alt

Ensam hemma 2 - Vilse i New York 1992 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
9 185
Betyg
calendar1992
time2h 00m
Kevin McCallister är tillbaka! Den här gången är han i New York, och har tillräckligt med pengar och kreditkort för att förvandla den stora staden till sin egen lekplats! Men Kevin kommer inte vara ensam så länge till. De beryktade banditerna Harry och Marv håller fortfarande på att hämta sig efter sitt sista möte med Kevin. De är också på väg till New York med planer på en gigantisk julkupp. Men Kevin gör sig beredd att ta emot dem med en rad fällor som de klumpiga banditerna sent kommer att glömma!

Skådespelare

Actor Tim Curry

Tim Curry

Actor Joe Pesci

Joe Pesci

Actor Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Actor Daniel Stern

Daniel Stern

Actor Catherine O'Hara

Catherine O'Hara

Actor John Heard

John Heard

Actor Devin Ratray

Devin Ratray

Actor Brenda Fricker

Brenda Fricker

Officiell trailer

Streama den populära gratis Ensam hemma 2 - Vilse i New York (1992)

Har du sett den älskade julklassikern streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York än? Om inte, finns det ingen bättre tid än nu att streama den här genuina kassasuccén från 1992. Denna högaktuella filmruva med Macaulay Culkin i huvudrollen har blivit en riktig julklappsklassiker som går att streama på nästan varje streamingtjänst som Dreamfilm.

För er som inte känner till den här hjärtevärmande och extremt roliga komediklassikern, handlar den om den busige 10-årige Kevin McCallister som återigen blir bortglömd av sin stora familj under jullovet. Den här gången hamnar han i det stora New York, medan resten av familjen McCallister checkar in på ett hotell i Florida. Med sin smarta uppfinningsrikedom, stort mod och en gnutta tur, lyckas den lille George herskan New York och besegra de klassiska skurkarna Harry och Marv på ett sätt som bara Kevin kan.

Vart kan man se Ensam hemma 2 gratis? - Vilse i New York är inte bara en av de bästa filmerna 2023 att streama, det är också en av de mest hyllade klassiska filmerna från 90-talet som fortfarande håller för hela familjen att streama under julen.

Genom att blanda hjärtvärmande familjevärmen med mycket humor, spänning och action har gratis streama Ensam hemma 2 blivit en riktig julklassiker som går att streama i repris år efter år. De flesta streamingplattformar som Netflix, HBO Max, Viaplay, med flera har den här älskade julkomediklassikern i sitt bibliotek där du kan streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York gratis online redan nu.

Oavsett om du ser den för första gången eller för tjugonde gången i år, lovar vi att du kommer att njuta av den lika mycket som alla andra gånger! Streama den populära Ensam hemma 2 gratis - Vilse i New York på vilken streamingtjänst som helst i väntan på nästa films premiär.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Dreamfilm – Streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York komedi att streama

En ljuvlig julklassiker som verkligen är en måste att streama på Dreamfilm varje vinter! Gratis Ensam hemma 2 - Vilse i New York tar den succéartade formeln från originalfilmen och för den till nya höjder. Då Kevin tillfälligt separeras från sin stora familj under jullovet igen, men den här gången hamnar han ensam i New York – en stad större och mer komplicerad än någon 10-åring kan föreställa sig.

 • Macaulay Culkin gör en strålande insats som den glada busungen Kevin McCallister
 • Joe Pesci och Daniel Stern är underbart slapstickartade som de korkade skurkarna Harry och Marv
 • Regi av Chris Columbus som verkligen fångar julsäsongens magi och munterhet
 • En välskriven komedifilm som ger mycket skratt från första till sista scen


På Dreamfilm kan du enkelt streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York och återigen häpnas över denna härliga julkomedi som gör succé på succé. Den storslagna lågbudgetproduktionen från 1992 filmatiserades med mycket värme, humor och kärleksfulla antipatier. Dräpande situationskomik, massor av skratt och en rivig handling gör att den här filmen snabbt blir en av de bästa filmerna 2023 att streama på Dreamfilm.

Oavsett hur många gånger du sett den här guldklassikern, finns det så mycket att upptäcka på nytt igen när du gratis online streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York på Dreamfilm. Från hyllade skådespelarprestationer till den genialiska klämkäcka humorn av John Hughes, så skrämmer denna julkomedi fram både skratt och värme hos tittaren.

