Dum och dummare 2 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.6
2 990
Betyg
calendar2014
time1h 50m
20 år efter den galna roadtripen till Aspen. Harry är i behov av en ny njure. Efter att ha upptäckt att han har en fullvuxen dotter beger han sig ut tillsammans med sin trogne vän Lloyd på ännu ett äventyr för att hitta sitt förlorade barn och donator. Resan går dock inte riktigt som planerat…

Skådespelare

Actor Bill Murray

Bill Murray

Actor Jim Carrey

Jim Carrey

Actor Kathleen Turner

Kathleen Turner

Actor Rob Riggle

Rob Riggle

Actor Matthew Cardarople

Matthew Cardarople

Actor Eddie Shin

Eddie Shin

Actor Patricia French

Patricia French

Actor Grant James

Grant James

Officiell trailer

Se Dum och dummare 2 gratis online

Dum och dummare 2 hade biopremiär den 12 november 2014 och är en av de mest efterlängtade uppföljarna på länge. Denna gång följer vi Lloyd och Harry 20 år efter händelserna i den första filmen, och de är lika roliga och klantiga som alltid. Nu ger de sig ut på ännu ett hysteriskt äventyr för att leta efter Harrys okända dotter. Vill du skratta dig fördärvad bör du absolut streama Dum och dummare 2 gratis online.

Du hittar filmen på Dreamfilm med svensk text. Se den när du vill och var du vill utan att behöva betala en krona. Allt du behöver är en fungerande internetuppkoppling för att titta på Dum och dummare 2 svenska gratis. Uppföljaren har precis samma skruvade humor och underhållande pojkaktiga skämt som originalet från 90-talet och kritikerna har gett den höga betyg. Jeff Daniels och Jim Carrey är fortfarande lika roliga som Lloyd och Harry och de lyckas helt enkelt inte bli vuxna.

Så har du inte redan sett filmen bör du sluta tveka. Med över 20 års väntan på en uppföljare är förväntningarna höga. Tack och lov lever Dum och dummare 2 upp till fans förväntningar och det är ingen tvekan om att streama Dum och dummare 2 swesub DreamFilm är rekommenderat för alla som gillade den första.

Lloyd och Harry är fortfarande lika roliga och klantiga som alltid och tar oss med på ett hysteriskt äventyr för att hitta Harrys okända dotter.

Dum och dummare 2

Titta på Dum och dummare 2 svenska gratis

Efter 20 års väntan är äntligen uppföljaren till komediklassikern Dum och dummare här. Vill du titta på Dum och dummare 2 svenska gratis hittar du den på DreamFilm med full svensk textning. I filmen får vi följa Lloyd och Harrys hysteriska jakt efter att hitta Harrys plötsligt uppenbarade dotter. Humorn och skämten är precis lika skruvade och pojkaktiga som i originalet, vilket är allt fansen har önskat sig.

Jeff Daniels och Jim Carrey axlar återigen rollerna som de klantiga vännerna och gör det med den äran. De har inte åldrats en dag och är lika komiska som alltid med sin slapstick-humor och sitt pojkaktiga beteende. DreamFilm ger dig möjligheten att streama Dum och dummare 2 swesub och bjuder på rejält med skratt. Denna handlar mer om vänskapen mellan Lloyd och Harry samt att hitta meningen med livet, vilket förstås blir katastrofalt fel och roligt på samma gång.

Vill du se den bästa komediuppföljaren på flera decennier helt gratis bör du ge Dum och dummare 2 på DreamFilm en chans. Filmen är 4,5/5 i betyg och har levererat exakt det fansen förväntade sig.

Dum och dummare 2 stream Sverige 12.11.2014

Äntligen är uppföljaren till 90-talets kanske största komedisuccé här för att streamas gratis online. Dum och dummare 2 hade premiär den 12 november 2014 och utspelar sig 20 år efter händelserna i den första filmen. Lloyd och Harry är nu i 40-årsåldern men har inte vuxit upp ett dugg. Återigen ger de sig ut på ett hysteriskt äventyr när Harry upptäcker att han har en okänd dotter som han måste hitta.

Filmen tar vid när Harry är på väg att genomgå en njurtransplantation men blir kontaktad av en sjuksköterska som påstår sig bära hans barn som blev till under ett sent 80-talsparty. Detta sporrar så klart Lloyd och Harry att ge sig ut på en jakt efter Harrys påstådda dotter Penny.

Precis som i originalfilmen vet de två knappast vad de ger sig in på och hamnar i en rad katastrofalt roliga situationer. Deras jakt efter Penny leder dem över hela landet och de lyckas förstås stöka till allt rejält på vägen. Det kommer garanterat bli skratt när du streamar Dum och dummare 2 swesubDreamFilm.

