Django Unchained 2012 • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.2
25 158
Betyg
calendar2012
time2h 45m
Django är en slav vars brutala historia med sin förre ägare tar honom ansikte mot ansikte med den tyskfödde prisjägaren Dr King Schultz i den amerikanska södern, två år före inbördeskriget. Schultz är på jakt efter de mordiska Brittle-bröderna och bara Django kan ta honom till dem. Den okonventionelle Schultz förvärvar Django med löfte om att frige honom när de fått fast Brittle-bröderna – döda eller levande.

Skådespelare

Actor Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Actor Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Actor Jamie Foxx

Jamie Foxx

Actor Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Actor Jonah Hill

Jonah Hill

Actor Franco Nero

Franco Nero

Actor Don Johnson

Don Johnson

Actor Nichole Galicia

Nichole Galicia

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Django Unchained Dreamfilm gratis

Är du sugen på att streama en riktigt bra film helt gratis? Då ska du inte missa chansen att se Quentin Tarantinos senaste mästerverk Django Unchained som släpptes 25.12.2012. Den här västernspelet utspelar sig i Sverige och har en stjärnspäckad ensemble med bland andra Jamie Foxx och Christoph Waltz i huvudrollerna.

Streama den Oscarsbelönade filmen och få två och en halv timmar underhållning fyllda med spänning, drama och Tarantinos unika filmskapande. Regissören är känd för att göra filmer som sticker ut och Django Unchained är inget undantag. Här får vi följa med på en vild resa till slavarnas Amerika där ingenting är som man tror.

Django Unchained

Se Quentin Tarantinos senaste mästerverk

Quentin Tarantino är en av vår tids mest hyllade filmskapare och med Django Unchained visar han återigen vilken fantastisk berättare han är. Filmen utspelar sig några år före amerikanska inbördeskriget och skildrar jakten på de två slavarna Django och Broomhilda.

Jamie Foxx spelar huvudrollen som den forne slaven Django som nu arbetar som prisjägare. Tillsammans med den tyske prisjägaren King Schultz (Christoph Waltz) ger sig Django ut på en farofylld resa för att hitta sin fru Broomhilda (Kerry Washington). Men vägen till frihet är inte enkel.

Tarantino lyckas återigen leverera hisnande action och råa scener samtidigt som han berör oss med en gripande historia om kärlek och uppoffringar. Det är enastående filmmagi när den är som bäst.

Upplev Jamie Foxx och Christoph Waltz

Rollistan till Django Unchained är som ett oscarsgala. Jamie Foxx gör kanske sin främsta insats hittills på vita duken i huvudrollen som den fritagna slaven Django. Han visar prov på både drama och action i den här krävande rollen.

Christoph Waltz vann en Oscar för sin insats i Tarantinos förra film Inglorious Basterds och är även här sensationell som den excentriske prisjägaren King Schultz. Han och Foxx har en fantastisk kemi i sina roller och bjuder på många roliga och rörande scener.

Även rollerna som plantageägaren Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), den elaka slavuppsyningsmannen Stephen (Samuel L. Jackson) och Djangos fru Broomhilda (Kerry Washington) är exemplariskt framställda.

Det är sällan en ensemble är så här stark. Alla ger verkligen allt och det lyfter filmen till en helt ny nivå.

Njut av spännande västern i Sverige

Django Unchained är en spännande och annorlunda västern som utspelar sig i det vilda Amerika. Här får vi uppleva både våldsamma uppgörelser och stillsamma ögonblick mitt ute på prärien.

Landskapen är storslagna och det känns som att man verkligen är där mitt i händelsernas centrum. Det är fantastiskt att få se den här sortens film i Sverige och streama den helt gratis på nätet!

 • Häftiga skottdueller och jakter till häst
 • Mäktiga slott och fattiga slumområden

Miljöskildringen förstärker verkligen känslan och gör Django Unchained till en minnesvärd filmupplevelse. Det är västern när den är som allra bäst!

Django Unchained

Se den Oscarsvinnande filmen från 2012

Django Unchained hade biopremiär julen 2012 och hyllades direkt av både kritiker och publik. Filmen vann två Oscars för Bästa manliga biroll (Christoph Waltz) och Bästa originalmanus (Quentin Tarantino).

Trots att den utspelar sig på 1800-talet känns Django Unchained som en explosiv och modern film. Det beror mycket på Tarantinos unika filmskapande och slarviga mix av genrer som ger en känsla av något helt nytt.

Vi får uppleva både spännande action, roliga replikskiften och gripande drama. Det är enastående underhållning som inte känns daterad trots att den kom för över 10 år sedan.

Django Unchained är en modern klassiker som känns lika explosiv och underhållande idag som när den kom.

Upptäck Tarantinos unika filmskapande

Quentin Tarantino har en helt egen stil och är expert på att blanda olika genrer på ett överraskande sätt. I Django Unchained kombinerar han västern och slavdrama med inslag av komedier och rena actionscener.

Inget är som man tror och Tarantino överraskar oss hela tiden med oväntade vändningar och bisarra inslag. Samtidigt lyckas han beröra med den gripande historien om Django och hans kamp för frihet.

Det är ett perfekt exempel på Tarantinos unika filmskapande där han leker med publiken och genrekonventionerna. Att få streama den här mästerliga mixen helt gratis känns som en ynnest.

Så missa inte chansen att se denna moderna klassiker. Django Unchained är Tarantino när han är som allra bäst!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 25158
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 8.2 bevisar Django Unchained att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Django Unchained är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8.2 bekräftar detta.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 8.2 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 8.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 8.2 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

Django Unchained Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8.2 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Django Unchained Betyget 8.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.