close icon
page-title
Det: Kapitel 2
Det: Kapitel 2

Detaljer

 • Originaltitel: It Chapter Two
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

Det: Kapitel 2 Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.8
8385Betyg
date2019
date2h 49m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |15 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |8 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Det: Kapitel 2 streama online gratis

Det: Kapitel 2 är en amerikansk skräckfilm från 2019 som är uppföljaren till succén Det från 2017. Filmen är baserad på Stephen Kings roman med samma namn och handlar om en grupp vänner som måste återvända till sin hemstad 27 år efter att de besegrade den ondskefulla clownen Pennywise som terroriserade staden.

I Kapitel 2 återvänder de vuxna vännerna till Derry för att ännu en gång möta sitt barndoms trauma. Filmen bjuder på många skrämmande och spännande scener när vännerna tvingas konfrontera sina värsta rädslor i form av Pennywise. Med bra skådespelare och imponerande specialeffekter är det här en rysare som är väl värd att se.

Vill du streama Det: Kapitel 2 gratis online? På Dreamfilm kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text. Perfekt för en läskig filmkväll!

Det: Kapitel 2

Titta på Det: Kapitel 2 DreamFilm svenska

Det: Kapitel 2 hade biopremiär i september 2019 och blev snabbt en stor publiksuccé världen över. Nu kan du streama den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Det från 2017 helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

I den här delen får vi åter möta den skrämmande clownen Pennywise, magnifikt spelad av Bill Skarsgård. 27 år har gått sedan han senast härjade i staden Derry och vännerna som en gång besegrade honom som barn tvingas nu återvända och konfrontera sina värsta mardrömmar.

Med ett stjärnspäckat cast, bland andra James McAvoy och Jessica Chastain, andas Kapitel 2 kvalité. Kritiker hyllar manuset och regi som fångar känslan från både boken och föregångaren. Titta på Det: Kapitel 2 DreamFilm och njut av nästan 3 timmars rysare av högsta klass!

Det: Kapitel 2 svensk text online

Är du sugen på att se skräckisen Det: Kapitel 2 men vill undvika biotider och höga priser? På Dreamfilm kan du nu streama filmen gratis online med svensk text! Det enda du behöver är ett konto.

Det: Kapitel 2 fortsätter historien om den elaka clownen Pennywise (Bill Skarsgård) som återvänder för att terrorisera staden Derry och invånarna. De vuxna vännerna från första filmen tvingas åter konfrontera sina rädslor från barndomen.

Filmen är 169 minuter lång så ta fram snacks, släck lamporna och gör dig redo för en rejäl dos rysare när du streamar Det: Kapitel 2 svensk text online. Om du gillade den första filmen kommer du garanterat älska den här!

Det: Kapitel 2 gratis film DreamFilm

Bäst just nu: Titta och streama Det: Kapitel 2 helt gratis med svensk text på DreamFilm!

Det: Kapitel 2 är uppföljaren till succéskräckisen Det från 2017, baserad på romanen av Stephen King. I den här delen får vi återse den ondskefulla clownen Pennywise skrämma slag på invånarna i staden Derry när en grupp barndomsvänner återvänder för att möta sina värsta mardrömmar.

Filmen är nästan 3 timmar fyllda med skräck, spänning och rysliga scener som kommer få dig att hoppa till i soffan. Med bra skådespelare och häftiga specialeffekter så levererar Kapitel 2 mer än väl som uppföljare. Streama den gratis online nu!

Registrera ett konto på Dreamfilm så kan du titta på Det: Kapitel 2 gratis film med svensk text och bästa streamingskvalité. Perfekt kvällsunderhållning för skräckfantaster!

Det: Kapitel 2

Det: Kapitel 2 streama film full movie

Det: Kapitel 2 är den efterlängtade uppföljaren till skräcksuccén från 2017 där en grupp vänner återförenas för att besegra den ondskefulla clownen Pennywise. 27 år efter händelserna i första filmen börjar nya barn i staden Derry försvinna på nytt och det är dags för vännerna att konfrontera sina barndomstrauman en gång för alla.

Med en speltid på nästan 3 timmar och fylld med häftiga specialeffekter, oväntade skräckscener och bra skådespeleri så är Det: Kapitel 2 en riktigt bra skräckis. Kritiker hyllar filmen som ett värdigt avslut på historien som började i Det från 2017.

Vill du streama film full movie Det: Kapitel 2 gratis online? Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text och bästa möjliga streamingskvalité. Perfekt filmkväll!

Det: Kapitel 2 swesub stream online

 • Uppföljaren till skräcksuccén Det från 2017
 • 169 minuter fyllda med skräck och spänning
 • Bra skådespelare och häftiga specialeffekter

Det: Kapitel 2 är äntligen här för streaming online! 27 år efter händelserna i den första filmen återvänder Pennywise till staden Derry för att skrämma slag på nya offer. Det är nu dags för de vuxna vännerna att möta sina värsta mardrömmar på nytt.

Med en speltid på nästan 3 timmar bjuder Kapitel 2 på massor av skräck, oväntade scenen och kusliga specialeffekter. Kritiker lovordar filmen och Bill Skarsgårds återkomst som den läskiga clownen. Titta på trailern så får du en liten smakbit av vad som väntar!

Vill du swesub stream online Det: Kapitel 2 gratis? