alt

Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.3
8 466
Betyg
calendar2022
time2h 06m
Doktor Stephen Strange använder sig av en förbjuden trollformel som öppnar porten till multiversum, vilket inkluderar en alternativ version av honom själv. Hans alter ego är ett hot mot mänskligheten och även mot Strange, Wong och Wanda Maximoff, trots deras gemensamma krafter.

Skådespelare

Actor Charlize Theron

Charlize Theron

Actor Hayley Atwell

Hayley Atwell

Actor Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

Actor John Krasinski

John Krasinski

Actor Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen

Actor Rachel McAdams

Rachel McAdams

Actor Patrick Stewart

Patrick Stewart

Actor Benedict Wong

Benedict Wong

Officiell trailer

Siehe auch

Strömma Doctor Strange Dreamfilm gratis

Är du redo att strömma den senaste Marvel-filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Den här efterlängtade uppföljaren med Benedict Cumberbatch är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm.

I den här galna och underhållande filmen färdas Doctor Strange in i det okända multiversum tillsammans med gamla och nya vänner. Strömma den nu och se alla spännande vändningar och vändningar som Marvel har att erbjuda.

Om du gillade den första Doctor Strange-filmen och andra Marvel-filmer kommer du garanterat att älska den här. Med magi, action och överraskningar runt varje hörn är det en film du inte vill missa. Titta och streama online gratis nu!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Titta på Doctor Strange Multiversum galenskap

Marvels senaste film Doctor Strange in the Multiverse of Madness är fylld med magisk galenskap när Doctor Strange utforskar det okända multiversum. Nu kan du titta på den gratis på Dreamfilm.

Tillsammans med gamla vänner som Wong och nya allierade som America Chavez, möter Strange mäktiga nya fiender från parallella världar. Det är en galen resa fylld med överraskningar.

Regisserad av den ökända skräck-mästaren Sam Raimi, kommer den här filmen att hålla dig på helspänn hela vägen. Så streama online nu och var förberedd på att bli förbluffad!

Med en stjärnspäckad rollista och hisnande action, är "Doctor Strange 2" en av årets bästa superhjältefilmer.

Strömma Marvels nya Doctor Strange film

Är du ett fan av allt som har med Marvel att göra? Då kommer du inte vilja missa Doctor Strange in the Multiverse of Madness, den efterlängtade uppföljaren till 2016 års succéfilm.

I denna spännande fortsättning på Doctor Stranges äventyr kastas magikern in i det okända multiversum där helt nya hot lurar. Tillsammans med Wong och den mystiska tonåringen America Chavez, måste Strange besegra dessa nya fiender för att rädda miljardtals liv.

Regisserad av skräckmästaren Sam Raimi, innehåller filmen också Cameo-framträdanden av några karaktärer som Marvel-fans kommer att känna igen. Så missa inte chansen att vara en av de första att se den nya Marvel-filmen genom att streama den gratis på Dreamfilm!

 • Elizabeth Olsen återvänder som den skrämmande Scarlet Witch
 • Xochitl Gomez gör sin Marvel-debut som mystiska tonåringen America Chavez

Doctor Strange galenskap stream Sverige

Är du redo för mer magisk galenskap från Marvel? Då ska du streama den nya filmen Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Denna spännande uppföljare är nu tillgänglig att se gratis för tittare i Sverige.

I den här filmen möter Doctor Strange nya hot från parallella universum samtidigt som han slits mellan plikten att skydda den mystiska stenen Time Stone och att hjälpa en ung flicka att kontrollera sina nya krafter.

Med Benedict Cumberbatch som återvänder i huvudrollen kommer Marvel-fans inte vilja missa denna magiska, actionfyllda film. Så var en av de första i Sverige att streama Doctor Strange 2 gratis online nu!

Fylld med överraskningar och cameo-framträdanden är "Doctor Strange 2" ett måste för alla Marvel-fans.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Se Doctor Strange 2 svenska gratis

Marvel fortsätter att leverera magisk underhållning med sin senaste film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nu kan fans i Sverige se den svenska versionen helt gratis på Dreamfilm.

I denna spännande uppföljare utforskar Doctor Strange det mystiska multiversum och stöter på nya hot från parallella världar. Tillsammans med sina vänner Wong och America Chavez måste han stoppa dessa nya fiender.

Regisserad av skräckfilm-expert Sam Raimi och med Benedict Cumberbatch som återvänder i huvudrollen utlovar denna film att leverera massor av action, spänning och överraskningar. Så missa inte chansen att se Doctor Strange 2 på svenska gratis online!

Strömma Doctor Strange 2 online free

Den efterlängtade uppföljaren till Marvels Doctor Strange är nu här! Doctor Strange in the Multiverse of Madness är nu tillgängligt att streama gratis online på Dreamfilm för fans över hela Sverige.

I denna spännande nya film utforskar Doctor Strange det okända multiversum tillsammans med Wong, den mystiska tonåringen America Chavez och andra oväntade vänner. Tillsammans måste de bekämpa nya, skrämmande hot från parallella dimensioner.

Regisserad av skräckfilm-legenden Sam Raimi och med en fantastisk rollista är det här en Marvel-film du inte vill missa. Så gå med i äventyret och strömma Doctor Strange 2 gratis online redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8466
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.3 tyder på att Doctor Strange in the Multiverse of Madness är ett måste för fans av Action.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.3 inte övertygar dig om att titta på Doctor Strange in the Multiverse of Madness, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

universalz

Betyget 7.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.3 antyder att Doctor Strange in the Multiverse of Madness är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.3 för Doctor Strange in the Multiverse of Madnessbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Doctor Strange in the Multiverse of Madness med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 06m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.3 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MovieFilmer

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.3 antyder att du kommer att bli nöjd.