alt

Dom små hjältarna 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
66
Betyg
calendar2023
time1h 35m
Den modiga lilla skogsmusen Bonnie lever ett gott liv i antikens Grekland bland gudar och legender tillsammans med sin adoptivpappa Sam, som råkar vara en katt. Gudarna Zeus och Poseidon börjar bråka om en nybyggd staty i hennes hemstad Yolcos, och då måste Bonnie ge sig ut på ett äventyr för att rädda staden. På vägen stöter hon på både faror och nya vänner.

Skådespelare

Actor Pierre Richard

Pierre Richard

Actor Emmanuel Curtil

Emmanuel Curtil

Actor Kaycie Chase

Kaycie Chase

Actor Barbara Tissier

Barbara Tissier

Actor Christophe Lemoine

Christophe Lemoine

Actor Magali Rosenzweig

Magali Rosenzweig

Actor Paul Borne

Paul Borne

Actor Michel Mella

Michel Mella

Officiell trailer

Siehe auch

Dom små hjältarna Dreamfilm streama gratis

Är du sugen på att streama den nya animerade filmen Dom små hjältarna? Nu kan du titta på den gratisDreamfilm! Filmen hade premiär den 25.01.2023 och har redan blivit en succé bland barn och vuxna.

Dom små hjältarna handlar om några modiga och uppfinningsrika möss som måste rädda sitt hem från den elaka katten Suris. Med smarta knep och lots av action lyckas de till slut besegra katten och återfå friden.

Missa inte denna roliga och spännande film som garanterat kommer underhålla hela familjen! Streama Dom små hjältarna gratis redan idag!

Dom små hjältarna

Titta på Dom små hjältarna svenska sverige

Är du bosatt i Sverige och vill titta på den nya animerade barnfilmen Dom små hjältarna? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratisDreamfilm med svensk text.

Den andra animerade långfilmen från TAT Productions, skaparna av den populära filmen Min lilla ponny, utspelar sig den här gången i en mysig musfamiljs hem som invaderas av den elaka katten Suris. Musfamiljen, ledda av syskonen Max och Emma, måste istället för att fly sin fiende den här gången möta Suris och rädda sitt hem.

Med finurliga musfällor och uppfinningsrikedom lyckas de till slut besegra katten Suris. Filmen lovar att bjuda på spänning, humor och äventyr för hela familjen under 88 minuter.

Med roliga karaktärer, snabb action och en medryckande berättelse är detta ett måste för barn och vuxna som gillar animerade äventyrsfilmer

Så vill du uppleva musens kamp mot katten så streama Dom små hjältarna med svensk text helt gratis idag på Dreamfilm!

Stream Dom små hjältarna gratis online 2023

Är du sugen på att se den nya spännande barnfilmen Dom små hjältarna gratis online? Filmen som hade svensk biopremiär 25 januari 2023 finns nu tillgänglig att streama på Dreamfilm helt utan kostnad!

Dom små hjältarna utspelar sig i ett mysigt musbo som invaderas av den elaka och hungriga katten Suris. De modiga mössen Max, Emma och deras vänner måste nu med smarta musfällor och uppfinningsrikedom försöka jaga bort inkräktaren från deras hem.

Det blir en spännande kamp mellan möss och katt som garanterat kommer roa hela familjen. Så passa på att streama den animerade filmen Dom små hjältarna gratis online under 2023 på Dreamfilm!

Se Dom små hjältarna swesub dreamfilm nu

Den nya animerade barnfilmen Dom små hjältarna finns nu att streamaDreamfilm! Titta på den klassiska berättelsen om hur några uppfinningsrika möss måste försvara sitt hem mot den stora, elaka katten Suris i en spännande 88 minuter lång film för hela familjen.

Den här filmen erbjuder något för alla med sitt snabba tempo, roliga karaktärer och fartfyllda actionscener. Genom att använda sin finurlighet och mod lyckas de rädda sitt hem från katten och vinna dagen.

 • Snabbt tempo med roliga karaktärer
 • Spännande actionscener som roa både stora och små
 • Finurliga möss besegrar sin fiende med uppfinningsrikedom

Så missa inte att se Dom små hjältarna swesub på Dreamfilm nu! Upplev de små hjältarnas äventyr och strid mot katten Suris.

Dom små hjältarna

Dom små hjältarna hel film dreamfilm stream

Drömmer du om att se den actionfyllda barnfilmen Dom små hjältarna? Nu kan du streama hela filmen gratis på Dreamfilm! 88 fartfyllda minuter med muspromenader, finurliga fällor och den elaka katten Suris som ska besegras väntar på dig och din familj.

Dom små hjältarna, skaparna av Min lilla ponny, senaste film utlovar en riktig rysare där tittarna får följa den modiga musfamiljen som gör allt för att rädda sitt älskade bo från katten Suris med känslor, skratt och spänning.

En medryckande film fylld med humor, spänning och modiga karaktärer som ger en stunds underhållning för både stora och små

Gå med i striden på dreamfilm stream och se hela filmen Dom små hjältarna redan idag helt gratis för en rolig stund tillsammans med dina barn!

Gratis streaming Dom små hjältarna dreamfilm

Vill du streama den nya actionfyllda barnfilmen Dom små hjältarna gratis? Det kan du! Filmen som hade premiär 25 januari finns nu att se online helt utan kostnad på Dreamfilm!

Dom små hjältarna handlar om syskonen Max och Emma som tillsammans med sina vänner måste försvara sitt mysiga musbo mot den elaka katten Suris som invaderar deras hem. Genom smarta musfällor och list lyckas de till slut besegra den stora katten och återfå lugn och ro.

Missa inte att streama Dom små hjältarna gratis på Dreamfilm redan idag! Upplev spänningen och äventyret med de modiga mössen som med sin uppfinningsrikedom besegrar sin ärkefiende. En underhållande film som hela familjen kan njuta av!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 66
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Dom små hjältarna. Betyget 6.6 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 35m att titta på den från början till slut.
avatar

mukasso

En Dom små hjältarna med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Dom små hjältarna med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Dom små hjältarna Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Dom små hjältarna Titel med ett betyg på 6.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!