Encanto 2021 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.6
8 987
Betyg
calendar2021
time1h 42m
Högt upp i bergen i Colombia finns en förtrollad plats kallad Encanto. Här, i ett magiskt hus, bor den extraordinära familjen Madrigal, där alla bär på fantastiska förmågor. Alla utom Mirabel ...

Skådespelare

Actor John Leguizamo

John Leguizamo

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama

Actor Stephanie Beatriz

Stephanie Beatriz

Actor Diane Guerrero

Diane Guerrero

Actor Angie Cepeda

Angie Cepeda

Actor Carolina Gaitán

Carolina Gaitán

Actor María Cecilia Botero

María Cecilia Botero

Officiell trailer

Siehe auch

Encanto Dreamfilm Gratis Online

Är du sugen på att se den hyllade animerade filmen Encanto men vill inte betala för att streama den? Nu kan du titta på Encanto gratis online på Dreamfilm!

Encanto hade biopremiär i oktober 2021 och har redan hunnit vinna en Oscar för bästa animerade film. Filmen utspelar sig i Colombia och handlar om tonårstjejen Mirabel som är den enda i sin magiska familj som inte har fått någon speciell förmåga.

När Mirabel upptäcker att magin som omger deras hem håller på att försvinna bestämmer hon sig för att rädda sin familj och sitt hem. Det blir en spännande och känslosam historia som både barn och vuxna kommer att älska.

Titta på denna feelgood-film gratis genom att streama Encanto på Dreamfilm. Filmen finns tillgänglig med svenska undertexter så att hela familjen kan följa med i handlingen.

Encanto

Titta På Encanto Dreamfilm Sverige

Encanto är Disneys senaste stora animerade film och den finns nu att titta på gratis online för tittare i Sverige. Filmen släpptes på bio här i oktober 2021 och många är nyfikna på att se den.

Handlingen i Encanto utspelar sig i Colombia och presenterar familjen Madrigal som alla har magiska krafter - utom dottern Mirabel. När familjens magi börjar försvinna bestämmer sig Mirabel för att rädda sitt hem.

Encanto har fått strålande recensioner för sitt färgstarka Colombia, catchiga popsånger och charmiga rollista. Den vann en Oscar 2022 för bästa animerade film. Nu kan du titta på Encanto Dreamfilm helt gratis online med svensk text.

Streama den för att se Mirabels äventyr att rädda sin familjs magi och sitt magiska hem. En feelgoodfilm för hela familjen!

Encanto är en visuellt vacker film som kommer att tilltala både barn och vuxna med sin medryckande historia, catchiga popsånger och färgstarka animation.

Encanto Dreamfilm Svenska Undertitlar

Den prisade animerade filmen Encanto är nu tillgänglig att streama online med svenska undertexter så att hela familjen kan följa med i handlingen. Filmen utspelar sig i Colombia och handlar om Mirabel, det enda barnet i familjen som inte fått några magiska krafter.

När magin som omger familjens hem börjar blekna bestämmer sig Mirabel för att ta reda på vad som händer och försöka rädda sin familj. Det blir startskottet på ett stort äventyr fylld med musik, humor och magi.

Encanto har vunnit en Oscar för bästa animerade film 2022 och hyllats för sin medryckande berättelse, fängslande karaktärer och färgstarka miljöer. Nu kan du se den gratis online med svenska undertexter på Dreamfilm.

Encanto Dreamfilm Streama Online

Den prisbelönta Disneyfilmen Encanto går just nu att streama helt gratis online på Dreamfilm. Filmen hade biopremiär 2021 och vann en Oscar för bästa animerade film vid den senaste Oscarsgalan.

Handlingen utspelar sig i Colombia och följer tonåringen Mirabel, det enda barnet i familjen Madrigal utan magiska krafter. När familjens magi börjar blekna bestämmer sig Mirabel för att ta reda på vad som händer.

Tillsammans med sina syskon med unika magiska talanger ger sig Mirabel ut på ett stort äventyr för att rädda sitt hem. Encanto är fylld med catchiga popsånger, roliga karaktärer och härlig feelgood-känsla.

 • Utmärkt film för hela familjen
 • Vann en Oscar för bästa animerade film
 • Medryckande musik och sånger

Vill du se ett magiskt äventyr utspela sig i de colombianska Anderna? Då ska du streama Encanto gratis online på Dreamfilm nu!

Encanto

Encanto Dreamfilm Helfilm Online

Den Oscarsvinnande animerade filmen Encanto går just nu att se helt gratis online i sin helhet med svensk text. Filmen utspelar sig i Colombia och handlar om tonårstjejen Mirabel och hennes magiska familj Madrigal.

Alla i familjen har unika magiska talanger utom Mirabel. När deras magi börjar blekna bestämmer sig Mirabel för att ta reda på vad som händer för att rädda sitt hem.

Encanto är fylld från början till slut med magisk feelgood-känsla, upptempolåtar och fina karaktärer som publiken kommer att älska. Det är en film som passar utmärkt för en mysig filkväll med hela familjen.

"En verklig pärla till familjefilm med något för alla åldrar att njuta av.”

Streama hela Encanto gratis online på Dreamfilm nu och se Mirabels magiska äventyr utspelas!

Encanto Dreamfilm Swesub Online

Den Oscarsbelönade animationsfilmen från Disney, Encanto, är nu tillgänglig att streama online med svensk text. Filmen hade premiär 2021 och vann priset för bästa animerade film vid Oscarsgalan 2022.

Handlingen utspelar sig i Colombia och presenterar familjen Madrigal där alla utom dottern Mirabel har unika magiska förmågor. När deras hem börjar förlora sin magi bestämmer sig Mirabel för att ta reda på vad som händer.

Encanto är fylld med fantastisk animation, catchiga popsånger och charmiga karaktärer som gör den till perfect feelgood-underhållning. Nu kan du streama den gratis med svensk text på Dreamfilm.

Vill du se Mirabels äventyr att rädda sin magiska familj och sitt hem? Streama hela filmen Encanto på Dreamfilm och njut av Disneys senaste animerade mästerverk!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8987
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Encanto med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MuriVOD12

Encanto är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.6 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 7.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Encanto med ett betyg på 7.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 42m. Rekommenderas varmt.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!