close icon
page-title
En oväntad vänskap
En oväntad vänskap

Detaljer

 • Originaltitel: Intouchables
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Frankrike
 • Regissör: Gaumont

En oväntad vänskap 2011 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.3
16760Betyg
date2011
date1h 53m

Kommenter

 • avatar

  stjärnaFält22

  |11 timer siden
  Betyget 8.3 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  ganDi1243

  |4 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |5 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |6 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |8 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

"En oväntad vänskap" (2011): Drömfilmen du inte får missa

Om du letar efter en riktigt bra film att streama, då behöver du inte leta längre. "En oväntad vänskap" från 2011 är en komedi som har allt - skratt, tårar och en härligt oväntad vänskap. Den här filmen är en riktig pärla som alla filmentusiaster bör se, oavsett om du är en inbiten streamare eller föredrar att se filmer på bio.

Handlingen i "En oväntad vänskap" är både enkel och genialisk på samma gång. När den förmögne aristokraten Philippe blir förlamad efter en olyckshändelse, anställer han den tidigare brottslingen Driss som sin personliga assistent. Vad som börjar som en osannolik och tillfällig lösning, utvecklas snart till en stark och oväntad vänskap mellan två människor från helt olika världar.

Precis som titeln antyder är "En oväntad vänskap" en film som överraskar och trollbinder tittaren från första stund. Det är en av de där sällsynta filmerna som lyckas få dig att både skratta och gråta på samma gång.

Genom sin humor, ärlighet och värme har "En oväntad vänskap" blivit en modern klassiker som alla älskar. Filmen vann inte mindre än åtta Cesar-priser (de franska motsvarigheterna till Oscarsgalorna) och den acclaimed skådespelaren François Cluzet belönades för sin rollprestation som Philippe. Men det är verkligen den unika kemin mellan huvudrollsinnehavarna som gör denna film så speciell.

Så om du inte redan har sett denna pärla av en film, då är det verkligen dags att lägga "En oväntad vänskap" överst på din att-streama-lista. Det är en av 2023 års bästa filmer och den perfekta comedyn att njuta av tillsammans med vänner och familj. Streama den nu och låt dig överraskas av den varmaste och mest oväntade vänskapen på bio!

En oväntad vänskap

Streama "En oväntad vänskap" nu: Den roliga bästisaren

När du väl har bestämt dig för att se "En oväntad vänskap" är nästa steg att hitta rätt streamingtjänst. Det finns gott om olika tjänster att välja mellan, men vilken är den bästa för just den här filmen? Låt mig guida dig till rätt streama film-tjänst för att få ut maximal njutning av den här osannolika bästisaren.

 • Netflix: En av de mest populära strömningstjänsterna, och "En oväntad vänskap" finns tillgänglig här. Netflix ger dig möjlighet att streama film i högsta kvalitet utan några reklamavbrott.
 • Viaplay: Den nordiska streamingjätten Viaplay har också denna franska komedikult i sitt utbud. Här kan du hyra eller köpa filmen för att se den när du vill.
 • Amazon Prime Video: Som Prime-medlem kan du streama film gratis hos Amazon, inklusive "En oväntad vänskap". En smidig lösning för alla som redan är inne i Amazons ekosystem.

Oavsett vilken tjänst du väljer, så kommer du garanterat att få en toppen streaminupplevelse av "En oväntad vänskap". Sätt dig tillrätta i soffan med en skål popcorn och låt dig tas med på en både skrattig och rörande resa tillsammans med Philippe och Driss.

Det enda som är bättre än att höra andra beskriva den här filmen är att uppleva den själv. Enäkta pärla som ingen borde missa!

Så vad väntar du på? Streama filmen direkt från valfri enhet och låt dig uppslukas av denna osannolika vänskapshistoria. "En oväntad vänskap" är en uppfriskande feelgood-film som garanterat kommer att lämna ett leende på dina läppar och en varm känsla i hjärtat.