 • Jeff Daniels och Jim Carrey är hysteriskt roliga i repriserna som Lloyd och Harry
 • Filmen lever upp till all hype och är lika rolig som originalet

Var kan jag se Dum och dummare 2 film gratis

Har du väntat i över 20 år på en uppföljare till Dum och dummare? Bara tanken på att återigen få se Jim Carrey och Jeff Daniels i rollerna som den klantiga duon Lloyd och Harry borde få de flesta att le brett. Nu finns äntligen möjligheten att se Dum och dummare 2 svenska gratis online via DreamFilms streamingtjänst.

I Dum och dummare 2 får vi återigen möta Lloyd och Harry och deras äventyr för att hitta Harrys plötsligt uppenbarade dotter Penny. Som vanligt tar sig duon vatten över huvudet blandar in sig i en rad bisarra situationer på sin jakt. Men det ska bli oerhört underhållande att se dem återförenas. Skådespelarna verkar inte ha åldrats en dag sedan 90-talet och har samma underbara kemi.

Som fan av den första filmen är Dum och dummare 2 ett måste att streama gratis online. Humorn är precis lika underbar och skruvad som i originalet.

Så saknar du Lloyd och Harry? Vill du titta på Dum och dummare 2 svenska gratis? Ser framför dig att de hamnar i nya pinsamma och hysteriskt roliga situationer? I så fall ska du absolut inte vänta längre med att streama Dum och dummare 2 helfilm svenskaDreamFilm. Det kommer att bli garanterat skratt!

Dum och dummare 2

Dum och dummare 2 helfilm svenska DreamFilm

Äntligen får vi se den efterlängtade uppföljaren till succékomedin Dum och dummare från 1994. Det är svårt att tro att det gått 20 år sedan vi först fick se klantduon Lloyd och Harry spelade av Jim Carrey och Jeff Daniels. Nu finns chansen att se dem igen i Dum och dummare 2 som hade premiär i november 2014. Filmen kan streamas gratis onlineDreamFilm och vi lovar massvis med skratt.

Handlingen utspelar sig 20 år efter den första filmen och Lloyd och Harry är nu medelålders män, om än inte särskilt mogna. När Harry får reda på att han har en okänd dotter ger de sig ut på ännu ett hysteriskt och bisarrt äventyr för att försöka hitta henne. Vi får garanterat se nya roliga situationer när Lloyd och Harry återigen tar sig vatten över huvudet. Och förstås är det bara på DreamFilm du kan streama Dum och dummare 2 swesub helt gratis.

Dum och dummare 2 är precis den uppföljare fans har önskat sig med skruvad humor, pojkaktiga skämt och massor med skratt. Carrey och Daniels har inte tappat sin komiska touch det minsta och med höga betyg från kritiker är detta en komedifilm du inte vill missa. Om du älskade originalet kommer du älska att titta på Dum och dummare 2 svenska gratis!

Sammanfattning

I den här 1500 ord långa artikeln får du veta allt du behöver om att streama Dum och dummare 2 gratis online. Vi går igenom var du kan titta på filmen svenska gratis, vad handlingen handlar om samt recensioner från kritiker.

Artikeln börjar med att berätta att uppföljaren Dum och dummare 2 äntligen hade premiär den 12 november 2014, över 20 år efter originalfilmen. Här får vi återse Jim Carreys och Jeff Daniels hysteriskt roliga karaktärer Lloyd och Harry, denna gång på jakt efter Harrys okända dotter. Det konstateras att du kan streama filmen gratis på DreamFilm med svensk text.

Vidare står det att skådespelarna inte har åldrats en dag sedan förra filmen och att humorn och skämten är precis lika pojkaktiga och skruvade som tidigare. Recensionerna är väldigt positiva och kritiker menar att det är en av de bästa komediuppföljarna på årtionden. Så om du gillade originalet kommer du garanterat njuta av att se Dum och dummare 2 svenska gratis.

Avslutningsvis så uppmanas du som läsare att inte vänta längre med att streama Dum och dummare 2 swesub på DreamFilm. Filmen lovar massor av skratt och är en perfekt fortsättning på Lloyd och Harrys äventyr från 90-talet. Så har du inte redan sett den bör du göra det nu!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 2990
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Dum och dummare 2 med betyget 5.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

Dum och dummare 2 är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.6 bekräftar detta.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 5.6 tyder på att Dum och dummare 2 är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Dum och dummare 2 med ett betyg på 5.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 5.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MovieFilmer

Dum och dummare 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Dum och dummare 2 Titel med ett betyg på 5.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!