllar regissören Scott Waughs förmåga att skapa trovärdiga och hjärtslitande actionscener som verkligen lyckas hålla tittaren på huskan. Den stjärnspäckade rollistan har också fått mycket beröm för sitt skådespeleri och den unika kemin mellan de olika karaktärerna.

Vad gäller den vanliga publiken verkar åsikterna vara lika positiva. Många actionfans som redan streamat Expend4bles online har uttryckt sin förtjusning över de episka slagsmålen, explosionerna och den hisnande underhållningen. Vissa har dock uttryckt åsikten att storyn inte riktigt håller samma nivå som actionsekvenserna. Men de allra flesta tycks ändå anse att filmens plusser överväger dess eventuella brister och att den lyckas leverera den klassiska Expendables-upplevelsen.

Sammanfattning

Expend4bles är en högenergetisk actionrulle som bjuder på allt du kan önska: explosioner, episka strider och en stjärnspäckad ensemble. Denna femte del i den populära franchisen samlar veteraner som Stallone och Lundgren med nya talanger som Fox och 50 Cent. Resultatet är en underhållande blandning av nostalgi och nytänkande som levererar storslagen action i en fängslande story.

Oavsett om du är en inbiten Expendables-fan eller bara gillar smällarna, så är detta en film du inte vill missa. Streama den gratis online på populära tjänster som Dreamfilms och Sweflix, och låt dig sugas in i den explosiva underhållningen. Kritiker och publik har gett filmen tummen upp, så varför inte kolla in den själv och avgöra om den lever upp till förväntningarna?

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 1307

Dela