alt

En annorlunda värld 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
1 153
Betyg
calendar2022
time1h 42m
Den legendariska familjen Clade tillhör en släkt av upptäckare. Tillsammans med sitt team ger de sig av på en resa bortom tid och rum till en plats fylld med oändliga mysterier. Men deras olikheter hotar det senaste och allra viktigaste uppdraget - de måste rädda sin värld.

Skådespelare

Actor Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Actor Lucy Liu

Lucy Liu

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Gabrielle Union

Gabrielle Union

Actor Karan Soni

Karan Soni

Actor Dennis Quaid

Dennis Quaid

Actor Abraham Benrubi

Abraham Benrubi

Actor Katie Lowes

Katie Lowes

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm: Se En annorlunda värld (2022) på streaming

Hej vänner! Är du redo att utforska en helt ny värld fylld av äventyr, fantasi och oväntat hjältemod? Då har jag bra nyheter – den kritikerhyllade animerade filmen "En annorlunda värld" är nu tillgänglig att streama på Dreamfilm! Denna Disney-produktion har fått publiken att gå i extas med sin fantasifulla berättelse, hänförande animationer och oförglömliga karaktärer.

För den som inte hört talas om denna pärla ännu – "En annorlunda värld" följer det modiga äventyret för den explorerande familjen Clade när de ger sig in i en outforskad, underjordisk civilisation. Vad de upptäcker där kommer att utmana allt de trodde sig veta om vår planet. Med humor, hjärta och en gnutta magi lovar denna film att ta dig med på en oförglömlig resa.

Dreamfilm erbjuder en smidig streamingtjänst där du kan se "En annorlunda värld" när och var du vill – perfekt för en avkopplande filmkväll med familjen eller vännerna!

Oavsett om du är en animerad animationsfilmskåt eller bara en äventyrslystnad själ, så har denna film något att erbjuda alla. Med en stjärnspäckad röstskådespelare, inklusive Jake Gyllenhaal och Dennis Quaid, kommer du att bli förälskad i dessa färgstarka karaktärer på nolltid. Och låt oss inte glömma de gåsfysande landskapen och den innovativa animationen som får dig att känna som om du själv är med på äventyret.

Så vad väntar du på? Streama film gratis "En annorlunda värld" idag på Dreamfilm och låt denna prisbelönta animation ta dig med på en oförglömlig resa till ett okänt, underjordiskt rike. Garanterat en dos äventyr, glädje och upptäckter som kommer att berika din själ!

En annorlunda värld

Streama den animerade fantasyfilmen En annorlunda värld online

Visste du att den senaste animerade äventyrsfilmen från Disney, "En annorlunda värld", nu finns att streama online? Denna vackra, fantasifyllda historia är perfekt för alla drömmande själar där ute som längtar efter lite magi och äventyr i sina liv. Oavsett om du är en barnslig själ eller bara en njutare av välproducerade filmer, kommer denna animeringen att charma dig från första scenen.

I "En annorlunda värld" får vi följa den äventyrliga familjen Clade när de ger sig ut på en expedition till en legendarisk, underjordisk värld. Vad som började som en spännande utforskning tar snart en oväntad vändning när de stöter på en civilisation som ingen kunde ha föreställt sig. Med ett fantastiskt sällskap, inklusive en pratglad blåslinga och en annan, hemlighetsfull varelse, måste Clade-familjen utforska denna färggranna värld samtidigt som de kämpar för att ta sig hem igen.

 • Streama film online och njut av den fantasifyllda äventyrsresan i "En annorlunda värld"
 • Se familjens resa genom den underjordiska världen med dess mystiska landskap och varelser
 • Förundras över den otroliga animationen och de färgsprakande miljöerna
 • Upplev äventyret, humorsprakandet och hjärtat i denna Disney-klassiker

Wheter du är en riktig Disney-fan eller bara älskar välberättade, roliga och hjärtevärmande historier, så är "En annorlunda värld" något för dig. Streama denna filmen online idag och låt dig svepas med av det äventyr, den fantasi och den renhjärtade charm som bara Disney kan erbjuda.

När en ny värld öppnar sig framför en, måste man våga kliva in i det okända för att upptäcka dess sanna skönhet.

Så snygga till dig med ditt favoritgodis, kura ihop dig under en filt och upplev magin i "En annorlunda värld". Denna animerade film lovar att underhålla hela familjen med sin vackra animation, rörande historia och konstanta äventyr. Streama den online nu och låt äventyret börja!

