alt

Edén 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
12
Betyg
calendar2022

Skådespelare

Actor Charlotte Vega

Charlotte Vega

Actor Ramón Barea

Ramón Barea

Actor Marta Nieto

Marta Nieto

Actor Israel Elejalde

Israel Elejalde

Se Edén Dreamfilm gratis online 2022

Edén är den senaste spanska dramaserien som har premiär på Dreamfilm den 28 oktober 2022. Serien är producerad av La Caña Brothers och utspelar sig på den fiktiva ön Edén någonstans i Medelhavet.

På ytan verkar Edén vara ett paradis men snart upptäcker vi att ön döljer mörka hemligheter. När tonåringen Afrikas kropp hittas strandad, tvingas invånarna konfrontera det förflutna de försökt glömma.

Serien utforskar teman som skuld, straff och förlåtelse genom det lilla samhällets invånare. Var och en brottas med sina egna demoner i skuggan av mordet.

Se alla 8 avsnitt av Edén gratis på Dreamfilm med svenska undertexter. Speltiden är cirka 45 minuter per avsnitt.

Var kan jag streama Edén online?

Du kan streama Edén gratis onlineDreamfilms hemsida. Dreamfilm är en av de populäraste streamingtjänsterna för att se film och serier gratis med svensk text.

För att streama behöver du ingen registrering eller nedladdning. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att kunna starta uppspelningen direkt i webbläsaren.

När har Edén premiär på Dreamfilm?

Datum för premiär av Edén på Dreamfilm är den 28 oktober 2022. Då släpps alla 8 avsnitt samtidigt så du kan streama hela serien online.

Efter premiären finns serien tillgänglig att se gratis online i Sverige så länge den ligger uppe. Varje avsnitt är cirka 45 minuter långt.

Titta på Edén Dreamfilm stream svenska

På Dreamfilms kan du titta på Edén med svensk text, så kallad swesub. Alla repliker är på spanska men texten på skärmen är översatt till svenska.

Tjänsten har en stor samling utländska filmer och serier med svenska undertexter. Det gör att du kan se även icke-engelskspråkiga produktioner gratis online.

Med svensk text slipper du distraheras av att behöva läsa undertext och kan istället fokusera på rollistan och miljöerna i Edén.

Streamingen har hög bild- och ljudkvalitet. Du kan se Edén i full HD-upplösning om internetuppkopplingen tillåter.

Vad handlar Edén om?

Edén utspelar sig på en liten ö i Medelhavet med samma namn. Här lever invånarna sina liv isolerade från resten av världen.

När tonårsflickan Afrika hittas död chockas ösamhället i grunden. Gamla sår rivs upp och hemligheter som begravts kommer upp till ytan.

Varje avsnitt fokuserar på en specifik karaktär. Vi får följa deras reaktion på mordet och upptäcker mer om deras förflutna.

Se Edén gratis på Dreamfilm swesub 2022

På Dreamfilms streamas Edén gratis med svensk text under 2022. Du behöver varken registrera dig eller betala för att kunna se serien.

Streamingtjänsten finansieras istället genom annonser som visas vid uppspelning. Annonserna går dock enkelt att stänga av om du vill.

 • Ingen registrering krävs
 • HD-kvalitet tillgängligt
 • Spela upp direkt i webbläsaren
 • Svenska undertexter (swesub)

Eftersom Edén är en spansk serie är svensk text nästan ett krav för att kunna följa handlingen. På Dreamfilm slipper du leta efter undertexter.

Vem är med i Edén?

I huvudrollerna ser vi Aitor Luna (Grand Hotel) som polisen Xavi och Begoña Vargas (Gran Hotel) som affärsägaren Claudia.

Andra skådespelare i rollistan är Álex González (X: The Mark of the Beast), Ana Wagener (Red Eagle) och Joaquín Climent (The Ministry of Time).

Serieskaparna är regissören Fernando González Molina (Palmeras en la Nieve) och manusförfattaren Pablo Tébar (Hable con Ella).

Streama Edén med svenska undertitlar

Edén streamas med svenska undertexter (svenska subs) på Dreamfilm. Det innebär att allt tal i serien är på spanska men textremsan under översätter dialogen till svenska.

Tack vare undertexterna kan du följa handlingen och dialogen i Edén även fast rollerna talar spanska.

Att streama film och serier med undertext är standard för många tjänster idag. Nästan alla utländska produktioner textas till svenska på Dreamfilm.

Svensk text gör det enkelt att se internationella filmer och serier online helt gratis.

Är Edén bra?

Edén är en mystisk dramaserie i samma genre som till exempel Broadchurch och The Killing. Recensionerna av de första avsnitten är mycket positiva.

Handlingen är spännande, karaktärerna intressanta och miljöerna vackra. Serien beskrivs som svårt att sluta titta på när man väl börjat.

Betoningen ligger på relationerna mellan öbor och deras försök att hantera sina mörka hemligheter.

Se Edén Dreamfilm gratis i Sverige

Eftersom Dreamfilm är en svensk streamingtjänst kan du se Edén gratis om du befinner dig i Sverige. Ingen VPN krävs.

Dreamfilms katalog med gratis filmer och serier är geo-begränsad på grund av licensiering. Därför fungerar inte sajten utomlands utanför Sverige.

Registrering eller nedladdning behövs aldrig - du kan börja streama direkt. Det enda som krävs är internetuppkoppling. Vi rekommenderar fiber, kabel eller stabilt 4G för bästa tittarupplevelse.

Finns det trailer?

Ja! En offentlig trailer (på spanska) för Edén släpptes den 5 oktober 2022. I trailern får vi en första glimt in i handlingen och stämningen på den lilla ön.

Det syns tydligt att ön döljer mörka hemligheter och att invånarna har en turbulent historia. Se trailern nedan för att komma i rätt stämning inför att streama Edén!

Edén Dreamfilm full movie med svenska röster

Tyvärr erbjuder inte Dreamfilm Edén med svenskt tal. Serien streamas endast med svensk text och originalröster på spanska.

Att texta utländska produktioner med svenska undertexter är standard idag. Det skulle bli alldeles för dyrt att dubba allt innehåll.

Men var inte orolig! Svensk text gör det nästan lika enkelt att följa handling som om rollistan pratade svenska. Efter några minuter vänjer du dig och uppfattar knappt att karaktärerna talar spanska.

Så ge inte upp bara för att Edén inte finns dubbad till svenska! Serien är väl värd att streama med bara svensk text på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 12
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att Edén är ett måste för fans av Drama.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MuriVOD12

Edén är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

RevJace

Edén Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.8 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Edén med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Edén Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Edén Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!