close icon
page-title
Evil Dead Rise
Evil Dead Rise

Detaljer

 • Originaltitel: Evil Dead Rise
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Irland, Nya Zeeland, USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Evil Dead Rise 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
2779Betyg
date2023
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |4 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Grater98

  |12 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se på den nya skräckfilmen Evil Dead Rise Dreamfilm gratis

Är du redo att skrämmas från vettet? Den nya skräckfilmen Evil Dead Rise har precis släppts på bio och nu kan du se den gratis online på Dreamfilm. Det är uppföljaren till de klassiska Evil Dead-filmerna och den här gången utspelar sig skräcken i en modern storstad istället för ute i vildmarken.

I Evil Dead Rise får vi följa systrarna Beth och Ellie som återförenas för att ta hand om sin mamma. Men lugnet varar inte länge förrän en uråldrig demon börjar orsaka kaos. Precis som i tidigare filmer är det Necronomicon som ställer till det den här gången, den så kallade "De dödas bok".

Streama Evil Dead Rise nu med svensk text

Vill du se den nya skräckfilmen redan idag? På Dreamfilm kan du streama Evil Dead Rise med svensk text direkt online. Filmen har fått bra kritik för sin skrämmande story och härligt otäcka effekter. Perfekt underhållning för alla fans av klassisk skräck!

Regissör är Lee Cronin som gör sin spelfilmsdebut med den här uppföljaren. Manuset är skrivet av Vanessa Porter och Arnie Holland, två nya namn i Evil Dead-världen. Men trots nya ansikten sägs det att Evil Dead Rise fångar samma spökiska känsla som originalfilmerna från 80-talet.

Såväl gamla fans som nykomlingar kommer garanterat att frossa i Evil Dead Rise. Filmen rekommenderas från 15 år på bio, men på Dreamfilm kan du testa modet redan nu. Perfekt skräck under årets mörkaste månader!

Evil Dead Rise

Titta på Evil Dead Rise online med svensk text

Som sagt släpptes Evil Dead Rise på bio den 12 april 2023. Men på Dreamfilm kan du alltså redan nu streama filmen gratis online med svensk text. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att titta.

Det är läskigt många jump scares och otäcka varelser som dyker upp. Men storyn är också riktigt bra med intressanta karaktärer. Två systrar som förenas för att ta hand om sin sjuka mamma, det låter ju gulligt men som vanligt i Evil Dead-filmerna går det såklart snett!

Systrarna spelas av Alyssa Sutherland och Lily Sullivan. De gör ett kanonjobb med att fånga känslan av vanliga människor som blir indragna i en övernaturlig mardröm. Och mardrömmen utspelar sig till stor del i en typisk höghuslägenhet, vilket ger en skrämmande närhet till skräcken.

Så vill du uppleva riktigt otäcka Evil Dead-stunder finns chansen nu på Dreamfilm. Strömma loss och njut av skräckfilmen Evil Dead Rise från 2023 med garanterat många rysningar. Rekommenderas för fans av grym demonisk horror!

Evil Dead Rise streama gratis film full movie 12.04.2023

Som sagt hade skräckisen Evil Dead Rise biopremiär 12 april 2023. Men redan nu går det alltså att streama filmen gratis onlineDreamfilm med svensk text. Det är den perfekta platsen för skräckfans som inte vill vänta på DVD- eller Blu Ray-releasen.

 • Speltid: 1 timme och 47 minuter
 • Regissör: Lee Cronin
 • Manus: Vanessa Porter, Arnie Holland
 • Skådespelare: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies
 • Produktionsbolag: New Line Cinema

Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i de tidigare Evil Dead-filmerna. Den här gången är det systrarna Beth och Ellie som dras in i skräckinfernot efter att ha hittat den beryktade Necronomicon. Tillsammans med sina barn måste de kämpa för sina liv mot blodtörstiga demoner.

Såpass mycket kan vi avslöja om handlingen. Resten får du uppleva själv genom att streama Evil Dead Rise gratisDreamfilm. Som alla vet brukar Evil Dead-filmer bjuda på minnesvärt otäcka scener, så var beredd på en rejäl dos splatter och rysningar.

Men med tanke på berömmelsen för originalfilmerna kan den här nya uppföljaren mycket väl visa sig matcha eller överträffa sina föregångare. Så missa inte chansen att vara först med att streama Evil Dead Rise redan nu på Dreamfilm!

Gratis streaming av skräckfilmen Evil Dead Rise från 2023

Som skräckfilmsfan vill man givetvis se de senaste rysarna så fort som möjligt. Och tur är det då att nya filmen Evil Dead Rise redan nu går att streama helt gratis online med svensk text!

På streamingtjänsten Dreamfilm hittar du alltså Evil Dead Rise tillgänglig för gratis streaming, trots att filmen nyss haft biopremiär. Det är ett gyllene tillfälle för alla fans att få se den senaste delen i den klassiska skräckserien redan nu.

Jag älskar Evil Dead-filmerna och har sett dem alla flera gånger. Så självklart var jag tvungen att kolla in uppföljaren så fort som möjligt. Och jag blev inte besviken! Riktigt bra film med massor av skräckelement, splatter och humor precis som det ska vara.

Så ja, Evil Dead Rise uppges leva upp till arvet från originalfilmerna från 80-talet. Så går du igång på riktigt otäck och bloddrypande skräck har du kommit helt rätt nu på Dreamfilm. Utforska den nya tidens Evil Dead redan idag genom gratis streaming!

Evil Dead Rise

Se Evil Dead Rise svensk text gratis på nätet

Dreamfilm kan du alltså redan nu streama Evil Dead Rise gratis med full svensk text. Det är den senaste filmen i den älskade Evil Dead-serien som nu är tillgänglig för gratis online-streaming.

Handlingen kretsar kring systrarna Beth och Ellie som tvingas tampas med en uråldrig ondska efter att ha hittat den beryktade Necronomicon. Tillsammans med sina barn dras de in i ett blodisande skräckinferno fylld med demoner och monster.

Evil Dead Rise är skriven och regisserad av nya namn i serien, men sägs ändå fånga känslan från de tidigare filmerna. Så vänta dig gott om skräck, splatterhumor och oväntade vändningar - allt som gjort Evil Dead till ett så älskat varumärke genom åren.

Så missa inte att se Evil Dead Rise Dreamfilm gratis online nu medan chansen finns! Det kommer garanterat bli en riktigt otäck upplevelse av den sorten som bara Evil Dead kan leverera. Så smidig in en skål popcorn och förbered dig på några riktigt ruskiga timmar framför skärmen...

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 2779

Dela