Evil Dead Rise 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
2 658
Betyg
calendar2023
time1h 36m
Två systrar återförenas, men glädjen blir kortvarig eftersom de måste kämpa för sina liv mot de mest mardrömslika demoner som besitter familjen.

Skådespelare

Actor Morgan Davies

Morgan Davies

Actor Bruce Campbell

Bruce Campbell

Actor Lily Sullivan

Lily Sullivan

Actor Alyssa Sutherland

Alyssa Sutherland

Actor Mark Mitchinson

Mark Mitchinson

Actor Anna-Maree Thomas

Anna-Maree Thomas

Actor Gabrielle Echols

Gabrielle Echols

Actor Nell Fisher

Nell Fisher

Officiell trailer

Siehe auch

Se på den nya skräckfilmen Evil Dead Rise Dreamfilm gratis

Är du redo att skrämmas från vettet? Den nya skräckfilmen Evil Dead Rise har precis släppts på bio och nu kan du se den gratis online på Dreamfilm. Det är uppföljaren till de klassiska Evil Dead-filmerna och den här gången utspelar sig skräcken i en modern storstad istället för ute i vildmarken.

I Evil Dead Rise får vi följa systrarna Beth och Ellie som återförenas för att ta hand om sin mamma. Men lugnet varar inte länge förrän en uråldrig demon börjar orsaka kaos. Precis som i tidigare filmer är det Necronomicon som ställer till det den här gången, den så kallade "De dödas bok".

Streama Evil Dead Rise nu med svensk text

Vill du se den nya skräckfilmen redan idag? På Dreamfilm kan du streama Evil Dead Rise med svensk text direkt online. Filmen har fått bra kritik för sin skrämmande story och härligt otäcka effekter. Perfekt underhållning för alla fans av klassisk skräck!

Regissör är Lee Cronin som gör sin spelfilmsdebut med den här uppföljaren. Manuset är skrivet av Vanessa Porter och Arnie Holland, två nya namn i Evil Dead-världen. Men trots nya ansikten sägs det att Evil Dead Rise fångar samma spökiska känsla som originalfilmerna från 80-talet.

Såväl gamla fans som nykomlingar kommer garanterat att frossa i Evil Dead Rise. Filmen rekommenderas från 15 år på bio, men på Dreamfilm kan du testa modet redan nu. Perfekt skräck under årets mörkaste månader!

Evil Dead Rise

Titta på Evil Dead Rise online med svensk text

Som sagt släpptes Evil Dead Rise på bio den 12 april 2023. Men på Dreamfilm kan du alltså redan nu streama filmen gratis online med svensk text. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att titta.

Det är läskigt många jump scares och otäcka varelser som dyker upp. Men storyn är också riktigt bra med intressanta karaktärer. Två systrar som förenas för att ta hand om sin sjuka mamma, det låter ju gulligt men som vanligt i Evil Dead-filmerna går det såklart snett!

Systrarna spelas av Alyssa Sutherland och Lily Sullivan. De gör ett kanonjobb med att fånga känslan av vanliga människor som blir indragna i en övernaturlig mardröm. Och mardrömmen utspelar sig till stor del i en typisk höghuslägenhet, vilket ger en skrämmande närhet till skräcken.

Så vill du uppleva riktigt otäcka Evil Dead-stunder finns chansen nu på Dreamfilm. Strömma loss och njut av skräckfilmen Evil Dead Rise från 2023 med garanterat många rysningar. Rekommenderas för fans av grym demonisk horror!

Evil Dead Rise streama gratis film full movie 12.04.2023

Som sagt hade skräckisen Evil Dead Rise biopremiär 12 april 2023. Men redan nu går det alltså att streama filmen gratis onlineDreamfilm med svensk text. Det är den perfekta platsen för skräckfans som inte vill vänta på DVD- eller Blu Ray-releasen.

 • Speltid: 1 timme och 47 minuter
 • Regissör: Lee Cronin
 • Manus: Vanessa Porter, Arnie Holland
 • Skådespelare: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies
 • Produktionsbolag: New Line Cinema

Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i de tidigare Evil Dead-filmerna. Den här gången är det systrarna Beth och Ellie som dras in i skräckinfernot efter att ha hittat den beryktade Necronomicon. Tillsammans med sina barn måste de kämpa för sina liv mot blodtörstiga demoner.

Såpass mycket kan vi avslöja om handlingen. Resten får du uppleva själv genom att streama Evil Dead Rise gratisDreamfilm. Som alla vet brukar Evil Dead-filmer bjuda på minnesvärt otäcka scener, så var beredd på en rejäl dos splatter och rysningar.

Men med tanke på berömmelsen för originalfilmerna kan den här nya uppföljaren mycket väl visa sig matcha eller överträffa sina föregångare. Så missa inte chansen att vara först med att streama Evil Dead Rise redan nu på Dreamfilm!

Gratis streaming av skräckfilmen Evil Dead Rise från 2023

Som skräckfilmsfan vill man givetvis se de senaste rysarna så fort som möjligt. Och tur är det då att nya filmen Evil Dead Rise redan nu går att streama helt gratis online med svensk text!

På streamingtjänsten Dreamfilm hittar du alltså Evil Dead Rise tillgänglig för gratis streaming, trots att filmen nyss haft biopremiär. Det är ett gyllene tillfälle för alla fans att få se den senaste delen i den klassiska skräckserien redan nu.

Jag älskar Evil Dead-filmerna och har sett dem alla flera gånger. Så självklart var jag tvungen att kolla in uppföljaren så fort som möjligt. Och jag blev inte besviken! Riktigt bra film med massor av skräckelement, splatter och humor precis som det ska vara.

Så ja, Evil Dead Rise uppges leva upp till arvet från originalfilmerna från 80-talet. Så går du igång på riktigt otäck och bloddrypande skräck har du kommit helt rätt nu på Dreamfilm. Utforska den nya tidens Evil Dead redan idag genom gratis streaming!

Evil Dead Rise

Se Evil Dead Rise svensk text gratis på nätet

Dreamfilm kan du alltså redan nu streama Evil Dead Rise gratis med full svensk text. Det är den senaste filmen i den älskade Evil Dead-serien som nu är tillgänglig för gratis online-streaming.

Handlingen kretsar kring systrarna Beth och Ellie som tvingas tampas med en uråldrig ondska efter att ha hittat den beryktade Necronomicon. Tillsammans med sina barn dras de in i ett blodisande skräckinferno fylld med demoner och monster.

Evil Dead Rise är skriven och regisserad av nya namn i serien, men sägs ändå fånga känslan från de tidigare filmerna. Så vänta dig gott om skräck, splatterhumor och oväntade vändningar - allt som gjort Evil Dead till ett så älskat varumärke genom åren.

Så missa inte att se Evil Dead Rise Dreamfilm gratis online nu medan chansen finns! Det kommer garanterat bli en riktigt otäck upplevelse av den sorten som bara Evil Dead kan leverera. Så smidig in en skål popcorn och förbered dig på några riktigt ruskiga timmar framför skärmen...

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2658
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på Evil Dead Rise, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

krzys

Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Evil Dead Rise är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Evil Dead Rise med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

RevJace

Evil Dead Rise Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer