alt

Dumma mej 2 2013 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
10 708
Betyg
calendar2013
time1h 38m
Den tidigare så skurkaktige Gru, har nu dragit sig tillbaka från den kriminella världen för att uppfostra sina tre döttrar. Men historien tar en oväntad vändning när han rekryteras av Anti-Skurk-Ligan för att spåra upp en svårfångad skurk som hotar världen. Tillsammans med sin nya partner Lucy Wilde ger sig Gru och Minionerna av på ett oförutsägbart och oväntat äventyr.

Skådespelare

Actor Steve Carell

Steve Carell

Actor Kristen Wiig

Kristen Wiig

Actor Laraine Newman

Laraine Newman

Actor Vanessa Bayer

Vanessa Bayer

Actor Kristen Schaal

Kristen Schaal

Actor Elsie Fisher

Elsie Fisher

Actor Danny Mann

Danny Mann

Actor Nasim Pedrad

Nasim Pedrad

Officiell trailer

Siehe auch

Se Dumma mej 2 Dreamfilm gratis online

Är du sugen på att se den populära animerade filmen Dumma mej 2 från 2013? Nu kan du streama den helt gratis på Dreamfilm med svenskt tal! Filmen är en uppföljare till succén Dumma mig från 2010 och fortsätter historien om superskurken Gru och de små guldiga minionerna.

I Dumma mej 2 får Gru och minionerna sällskap av agenter från den hemliga organisationen Anti-Skurk Liga. Tillsammans måste de stoppa en ny skurk som stulit en farlig formel. Filmen bjuder på massor av humor, action och äventyr - perfekt underhållning för hela familjen!

Missa inte chansen att streama Dumma mej 2 gratis på Dreamfilm. Filmen har svenskt tal och går att se online helt utan kostnad. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Dumma mej 2

Streama Dumma mej 2 svenskt tal gratis

Sugen på lite humor och äventyr? Animationshiten Dumma mej 2 går just nu att streama helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm!

Filmen hade biopremiär 2013 och är uppföljaren till succén Dumma mig. I del två får vi följa superskurken Gru, hans adopterade döttrar och de guldiga minionerna på nya äventyr när en ond superbov stulit en farlig formel.

Med roliga karaktärer, spännande action och massor av humor är Dumma mej 2 perfekt underhållning för både stora och små. Missa inte chansen att streama filmen gratis på Dreamfilm med svenska röster!

Var kan man se Dumma mej 2 från 2013 gratis?

Är du sugen på att se den animerade familjefilmen Dumma mej 2 helt gratis? Nu behöver du inte längre leta efter streamingtjänster eller illegala sajter - på Dreamfilm kan du streama Dumma mej 2 från 2013 med svenskt tal och text, helt utan kostnad!

Filmen är uppföljaren till succén Dumma mig och fortsätter historien om superskurken Gru som tillsammans med sina adopterade döttrar och de tidigare fienderna minionerna nu arbetar för den hemliga organisationen Anti-Skurk Liga. Men när en ond superbov stjäl en farlig formel måste de återigen rädda världen.

Med rolig humor, spännande action och massor av hjärteknip är Dumma mej 2 underhållning för hela familjen. Streama den gratis på Dreamfilm och njut av ett riktigt filmaventyr!

Dumma mej 2 med svensk text på Dreamfilm

Dumma mej 2, den animerade uppföljaren till succéfilmen Dumma mig från 2010, går nu att streama gratis på Dreamfilm med svensk text. Perfekt chanse för dig som älskar humoristiska familjefilmer!

I del två av Dumma mig-serien får vi återigen följa superskurken Gru, hans tre adopterade döttrar Agnes, Edith och Margo samt de små gula minionerna. Tillsammans med den hemliga organisationen Anti-Skurk Liga måste de nu stoppa en ny superskurk som stulit en farlig formel.

Dumma mej 2 bjuder på spännande äventyr, roliga karaktärer och massor av humor. Streamingen på Dreamfilm är helt gratis och filmen har svensk text, så att hela familjen kan följa med i handlingen.

Så poppa popcornen och njut av skratt och action! Streama Dumma mej 2 på Dreamfilm nu.

Dumma mej 2

Gratis streaming av Dumma mej 2 - svenska röster

Älskade du den första Dumma mig-filmen? Då kan du nu se uppföljaren Dumma mej 2 gratis online med svenskt tal på Dreamfilm!

I del två får vi återse superskurken Gru som nu arbetar för organisationen Anti-Skurk Liga. Men när en ny superskurk stjäl en farlig formel måste Gru och hans guldiga minioner åter rädda världen - med lite hjälp från de tre snälla flickorna Agnes, Edith och Margo som Gru adopterat.

Med spännande action, massor av humor och en feelgood-faktor i världsklass är Dumma mej 2 strålande familjeunderhållning. Missa inte möjligheten att streama den gratis på Dreamfilm med svenska röster!

En riktigt bra uppföljare som levererar ännu mer skratt och äventyr än ettan!

Dumma mej 2 från 2013 på Dreamfilm - se gratis

Skrattfesten fortsätter i den animerade succéuppföljaren Dumma mej 2 som nu går att se helt gratis på Dreamfilm. Perfekt familjeunderhållning från 2013 för stora som små!

I denna del får vi återigen följa superskurken Gru, hans tre adoptivdöttrar och de små rackarns minionerna. Alla arbetar nu för den hemliga organisationen Anti-Skurk Liga. Men så stjäls en farlig formel och ett nytt uppdrag väntar!

Med en feelgood-faktor i toppklass, fartfylld action och massor av roliga ögonblick är Dumma mej 2 en givande strömning. Filmen från 2013 har svenskt tal och går att se helt utan kostnad på Dreamfilm.

Så samla familjen, poppa popcornen och njut av superskurkar, minioner och busiga barn på nya äventyr! Se Dumma mej 2 gratis på Dreamfilm.

Sammanfattning

Den animerade familjefilmen Dumma mej 2 från 2013 går nu att streama helt gratis på Dreamfilm! Det är uppföljaren till succén Dumma mig från 2010 och fortsätter historien om superskurken Gru, hans adopterade döttrar och de små rackarna till minioner.

I den här delen måste Gru och gänget stoppa en ny superskurk som stulit en farlig formel. Med roliga karaktärer, massor av humor och spännande action är det perfekt familjeunderhållning. Missa inte att streama Dumma mej 2 gratis på Dreamfilm med svenskt tal!

Uppföljaren levererar minst lika mycket skratt och feelgood-känslor som originalet Dumma mig. Så samla ihop familjen, poppa popcornen och njut av äventyr med Gru, flickorna och minionerna. Filmen från 26 juni 2013 går att se gratis online på Dreamfilm.

Så streama Dumma mej 2 på Dreamfilm och få din dos av galen humor och animated action helt utan kostnad. Perfekt för enmysig filmmaraton eller familjekväll!

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 10708
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Dumma mej 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.9 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Dumma mej 2 med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 38m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 38m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

KarTofel

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Dumma mej 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.9 bekräftar detta.
avatar

MovieFilmer

Dumma mej 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Dumma mej 2 Titel med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Minioner: Berättelsen om Gru

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Storken Richard och den mystiska juvelen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem