close icon
page-title
Eternals
Eternals

Detaljer

 • Originaltitel: Eternals
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Marvel Studios

Eternals 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.9
7929Betyg
date2021
date2h 36m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |11 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Spännande Marvel-action på DreamFilm

Eternals är den senaste Marvel-filmen som alla pratar om. Denna episka actionfilm släpptes på bio den 3 november 2021 och är nu tillgänglig att streama gratis på DreamFilm. Med sina unika superkrafter är Eternals redo att rädda jorden från ondskans klor.

Filmen är regisserad av den Oscarsbelönade regissören Chloé Zhao och har en ensemble av kända skådespelare som Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie och Salma Hayek. Tillsammans utgör de gruppen av oövervinnerliga Eternals som har levt i det fördolda på jorden i tusentals år.

När en fruktansvärd ny fiende dyker upp måste Eternals återförenas för att rädda mänskligheten. Förvänta dig hisnande actionscener och en episk historia när superhjältarna slår sig samman för att besegra ondskan.

Missa inte chansen att streama Eternals gratis online på DreamFilm! Upplev den spännande Marvel-actionen och följ med superhjältarna på deras episka uppdrag att rädda världen.

Eternals

Upplev episkt Marvel-äventyr online

Som den senaste tillskottet i Marvel Cinematic Universe för Eternals tittaren på ett actionspäckat äventyr genom tid och rum. Med sina unika krafter har Eternals hemligt skyddat jorden i tusentals år, men nu måste de återförenas när en ny fiende hotar mänsklighetens existens.

Regissören Chloé Zhao, känd för sits Oscar-vinnande film Nomadland, tillför en unik konstnärlig vision till Marvels episka universum. Hon utforskar teman som mänsklighet, kärlek och mening samtidigt som hon levererar hisnande actionscener.

Skådespelarna är fantastiska i sina roller, särskilt Gemma Chan som dånande Sersi och Richard Madden som den snabbfotade Ikaris. Deras romantiska kemi ger hjärtat till denna högoktaniga superhjältefilm.

För Marvel-fans är Eternals ett måste. Den tar superhjältegenren till nya höjder och erbjuder något utöver det vanliga. Upplev äventyret bekvämt hemifrån och streama Eternals gratis på DreamFilm!

Eternals är en av Marvels mest ambitiösa och konstnärligt tillfredsställande filmer hittills. Den ligger på en episk nivå som måste ses för att tro. - Peter Bradshaw, The Guardian

Strömma Eternals gratis på DreamFilm

Varför betala dyra biobiljettpriser när du kan strömma Eternals helt gratis på DreamFilm? DreamFilm erbjuder tusentals av de senaste filmerna och serierna, inklusive Marvels efterlängtade Eternals.

Registrering krävs inte. Allt du behöver göra är att klicka på play och njuta av den spännande actionen och det hisnande äventyret i Eternals. Du kan enkelt pausa och återuppta visningen när det passar dig.

Filmen är tillgänglig med svenskt tal så att hela familjen kan njuta. Upplev känslan av att se en ny biofilm från soffan och spara pengar samtidigt!

Med Eternals levererar Marvel återigen storslagen underhållning för både befintliga fans och nykomlingar. Missa inte denna chansen att se en av årets mest efterlängtade filmer totalt gratis. Strömma Eternals nu på DreamFilm!

 • Ingen registrering krävs
 • Spela upp direkt online
 • Tillgänglig på svenska
 • Helt gratis

Följ superhjältarna på äventyr online

I Eternals får vi följa en grupp odödliga superhjältar med extraordinära krafter på deras episka uppdrag att rädda mänskligheten. Till skillnad från tidigare Marvel-filmer utspelar sig den här historien under 7000 år, från forntiden till nutiden.

Varje superhjälte i gruppen Eternals har unika krafter och en intrikat bakgrundshistoria som avslöjas allt eftersom. Det finns kosmiska energimanipuleraren Sersi, den snabba stridsmaskinen Ikaris och den mäktiga krigaren Thena för att nämna några.

Tillsammans måste de samarbeta för att besegra sin mest fruktansvärda fiende hittills, The Deviants. Kampscenerna och specialeffekterna är hisnande och visar superkrafterna i all sin prakt.

Genom att strömma Eternals gratis online på DreamFilm kan du följa med på deras äventyr helt gratis. Upplev den episka actionen och de sensationella superkrafterna från hemmets bekvämlighet.

Eternals

Marvels senaste succé nu på DreamFilm

Eternals är den senaste superhjältefilmen från Marvel Studios och en av deras mest ambitiösa filmer hittills. Med sitt svindlande perspektiv som sträcker sig över 7000 år och en ensemble av karaktärer utforskar den större frågor om mänskligheten.

Filmen har fått positiva recensioner för sin visuella stil, handlingens djup och den mångfaldiga rollistan. Kritiker har hyllat regissören Chloé Zhaos unika filmkonst som lyfter Marvel till nya höjder.

På bio slog Eternals publikrekord och visade sig bli ännu en kassasuccé för Marvel. Nu har den kommit till DreamFilm så att fans kan njuta av den spännande actionen och det episka äventyret i bekvämligheten i sina egna hem.

Som en del i det expanderande Marvel Cinematic Universe är detta ett måste för alla superhjältefans. Upplev Marvels senaste storfilm gratis på DreamFilm och bli förbluffad av den visuella prakten och den emotionella berättelsen.

Eternals är enastående filmkonst. Chloé Zhao för Marvel till nya kreativa höjder med denna rörande och tankeväckande film. - Peter Debruge, Variety

Nya Eternals på DreamFilm sedan november

Marvel-fans, gläd er! Science fiction-actionfilmen Eternals hade biopremiär i november 2021 och är nu tillgänglig att streama gratis på DreamFilm.

Eternals följer en grupp odödliga superhjältar med extraordinära krafter som hemligt har levt på jorden i tusentals år. När världen hotas måste de återförenas för att rädda mänskligheten från undergång.

Med en ensemble av stjärnor som Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie och Salma Hayek utlovar Eternals att bli en av årets mest spektakulära superhjältefilmer. Regissören Chloé Zhao, som vann en Oscar för Nomadland, tillför också ett unikt konstnärligt grepp.

Eternals har fått strålande recensioner för sin episka berättelse, visuella effekter och rörande teman. Nu har den äntligen anlänt till DreamFilms streamingtjänst helt gratis.

Om du är ett fan av Marvel-filmerna går det inte att missa Eternals. Upplev det fantastiska äventyret bekvämt hemifrån och strömma den nu på DreamFilm!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 7929

Dela