En annorlunda värld: Biobiljetter och streamingtjänster för nya Disneyhiten

Äventyrslystna själar och filmälskare, lyssna noga! Disneyklassikern "En annorlunda värld" som alla pratar om har äntligen hittat sin väg till biograferna och streamingtjänsterna. Denna kritikerhyllade animeringen har slagit miljoner med häpnad tack vare sin fantasifyllda berättelse, innovativa animation och oförglömliga karaktärer.

Filmen följer den äventyrliga familjen Clade när de ger sig ut på en expedition för att utforska en legendarisk, underjordisk värld fylld med magiska miljöer och outgrundliga varelser. Det som började som en spännande utforskning tar snart en oväntad vändning när de stöter på en civilisation som ingen kunde ha föreställt sig. Med nya vänner vid sin sida, inklusive en pratglad blåslinga, måste Clade-familjen kämpa för att klara av äventyret och ta sig hem igen.

Oavsett om du väljer att se "En annorlunda värld" på bio med sin storslagna, immersiva upplevelse eller hemifrån soffan via streaming, garanterar jag att denna film kommer att förtrolla dig. Med sin vackra animation, hjärtevärmande budskap och ständiga humorsprakande är detta en upplevelse som hela familjen kommer att uppskatta.

 • Köp biobiljetter till den senaste Disneyrubriken "En annorlunda värld"
 • Streama filmen hemma via tjänster som Dreamfilm, Netflix eller Disney+
 • Följ familjens äventyr genom en förtrollad, underjordisk civilisation
 • Njut av den fantastiska animationen och de färggranna miljöerna

Så vare sig du väljer den episka bioupplevelsen eller soffmysiga streamingalternativet, se till att inte missa detta äventyr! "En annorlunda värld" erbjuder något för alla – äventyr, magi, humor och rörande ögonblick som kommer att värma ditt hjärta. Köp dina biobiljetter eller streama den online idag för att uppleva den senaste Disney-klassikern!

Bästa filmerna 2023: Streama animation En annorlunda värld gratis

I år har vi blivit bortskämda med en rad fantastiska filmreleaser, men en animation som verkar ha skördat särskilt stor uppskattning är den underhållande Disney-produktionen "En annorlunda värld". Denna äventyrsfyllda animeringen har redan blivit en favorit bland kritiker och publik världen över tack vare sin fantasifyllda berättelse, humoristiska dialog och fängslade animation.

Om du ännu inte har sett denna pärla måste du definitivt streama En annorlunda värld gratis snarast möjligt! I denna film får vi följa den äventyrliga familjen Clade när de ger sig ut på en expedition för att utforska en legendarisk, underjordisk värld. Det som började som en spännande utforskning tar snart en oväntad vändning när de möter en civilisation bortom deras vildaste fantasier.

Med en blandning av spänning, humor och hjärtevärmande budskap lyckas denna film underhålla och röra på samma gång.

Vare sig du älskar underbara animerade äventyr eller helt enkelt vill bli roadtrippande genom en magisk fantasivärld tillsammans med Clade-familjen, så är "En annorlunda värld" med all säkerhet en av 2023 års måste-se-filmer. Streama den gratis idag via tjänster som Dreamfilm och låt dig förtryllas av denna fantasifyllda historia och dess färgsprakande miljöer.

Med en stjärnspäckad röstskådespelare som inkluderar Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid och indiepop-ikonen Gabrielle, plus förtrollande sidekicks som den härligt excentriska blåslingan Splatt, blir denna filmen en upplevelse du sent kommer att glömma. Så snygga till dig med ditt favoritgodis, samla familjen eller vännerna och streama animation En annorlunda värld gratis för en garanterat magisk och minnesvärd filmkväll!

En annorlunda värld

Upplev magin i "En annorlunda värld" – streama eller se den på bio!

Mina vänner, har ni hört om den färgsprakande äventyrsfilmen "En annorlunda värld" som fått alla att tala? Denna Disney-animering har blivit en riktig hit tack vare sin fantasifyllda berättelse, vackra animation och underbara karaktärer. Vare sig du väljer att streama film gratis via Dreamfilm eller uppleva den storslagna bioupplevelsen, lovar jag att denna film kommer att förtrolla dig. Följ den äventyrliga familjen Clade när de utforskar en magisk underjordisk värld och möter de mest fängslande varelserna. Med ständig humor, spänning och hjärtevärmande ögonblick är "En annorlunda värld" definitivt en av bästa filmerna 2023 som hela familjen kommer uppskatta. Streama den nu eller köp biobiljetter – ett äventyr bortom din vildaste fantasi väntar!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1153
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på En annorlunda värld, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som En annorlunda värld med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se En annorlunda värld. Betyget 6.4 talar för sig själv
avatar

damVod1

En annorlunda värld med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 42m. Rekommenderas varmt.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.