Om du letar efter en Toppenkomedi och en riktigt stämningsfull vinterklassiker att streama, då är Ensam hemma 2 - Vilse i New York på Dreamfilm det perfekta valet.

De bästa filmerna 2023 – streama gratis Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Det finns flera anledningar till varför den här filmen har blivit en så stor klassiker och tävlar med de bästa filmerna 2023. Först och främst är det helt enkelt en mycket rolig och underhållande film som alla i familjen kommer att gilla. På ett elegant sätt lyckas gratis Ensam hemma 2 blanda actionspänning, situationskomik och hjärtevärmande familjevärme i en helhetsupplevelse som fungerar så bra.

Dessutom är filmens handling omöjlig att inte gilla. När den glada busungen Kevin åter blir bortglömd av sin stora familj under de vilda julledigheten, men den här gången hamnar han helt ensam i den stora staden New York för att råka ut för en rad tokroliga och otroliga äventyr. I rollen som denna hugsvarta lille hjälte gör Macaulay Culkin en oförglömlig insats som får tittaren att både skratta och bry sig.

En annan höjdpunkt är Joe Pesci och Daniel Stern som återvänder i sina numera ikoniska roller som de korkata skurkarna Harry och Marv. Deras stående slapstickartade uppträdanden och oförmåga att få övertaget på lille Kevin är guld värda. Precis som i originalet är det också härligt underhållande att se hur Kevin ingenieust utnyttjar sin smarthet och uppfinningsrikedom för att ge tjuvarna en på pälsen.

Streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York gratis online

I dessa dagar när det finns så många olika streamingtjänster och betalpaket kan det bli dyrt att se alla önskade nyheter och gamla klassiker. Därför är det extremt trevligt när man kan hitta en stream där man kan streama Ensam hemma 2 - Vilse i New York gratis online utan att behöva betala några dyra abonnemang.

Många streaming-sajter erbjuder denna oförglömliga julklassiker gratis genom att bara logga in och börja streama de bästa filmerna 2023 direkt. Kvaliteten håller oftast en mycket bra nivå och du slipper lida av onödiga störningar och avbrott när du vill återuppleva Ensam hemma 2 - Vilse i New York titta på gratis stream.

 • Logga in på en gratis streamingtjänst och sök efter Ensam hemma 2 - Vilse i New York
 • Njut av högkvalitativ bild och ljud när du streamar filmen gratis online i din mobil, surfplatta eller dator
 • Kicka tillbaka och slappna av med en riktigt rolig långfilmskomedi att streama gratis under kvällen
 • Inget krångligt abonnemang eller betalning krävs för att streama en utmärkt familjekomedi som Ensam hemma 2 - Vilse i New York


Att kunna streama den här fullmatade skratt- och nöjesexplosionen gratis online gör upplevelsen ännu mer avkopplande och okomplicerad. Dessutom talar det för sig självt att denna komeditrilja fortfarande är en av de bästa filmerna 2023 att streama, och håller för att ses om och om igen utan att tappa sitt magiska skimmer.

Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Sammanfattning: Upplev den osannolika succén med Ensam hemma 2 - Vilse i New York

Älskade vänner och filmälskare! Om ni fortfarande inte har sett eller streamat 90-talsklassikern gratis Ensam hemma 2 - Vilse i New York, så är det här verkligen ett måste-se som ni inte får missa! Denna högaktuella skrattbomb från 1992 räknas fortfarande som en av de bästa filmerna 2023 att streama på Dreamfilm, Netflix eller annan streamingtjänst där du hittar den. Att streama film som Ensam hemma 2 gratis online streama är det perfekta valet för en avslappnad och härligt underhållande filmkväll med mycket skratt. Och som en bonusbonus är det här riktigt en av toppfilmerna som går på bio i vår, så snacka om en riktig klassiker!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 9185
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Ensam hemma 2 - Vilse i New York är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

damVod1

Ensam hemma 2 - Vilse i New York med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 00m
avatar

KarTofel

Betyget 6.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

Ensam hemma 2 - Vilse i New York Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.7 talar för sig själv.
avatar

StreamStina

Ensam hemma 2 - Vilse i New York var lite långsam i starten men blev så bra!
avatar

ThrillerTove

Varför kan inte fler filmer vara som Ensam hemma 2 - Vilse i New York? 🤔
avatar

QueerQuincy

Ensam hemma 2 - Vilse i New York levererar skratt, tårar och allt däremellan
avatar

ZanyZoe

Ensam hemma 2 - Vilse i New York tar film till nya höjder, fantastiskt jobbat