alt

Elementärt 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
3 667
Betyg
calendar2023
time1h 42m
Det udda paret Brinnie och Vadar bor i en stad där eld-, vatten-, jord- och luftinvånare lever tillsammans. Den eldfängda unga tjejen och den mer avslappnade "ta-dagen-som-den-kommer"-killen kommer snart att upptäcka något elementärt: att de faktiskt har massor gemensamt och att det kan uppstå magi mellan motsatser.

Skådespelare

Actor Leah Lewis

Leah Lewis

Actor Mamoudou Athie

Mamoudou Athie

Actor Catherine O'Hara

Catherine O'Hara

Actor Wendi McLendon-Covey

Wendi McLendon-Covey

Actor Jonathan Adams

Jonathan Adams

Actor Ronobir Lahiri

Ronobir Lahiri

Actor Alex Kapp

Alex Kapp

Actor Shila Ommi

Shila Ommi

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Elementärt Dreamfilm

Elementärt är den senaste animerade filmen från Disney som släpps på bio den 14 juni 2023. Men du behöver inte vänta! Streama den redan nu helt gratis på Dreamfilm med svenskt tal. Upplev den magiska världen och det spännande äventyret i Elementärt online.

Filmen utspelar sig i en fantasifull stad uppdelad efter de fyra elementen. Vi får följa eldanden Ember och vattendroppen Wade när deras vägar korsas och de dras in i en konflikt som hotar att förstöra harmonin i deras värld. Tillsammans med sina nya vänner måste de hitta ett sätt att ena staden innan det är försent.

Elementärt är en typisk Disneyfilm fylld med humor, spänning och magi. Perfekt för hela familjen att se tillsammans! Streama den redan idag gratis på Dreamfilm så du inte missar det fantastiska äventyret.

Elementärt

Streama den animerade filmen Elementärt gratis på Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt bra animerad familjefilm? Då ska du streama ElementärtDreamfilm! Den här fantastiska Disneysagan släpps inte på bio förrän om några veckor, men på Dreamfilm kan du se den redan nu helt gratis.

Elementärt utspelar sig i en värld där invånarna delas upp efter de fyra elementen - eld, vatten, luft och jord. Huvudrollerna Ember och Wade kommer från två helt olika världar men tvingas samarbeta för att rädda sitt hem från undergång.

Med sin fantastiska animation, catchiga musik och roliga karaktärer är Elementärt en animerad film som hela familjen kommer att älska. Så samla ihop barnen, poppa popcorn och streama redan idag på Dreamfilm! Det här är en film ni inte vill missa.

Se Elementärt med svenskt tal online gratis

Den efterlängtade animationsfilmen Elementärt från Disney har äntligen premiär! Men du behöver inte vänta på att den skall släppas på bio, för på Dreamfilm kan du redan nu se Elementärt med svenskt tal helt gratis.

Elementärt utspelar sig i en värld uppdelad efter de fyra elementen, där eldanden Ember och vattendroppen Wade oväntat måste samarbeta för att rädda sitt hem. Tillsammans med sina nya vänner ger de sig ut på ett magiskt äventyr fylld med musik, skratt och spänning.

Med sina fantastiska miljöer, roliga karaktärer och catchiga låtar är Elementärt en riktigt underhållande familjefilm. Streama den redan idag på Dreamfilm och njut av Disneys senaste animerade mästerverk med svenskt tal gratis online.

Elementärt släpps på bio 14 juni 2023 - se den redan nu på Dreamfilm

Den efterlängtade animerade filmen Elementärt har äntligen premiär på bio den 14 juni 2023. Men varför vänta när du kan streama den redan nu helt gratis på Dreamfilm?

Elementärt utspelar sig i en magisk värld uppdelad i de fyra elementen. Vi får följa eldanden Ember och vattendroppen Wade när de dras in i ett äventyr för att rädda sin stad från undergång. Med humor, spänning och fantastisk musik är detta en animerad film som hela familjen kommer älska.

Så slå dig ner i soffan, poppa lite popcorn och streama Elementärt redan idag på Dreamfilm. Det är den perfekta familjefilmen att se tillsammans under långhelgen.

Elementärt

Upplev magin i Elementärt - en animerad film från Disney

Elementärt är Disneys senaste animerade mästerverk som utspelar sig i en magisk värld baserad på de fyra elementen. Nu kan du uppleva magin och äventyret i den här fantastiska filmen genom att streama den helt gratis på Dreamfilm.

I Elementärt får vi följa eldanden Ember och vattendroppen Wade när deras öden krockar och de dras in i ett äventyr för att rädda sin stad. Tillsammans med sina nya vänner måste de övervinna alla utmaningar och hitta ett sätt att ena de olika elementen.

Med sin fantastiska animation, humor och catchiga musik är Elementärt en riktigt underhållande film för hela familjen. Så streama den redan idag på Dreamfilm och upplev Disneys senaste magiska mästerverk!

Elementärt - en familjefilm fylld med äventyr och magi

Elementärt är Disneys senaste animerade film som utspelar sig i en värld baserad på de fyra elementen. Nu har den äntligen premiär och du kan streama den helt gratis på Dreamfilm.

Filmen handlar om eldanden Ember och vattendroppen Wade som kommer från två helt skilda världar men tvingas samarbeta när deras stad hotas. Tillsammans ger de sig ut på ett magiskt äventyr fylld med musik, skratt och spänning.

Med sina färgstarka miljöer, roliga karaktärer och fantastiska soundtrack är Elementärt en riktigt underhållande familjefilm. Perfekt att samlas och se tillsammans! Så poppa popcornen och streama redan idag på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 3667
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.7 för Elementärtbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Elementärt. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.7 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Elementärt Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

Grater98

Elementärt Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Minioner: Berättelsen om Gru

Coraline och spegelns hemlighet

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Flykten från kycklingfabriken