Hitta bästa strömningstjänsten för "En oväntad vänskap"

När du väl har bestämt dig för att se "En oväntad vänskap" uppstår frågan - vilken streamingtjänst är bäst för just den här filmen? Det finns många olika alternativ att välja mellan, så låt mig hjälpa dig att hitta rätt tjänst för en optimal upplevelse.

Ett populärt och prisvärt val är förstås Dreamfilm. Denna svenska streamingtjänst har byggt upp ett brett utbud av kvalitetsfilmer och -serier, inklusive den världsberömda "En oväntad vänskap". Hos Dreamfilm får du streama den här guldklimpen gratis i HD-kvalitet utan några störande reklamavbrott.

Ett annat utmärkt alternativ är tjänsten Filmhubben. Med sitt fokus på utländsk och kultförklarad film är det här en given destination för att streama franska överraskningsframgångar som "En oväntad vänskap". Filmhubben har dessutom en användarvänlig app så att du smidigt kan strömma filmen var du än befinner dig.

Slutligen kan jag också varmt rekommendera streamingjätten HBO Max. Här får du inte bara tillgång till en gedigen filmkatalog, utan även en rad exklusiva originalproduktioner. När du har sett "En oväntad vänskap" kan du direkt hänga kvar på HBO Max och upptäcka ännu fler kvalitetstitlar.

 • Dreamfilm - streama gratis utan reklam
 • Filmhubben - kultfilmer och användarvänlig app
 • HBO Max - kvalitetsfilm och exklusiva originalserier

Oavsett vilken tjänst du väljer kommer du att få en toppen upplevelse av "En oväntad vänskap". Det enda som spelar roll är att du faktiskt ser den här moderna klassikern. Så tveka inte, streama loss och låt dig överraskas av denna omaka vänskap!

"En oväntad vänskap": År 2023:s mest prisade komedifilm

När man pratar om de bästa filmerna 2023 är en titel som sticker ut ordentligt: "En oväntad vänskap". Den här franska komedifilmen från 2011 har på nytt fått ett rejält uppsving i år och critics världen över håvar in den med priser och lovord.

Så vad är det som gör "En oväntad vänskap" till en sådan modern klassiker som bara blir hetare och hetare för varje år som går? Jo, det beror på den genialiska kombinationen av hjärta, humor och oväntat kamratskap som genomsyrar hela filmen.

Om du ännu inte har sett "En oväntad vänskap" är det som att ha missat en av de mest betydelsefulla kultfilmerna på 2000-talet. Ett måste för alla filmälskare helt enkelt!

Den franska produktionsbolaget Gaumont satsade stort på denna udda historia om vänskap över klassgränser, och det var en satsning som verkligen lönade sig. Inte bara blev "En oväntad vänskap" en världssuccé och en av de högst inbringande icke-engelska filmerna någonsin. Den fick också ta emot ett späckat prisfat vid de prestigefyllda Cesarsgalorna 2012, där den belönades med hela åtta statyetter inklusive för Bästa film.

Men framgångarna för "En oväntad vänskap" stannade inte där. År 2023, över ett decennium efter premiären, strömmar lovorden in på nytt. Filmkritiker och juryn för en rad internationella filmfestivaler har åter uppmärksammat denna mästarliga vänkapskomedi och belönat den med fina utmärkelser. "En oväntad vänskap" håller helt enkelt ständigt hög klass och kommer med all sannolik att fortsätta roa, och röra, filmälskare under många år framöver. Streama den och upptäck själv magin!

En oväntad vänskap

Sammanfattningsvis - en osannolik vänskap för alla att älska

Låt mig sammanfatta varför "En oväntad vänskap" bör toppa din att-streama-lista idag. Den här guldklimpen från 2011 förenar humor, ärlighet och ett oväntat vänskapsband på ett sätt som få andra filmer gör. Oavsett om du föredrar att streama film gratis hemma eller hellre ser filmer på bio, kommer "En oväntad vänskap" garanterat att förvåna och underhålla dig. Recensenter världen över räknar den som en av 2023 års bästa filmer, så missa inte chansen att ta del av denna moderna klassiker. Streama den direkt hos populära tjänster som Dreamfilm och låt den fantastiska streamingupplevelsen börja!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 16760

Dela