alt

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.5
32
Betyg
calendar2018
time1h 31m
Norm, den nyligen krönta isbjörnskungen i Arktis, måste rädda New York City och sitt hem, men han går från hjälte till skurk när han blir anklagad för ett brott han inte begått. Tillsammans med sina vänner måste han göra allt för att rentvå sitt namn och rädda sitt rike.

Skådespelare

Actor Lisa Durupt

Lisa Durupt

Actor Lee Tockar

Lee Tockar

Actor Jonathan Holmes

Jonathan Holmes

Actor Brian Drummond

Brian Drummond

Actor Marco Soriano

Marco Soriano

Actor Brian Dobson

Brian Dobson

Actor Alan Marriott

Alan Marriott

Actor Maureen Jones

Maureen Jones

Officiell trailer

Siehe auch

Se långfilm online Dreamfilm

Är du på jakt efter en rolig och underhållande film att se online? Då är Norm of the North 2 perfekt för en mysig filmkväll! Denna animerade familjefilm från 2018 följer den pratglade isbjörnen Norm på nya äventyr i storstaden New York.

Norm är en ovanlig isbjörn som älskar att underhålla och stå i centrum. När ett gäng skurkar hotar att förstöra Norms hem i Arktis ger sig Norm av till New York för att stoppa dem. Med hjälp av sina nya vänner ger sig Norm ut på ett fartfyllt äventyr för att rädda sitt älskade kungarike.

Den här feelgood-filmen är full av humor och vändningar som får hela familjen att skratta. Perfekt underhållning för en mysig och avkopplande kväll!

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket

Streama Norm of the North 2 gratis Dreamfilm

Norm of the North 2 släpptes på bio redan 2018 men går fortfarande att streama gratis online på Dreamfilm. Det är den perfekta lösningen för dig som vill se den här underhållande animerade filmen hemma i soffan.

Filmen är helt gratis att streama online i fullängd. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm för att få tillgång till Norm of the North 2 och hundratals andra filmer och serier.

Streamingtjänsten är dessutom helt laglig och tillgänglig för alla i Sverige. Så poppa popcorn, samla familjen och njut av skratt och äventyr med Norm ikväll!

Titta på animerad film från 2018 Dreamfilm

Norm of the North 2 är en fartfylld animerad film från 2018 som garanterat underhåller hela familjen. Filmen är en uppföljare till succén Norm of the North från 2016 och fortsätter följa den pratglada isbjörnen Norm på nya äventyr.

I den här delen beger sig Norm till New York för att rädda sitt älskade Arktis från giriga skurkar. Med hjälp av sina trogna vänner Mr. Greene, Vera och Heidi tampas Norm med livet i storstan och ger sig ut på ett roligt äventyr fylld med humor och vändningar.

Perfekt filmkväll för hela familjen med en underhållande och fartfylld animering från 2018. Streama den gratis online på Dreamfilm!

Upplev New York med isbjörnen Norm Dreamfilm

I Norm of the North 2 får vi följa den pratglade isbjörnen Norm på äventyr i storstaden New York. Efter att ha fått reda på att giriga affärsmän hotar förstöra hans älskade hem i Arktis ger sig Norm av till USA för att stoppa dem.

Med massor av humor och oväntade vändningar får vi uppleva New York ur ett helt nytt perspektiv tillsammans med Norm.

Tillsammans med sina vänner tampas Norm med livet i storstan och kulturella krockar samtidigt som han desperat försöker rädda sitt hem. Och med Norm i huvudrollen blir det garanterat många roliga och överraskande situationer.

Följ med på äventyr i New York och upplev storstadspuls med den karaktärsstarke isbjörnen Norm i denna underhållande film för hela familjen.

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket

Följ med på äventyr i kungariket Dreamfilm

Är du redo för fartfyllda äventyr och massor av skratt? Då ska du streama den animerade komedifilmen Norm of the North 2 på Dreamfilm!

Filmen utspelar sig delvis i det magiska kungariket där Norm och hans vänner bor. När deras hem hotas av giriga affärsmän ger sig Norm av på ett roligt och oväntat äventyr för att rädda sitt kungarike.

 • Följ med på en spännande resa till New York med Norm och hans vänner
 • Upplev kulturklashar och roliga situationer när en isbjörn tar sig an storstaden
 • Njut av magin och skönheten i Norms kungarike i Arktis

Med massor av humor, spänning och överraskningar är detta en underhållande film som passar hela familjen. Streama Norm of the North 2 gratis online och följ med på äventyr i kungariket!

Streama rolig familjefilm gratis på nätet

Letar du efter en rolig och familjevänlig film att streama online? Då ska du titta på den animerade komedin Norm of the North 2 som går att se helt gratis på Dreamfilm!

Filmen har alla ingredienser för en underhållande kväll:

 • Roliga och spännande äventyr med den pratglade isbjörnen Norm
 • Massor av humor och oväntade vändningar
 • En spännande resa från Arktis till storstaden New York

Så poppa popcorn, samla familj och vänner och njut av skratt och fartfylld underhållning. Titta på Norm of the North 2 gratis online – perfekt filmkväll för hela familjen!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 32
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.5 tyder på att En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket är ett måste för fans av Animering.
avatar

Pandasv1

Om betyget 5.5 inte övertygar dig om att titta på En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.5 bevisar En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.5 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket. Betyget 5.5 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 5.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 31m
avatar

KarTofel

Betyget 5.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Grater98

En isbjörn i New York - Nycklarna till kungariket Betyget 5.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.