Det: Kapitel 2 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
8 242
Betyg
calendar2019
time2h 49m
Tjugosju år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

Skådespelare

Actor Bill Skarsgård

Bill Skarsgård

Actor James McAvoy

James McAvoy

Actor Finn Wolfhard

Finn Wolfhard

Actor Jessica Chastain

Jessica Chastain

Actor Bill Hader

Bill Hader

Actor Jaeden Martell

Jaeden Martell

Actor Luke Roessler

Luke Roessler

Actor Jay Ryan

Jay Ryan

Officiell trailer

Siehe auch

Det: Kapitel 2 streama online gratis

Det: Kapitel 2 är en amerikansk skräckfilm från 2019 som är uppföljaren till succén Det från 2017. Filmen är baserad på Stephen Kings roman med samma namn och handlar om en grupp vänner som måste återvända till sin hemstad 27 år efter att de besegrade den ondskefulla clownen Pennywise som terroriserade staden.

I Kapitel 2 återvänder de vuxna vännerna till Derry för att ännu en gång möta sitt barndoms trauma. Filmen bjuder på många skrämmande och spännande scener när vännerna tvingas konfrontera sina värsta rädslor i form av Pennywise. Med bra skådespelare och imponerande specialeffekter är det här en rysare som är väl värd att se.

Vill du streama Det: Kapitel 2 gratis online? På Dreamfilm kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text. Perfekt för en läskig filmkväll!

Det: Kapitel 2

Titta på Det: Kapitel 2 DreamFilm svenska

Det: Kapitel 2 hade biopremiär i september 2019 och blev snabbt en stor publiksuccé världen över. Nu kan du streama den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Det från 2017 helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

I den här delen får vi åter möta den skrämmande clownen Pennywise, magnifikt spelad av Bill Skarsgård. 27 år har gått sedan han senast härjade i staden Derry och vännerna som en gång besegrade honom som barn tvingas nu återvända och konfrontera sina värsta mardrömmar.

Med ett stjärnspäckat cast, bland andra James McAvoy och Jessica Chastain, andas Kapitel 2 kvalité. Kritiker hyllar manuset och regi som fångar känslan från både boken och föregångaren. Titta på Det: Kapitel 2 DreamFilm och njut av nästan 3 timmars rysare av högsta klass!

Det: Kapitel 2 svensk text online

Är du sugen på att se skräckisen Det: Kapitel 2 men vill undvika biotider och höga priser? På Dreamfilm kan du nu streama filmen gratis online med svensk text! Det enda du behöver är ett konto.

Det: Kapitel 2 fortsätter historien om den elaka clownen Pennywise (Bill Skarsgård) som återvänder för att terrorisera staden Derry och invånarna. De vuxna vännerna från första filmen tvingas åter konfrontera sina rädslor från barndomen.

Filmen är 169 minuter lång så ta fram snacks, släck lamporna och gör dig redo för en rejäl dos rysare när du streamar Det: Kapitel 2 svensk text online. Om du gillade den första filmen kommer du garanterat älska den här!

Det: Kapitel 2 gratis film DreamFilm

Bäst just nu: Titta och streama Det: Kapitel 2 helt gratis med svensk text på DreamFilm!

Det: Kapitel 2 är uppföljaren till succéskräckisen Det från 2017, baserad på romanen av Stephen King. I den här delen får vi återse den ondskefulla clownen Pennywise skrämma slag på invånarna i staden Derry när en grupp barndomsvänner återvänder för att möta sina värsta mardrömmar.

Filmen är nästan 3 timmar fyllda med skräck, spänning och rysliga scener som kommer få dig att hoppa till i soffan. Med bra skådespelare och häftiga specialeffekter så levererar Kapitel 2 mer än väl som uppföljare. Streama den gratis online nu!

Registrera ett konto på Dreamfilm så kan du titta på Det: Kapitel 2 gratis film med svensk text och bästa streamingskvalité. Perfekt kvällsunderhållning för skräckfantaster!

Det: Kapitel 2

Det: Kapitel 2 streama film full movie

Det: Kapitel 2 är den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén från 2017 där en grupp vänner återförenas för att besegra den ondskefulla clownen Pennywise. 27 år efter händelserna i första filmen börjar nya barn i staden Derry försvinna på nytt och det är dags för vännerna att konfrontera sina barndomstrauman en gång för alla.

Med en speltid på nästan 3 timmar och fylld med häftiga specialeffekter, oväntade skräckscener och bra skådespeleri så är Det: Kapitel 2 en riktigt bra skräckis. Kritiker hyllar filmen som ett värdigt avslut på historien som började i Det från 2017.

Vill du streama film full movie Det: Kapitel 2 gratis online? Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text och bästa möjliga streamingskvalité. Perfekt filmkväll!

Det: Kapitel 2 swesub stream online

 • Uppföljaren till skräcksuccén Det från 2017
 • 169 minuter fyllda med skräck och spänning
 • Bra skådespelare och häftiga specialeffekter

Det: Kapitel 2 är äntligen här för streaming online! 27 år efter händelserna i den första filmen återvänder Pennywise till staden Derry för att skrämma slag på nya offer. Det är nu dags för de vuxna vännerna att möta sina värsta mardrömmar på nytt.

Med en speltid på nästan 3 timmar bjuder Kapitel 2 på massor av skräck, oväntade scenen och kusliga specialeffekter. Kritiker lovordar filmen och Bill Skarsgårds återkomst som den läskiga clownen. Titta på trailern så får du en liten smakbit av vad som väntar!

Vill du swesub stream online Det: Kapitel 2 gratis? Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text och bästa streamingskvalité. Perfekt film att se på Halloween!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 8242
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

krzys

Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 49m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 49m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Det: Kapitel 2 Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.