close icon
page-title
Ensam hemma 2 - Vilse i New York
Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Detaljer

 • Originaltitel: Home Alone 2: Lost in New York
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Ensam hemma 2 - Vilse i New York Stream Gratis • Svenska • Online

star6.7
9239Betyg
date1992
loader

Recension

 • avatar

  ganDi1243

  |4 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |14 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Trailer

Indholdsfortegnelse

Hur hamnar Kevin ensam i New York?

I uppföljaren till den älskade julklassikern Ensam hemma får vi återigen följa den finurlige Kevin McCallister. Denna gång är scenen satt i den pulserande storstaden New York. Men hur hamnar egentligen vår unga hjälte ensam i denna gigantiska metropol?

Allt börjar med att familjen McCallister planerar en julresa till Florida. I den hektiska julrusningen på flygplatsen hamnar Kevin av misstag på fel flyg. Medan resten av familjen landar i soliga Miami, finner sig Kevin plötsligt mitt i New Yorks vimmel. Med sin pappas kreditkort i fickan och hela Manhattan som sin lekplats, verkar detta först som ett spännande äventyr för vår unga protagonist.

För alla som vill se hur Kevin navigerar sig genom denna oväntade situation, finns filmen tillgänglig för streaming på flera plattformar. En populär option för att titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York är dreamfilmsw, där du enkelt kan streama filmen online.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Vilka nya äventyr väntar i storstaden?

New York City erbjuder en perfekt kuliss för Kevins nya eskapader. Från lyxiga hotell till Central Parks snötäckta landskap, utnyttjar filmen storstadsmiljön till fullo för att skapa minnesvärda scener. Kevin får chansen att utforska några av New Yorks mest ikoniska platser, som Times Square och Rockefeller Center, vilket ger tittarna en visuell fest.

Men det är inte bara sightseeing som väntar vår unga hjälte. Snart upptäcker Kevin att hans gamla fiender, de klumpiga inbrottstjuvarna Harry och Marv, också befinner sig i staden. De planerar en stor kupp på julafton, och det blir upp till Kevin att stoppa dem med en rad kreativa och roliga fällor.

För den som är sugen på att se dessa nya äventyr utspela sig, finns flera alternativ att välja mellan. Du kan enkelt streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York Sverige på olika plattformar, inklusive dreamfilmsw, där filmen finns tillgänglig för att titta på när det passar dig.

Vem spelar huvudrollerna i uppföljaren?

Ensam hemma 2 - Vilse i New York bjuder på en stjärnspäckad rollista som förhöjer filmupplevelsen. I centrum står förstås Macaulay Culkin, som återvänder i rollen som den smarta och påhittiga Kevin McCallister. Culkins charmiga framförande bidrar stort till filmens framgång och har gjort Kevin till en älskad filmkaraktär för generationer av tittare.

Joe Pesci och Daniel Stern repriserar sina roller som de otursförföljda skurkarna Harry och Marv. Deras komiska timing och fysiska komedi ger många skratt och är en viktig del av filmens underhållningsvärde. Catherine O'Hara och John Heard är tillbaka som Kevins oroliga föräldrar, vars desperata sökande efter sin son driver mycket av handlingen framåt.

För den som är nyfiken på att se dessa skådespelare i aktion finns flera alternativ. Du kan enkelt titta på Ensam hemma 2 - Vilse i New York genom att streama filmen på populära plattformar. Ett bra val för att se filmen gratis är dreamfilmsw, där du kan njuta av denna julklassiker när det passar dig bäst.

Var kan man se Ensam hemma 2 - Vilse i New York 1992 stream gratis?

För alla filmentusiaster som längtar efter att återuppleva eller upptäcka denna julklassiker finns det flera alternativ tillgängliga. En populär plattform för att streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York online är dreamfilmsw. Här kan du enkelt hitta filmen och njuta av Kevins äventyr i New York när det passar dig bäst.

Om du undrar var kan jag se Ensam hemma 2 - Vilse i New York utan kostnad, erbjuder vissa streamingtjänster gratis provperioder. Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att titta på filmen utan att det kostar något extra. Kom ihåg att kontrollera villkoren för dessa erbjudanden innan du registrerar dig.

För de som föredrar traditionella metoder kan lokala bibliotek ibland ha kopior av filmen tillgängliga för utlåning. Detta är ett bra alternativ för den som vill se filmen gratis och samtidigt stödja lokala kulturinstitutioner.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Hur skiljer sig filmen från originalet?

Medan den första filmen utspelade sig i Kevins hemstad Chicago, tar uppföljaren oss till den pulserande metropolen New York. Denna förändring av miljö ger Ensam hemma 2 - Vilse i New York en helt ny dimension. Storstaden erbjuder en bredare canvas för Kevins påhitt och skapar möjligheter för mer spektakulära scener och situationer.

En annan betydande skillnad är att Kevin i denna film har tillgång till sin pappas kreditkort. Detta ger honom möjlighet att bo på lyxhotell och shoppa i exklusiva affärer, vilket skapar en intressant kontrast till hans unga ålder och situationen han befinner sig i.

Trots dessa förändringar behåller filmen den charmiga blandningen av komedi och familjedrama som gjorde originalet så älskat. För den som vill jämföra de två filmerna finns möjligheten att streama både originalet och uppföljaren på flera plattformar, inklusive dreamfilmsw.

Varför blev Ensam hemma 2 en julklassiker?

Ensam hemma 2 - Vilse i New York har cementerat sin plats som en älskad julfilm av flera anledningar. Filmen fångar perfekt den magiska stämningen i New York under jultid, med ikoniska platser som Rockefeller Center och Central Park täckta i snö. Denna visuella fest bidrar till att skapa en nostalgisk och festlig atmosfär som resonerar med publik i alla åldrar.

Macaulay Culkins charmiga framträdande som Kevin fortsätter att fängsla tittare, och hans kvicka repliker och påhittiga fällor ger gott om skratt. Samtidigt balanserar filmen humorn med hjärtevärmande ögonblick som påminner oss om vikten av familj och förlåtelse under juletiden.

För många har det blivit en tradition att titta på Ensam hemma 2 varje jul. Om du vill vara en del av denna tradition kan du enkelt streama filmen på dreamfilmsw eller andra plattformar. Att se denna klassiker är ett perfekt sätt att komma i julstämning och njuta av en film som har underhållit generationer av tittare.

Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 9239

Dela