Dzisiaj śpisz ze mną 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.2
83
Betyg
calendar2023
time1h 33m

Skådespelare

Actor Wojciech Zieliński

Wojciech Zieliński

Actor Karolina Porcari

Karolina Porcari

Actor Roma Gąsiorowska

Roma Gąsiorowska

Actor Jacek Koman

Jacek Koman

Actor Małgorzata Mikołajczak

Małgorzata Mikołajczak

Actor Ewa Wencel

Ewa Wencel

Actor Maciej Musiał

Maciej Musiał

empty-image

Magdalena Groszek

Siehe auch

Se Dzisiaj śpisz ze mną DreamFilm online gratis

Den nya dramafilmen Dzisiaj śpisz ze mną har nu premiär på DreamFilm! Filmen släpptes den 1 mars 2023 och går nu att streama gratis online med svensk text. Dzisiaj śpisz ze mną är en spännande film från Garland Film med en intressant story om relationer och livsval.

Vill du se den nya filmen Dzisiaj śpisz ze mną? Det är enkelt att streama online gratis på DreamFilm. Du behöver inte ens registrera dig, utan kan börja titta direkt. Filmen har svensk text (swesub) så du kan följa handlingen även om du inte förstår polska.

Dzisiaj śpisz ze mną hade premiär på bio bara för några dagar sedan, så på Dreamfilm kan du nu se den nya filmen helt gratis. Det är den perfekta fredagskvällen framför datorn eller surfplattan!

Så missa inte chansen att se Dzisiaj śpisz ze mną gratis online. Den här filmen vill du inte gå miste om.

Dzisiaj śpisz ze mną

Streama den nya filmen Dzisiaj śpisz ze mną från 1 mars gratis

Är du sugen på att se en riktigt bra och spännande dramafilm? Då ska du streema Dzisiaj śpisz ze mną som hade premiär den 1 mars 2023. Filmen går just nu att streama helt gratis online på DreamFilm med svensk text.

Dzisiaj śpisz ze mną handlar om relationen mellan Adam och Natalia som möts under oväntade omständigheter. Deras liv flätas samman alltmer, och filmen utforskar kärlek, svek och ödesmättnader. Med skickligt berättande och starka skådespelarinsatser är detta en film du inte vill missa!

Regissören för Dzisiaj śpisz ze mną är den prisbelönta Malgorzata Szumowska som tidigare gjort filmer som Mug och SDS. I rollerna ser vi bland andra Michal Zurawski och Maja Ostaszewska. Filmen är producerad av det framgångsrika filmbolaget Garland Film.

Så slå dig ner i soffan och njut av att streama Dzisiaj śpisz ze mną gratis online med svensk text på DreamFilm. Det är den perfekta filmkvällen!

Dzisiaj śpisz ze mną swesub - se dramafilmen från 2023

Är du sugen på att se en ny, spännande dramafilm från Polen? Då ska du inte missa Dzisiaj śpisz ze mną som hade biopremiär i mars 2023. Filmen går nu att streama gratis med svensk text på DreamFilm.

Dzisiaj śpisz ze mną utspelar sig i det moderna Polen och skildrar relationen mellan Adam och Natalia. De dras till varandra men har olika livssituationer och förväntningar. Filmen berör teman som kärlek, svek och besvikelse på ett medryckande sätt.

I rollistan hittar vi kända polska skådespelare som Michal Zurawski, Maja Ostaszewska och Witold Debicki. Manuset är skrivet av Malgorzata Szumowska som också regisserat filmen. Hon är en erfaren regissör som gjort flera hyllade filmer de senaste åren.

Så missa inte att se den nya filmen Dzisiaj śpisz ze mną gratis online med svensk text på DreamFilm. Det är bara att trycka play och njuta av denna omtalade dramafilm från 2023!

Dzisiaj śpisz ze mną - se nypremiär online på DreamFilm

Den 1 mars 2023 är det äntligen dags för nypremiär på filmen Dzisiaj śpisz ze mną, en ny film från Polen i drama-genren. Filmen går just nu att streama helt gratis online på DreamFilm med svensk text.

Dzisiaj śpisz ze mną är en film som utforskar relationen mellan Adam och Natalia, två personer från olika världar som oväntat dras till varandra. Filmen skildrar kärlek och svek på ett känslosamt och medryckande sätt. I rollerna ser vi bland andra Michal Zurawski och Maja Ostaszewska.

Dzisiaj śpisz ze mną är en intensiv och välspelad film som berör. Definitivt värd att se för alla som gillar relationshistorier.

Regissören Malgorzata Szumowska har med filmer som Mug och SDS visat att hon behärskar det dramatiska berättandet. Så missa inte att se hennes senaste film Dzisiaj śpisz ze mną gratis online nu när den har nypremiär på DreamFilm!

Njut av vårnypremiären i soffan - streama Dzisiaj śpisz ze mną på DreamFilm redan idag.

Dzisiaj śpisz ze mną

Dzisiaj śpisz ze mną stream gratis - släppt 1 mars 2023

Den polska dramafilmen Dzisiaj śpisz ze mną har nu äntligen haft premiär och går att streama helt gratis på DreamFilm. Filmen släpptes den 1 mars 2023 och har redan hunnit hyllas för sitt starka drama och sina kulturella undertoner.

Dzisiaj śpisz ze mną handlar om Adam och Natalia, två personer från olika samhällsklasser som möts och inleder en relation fylld av kärlek och svek. Filmen utforskar relationen mellan individen och kollektivet på ett medryckande vis.

I rollistan hittar vi Michal Zurawski och Maja Ostaszewska, två av Polens främsta skådespelare. Filmen är skriven och regisserad av Malgorzata Szumowska som med filmer som Mug och SDS visat prov på sitt stora filmberättande.

Så missa inte att streama Dzisiaj śpisz ze mną gratis på DreamFilm. Här kan du se den nya, hyllade polska filmen från 1 mars med svensk text redan nu!

Helfilm Dzisiaj śpisz ze mną gratis på DreamFilm från Garland Film

Den polska filmen Dzisiaj śpisz ze mną producerad av Garland Film har nu haft premiär och går att se gratis online i sin helhet på DreamFilm. Filmen släpptes 1 mars 2023 och har fått mycket positiv kritik för sitt starka drama.

Dzisiaj śpisz ze mną utspelar sig i dagens Polen och skildrar relationen mellan Adam och Natalia. De dras till varandra trots att de kommer från helt skilda världar, vilket skapar både spänningar och passion dem emellan.

 • Handlingen är både medryckande och tankeväckande
 • Starka skådespelarinsatser av bland andra Michal Zurawski
 • Regisserad av den hyllade Malgorzata Szumowska

Så missa inte att streama helfilmen Dzisiaj śpisz ze mną gratis online med svensk text på DreamFilm. Här kan du se Garland Films senaste drama redan nu, bekvämt från soffan.

Dzisiaj śpisz ze mną är absolut en film värd att se för alla som gillar relationshistorier och starka karaktärer. Tryck play och njut!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 83
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.2 inte övertygar dig om att titta på Dzisiaj śpisz ze mną, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MuriVOD12

Dzisiaj śpisz ze mną är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.2 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Dzisiaj śpisz ze mną med ett betyg på 6.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

mukasso

En Dzisiaj śpisz ze mną med ett betyg på 6.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.2 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

RevJace

Dzisiaj śpisz ze mną Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.2 talar för sig själv.
avatar

FilmTitel

Dzisiaj śpisz ze mną Titel med ett betyg på 6.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!