alt

El puño del cóndor 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
60
Betyg
calendar2023
time1h 25m

Skådespelare

Actor Fernanda Urrejola

Fernanda Urrejola

Actor Marko Zaror

Marko Zaror

empty-image

Gina Aguad

Actor Eyal Meyer

Eyal Meyer

empty-image

Man Soo Yoon

empty-image

Joaquin Puig

empty-image

Andrés Cid

empty-image

Francisco Fuentes

Siehe auch

El puño del cóndor Streama Dreamfilm

Den nya actionfilmen El puño del cóndor hade premiär den 4 april 2023 och är nu tillgänglig att streama gratisDreamfilm. Filmen är regisserad av John Woo och har en imponerande rollista med bland andra Antonio Banderas och Kate Beckinsale i huvudrollerna.

El puño del cóndor utspelar sig i Sydamerika och följer Antonio Banderas karaktär, en före detta legosoldat vid namn Emilio, som dras in i en dödlig kamp mot en skrupelfri vapenhandlare spelad av Kate Beckinsale. Emilio tvingas konfrontera sitt förflutna för att kunna stoppa vapenhandlaren från att starta ett blodigt krig.

Filmen lovar adrenalinfylld action och spännande äventyr i en fantastisk sydamerikansk miljö. Streama El puño del cóndor gratis redan idag på Dreamfilm för att inte missa årets mest explosiva actionrulle.

El puño del cóndor

Titta El puño del cóndor Sverige Gratis Online

El puño del cóndor är en av de mest efterlängtade actionfilmerna på länge med stjärnor som Antonio Banderas och Kate Beckinsale i huvudrollerna. Filmen hade världspremiär i april 2023 och går nu att titta på gratis online för alla filmfans i Sverige.

Filmen utspelar sig i Sydamerika och handlar om Antonio Banderas karaktär Emilio, en före detta legosoldat som dras in i en brutal kamp mot en vapenhandlare spelad av Kate Beckinsale. Tillsammans med ett gäng rebeller måste Emilio stoppa vapenhandlaren innan det är för sent.

Titta på El puño del cóndor gratis och online med svensk textDreamfilm. Upplev den adrenalinfyllda actionfilmen i hög kvalitet från din dator, surfplatta eller mobil. Det enda du behöver är en internetuppkoppling så kan du direkt börja streama El puño del cóndor helt gratis.

Se El puño del cóndor Swesub Dreamfilm

Den nya actionfilmen El puño del cóndor med Antonio Banderas och Kate Beckinsale i huvudrollerna sätter fart på pulsen med sin spännande story om en före detta legosoldat som dras in i en dödlig kamp i Sydamerika.

Filmen hade biopremiär i april 2023 och går nu att se med svensk text på Dreamfilm. Upplev det adrenalinfyllda actionäventyret från bekvämligheten i ditt eget hem och var redo för hisnande actionscener med Antonio Banderas i toppform.

Streama El puño del cóndor swesub och följ med på en fartfylld resa genom sydamerikanska djungler och städer. Det är garanterat en filmupplevelse du inte vill missa. Med vändningar du inte kan förutse och en explosiv klimax är El puño del cóndor en actionrulle av absolut toppklass. Se den gratis online på Dreamfilm!

El puño del cóndor Full Film Stream Online

Den efterlängtade actionfilmen El puño del cóndor med Antonio Banderas är äntligen här! Filmen hade premiär den 4 april 2023 och går nu att streama online i sin helhet för alla filmentusiaster.

I filmen får vi följa Antonio Banderas karaktär Emilio, en före detta legosoldat som dras in i en brutal kamp mot en skrupelfri vapenhandlare spelad av Kate Beckinsale. Han måste konfrontera sitt mörka förflutna för att kunna stoppa vapenhandlaren från att starta ett blodigt krig.

Upplev den adrenalinfyllda actionfilmen med hisnande biljakter, explosioner och kampscener när du streamar El puño del cóndor online. Filmen är fylld med vändningar och överraskningar som håller dig på helspänn hela vägen. Streama hela filmen gratis på Dreamfilm och var med på äventyret!

El puño del cóndor

Gratis Stream El puño del cóndor Svenska

Den spännande actionfilmen El puño del cóndor med Antonio Banderas hade biopremiär tidigare i år och går nu att streama gratis med svensk text för alla filmfans. Filmen utspelar sig i Sydamerika där Antonio Banderas karaktär dras in i en brutal kamp mot en vapenhandlare spelad av Kate Beckinsale.

Tillsammans med en grupp rebeller ger sig Emilio ut på ett livsfarligt uppdrag för att stoppa vapenhandlaren från att starta ett blodigt krig. Streama El puño del cóndor gratis och upplev den adrenalinfyllda actionfilmen fylld med imponerande stuntscener och explosiva effekter.

Filmen har fått strålande recensioner för sin underhållande story, välregisserade actionscener och starka skådespelarinsatser. Missa inte chansen att streama den svenska versionen helt gratis på Dreamfilm. El puño del cóndor levererar action i världsklass!

El puño del cóndor På Film Dreamfilm

Den efterlängtade actionrullen El puño del cóndor med Antonio Banderas i huvudrollen finns nu att streama på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i Sydamerika och följer Banderas karaktär Emilio, en före detta legosoldat som dras in i en dödlig kamp mot en skrupelfri vapenhandlare spelad av Kate Beckinsale.

Tillsammans med en grupp rebeller ger sig Emilio ut på ett livsfarligt uppdrag för att stoppa vapenhandlaren från att starta ett blodigt krig i regionen. Streama El puño del cóndor på Dreamfilm och upplev den adrenalinfyllda actionfilmen fylld med explosioner, biljakter och stridsscener som får pulsen att rusa.

Med Antonio Banderas och Kate Beckinsale i topform utlovar El puño del cóndor action i världsklass. Filmen har hyllats för sin underhållande historia och välregisserade actionscener. Missa inte chansen att streama den på Dreamfilm och följa med på ett fartfyllt äventyr du sent kommer att glömma.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 60
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.5 inte övertygar dig om att titta på El puño del cóndor, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.5 för El puño del cóndorbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.5 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.5 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

Grater98

El puño del cóndor Betyget 7.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

El puño del cóndor Titel med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Godzilla x Kong: The New Empire

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Spider-Man: Across the Spider-Verse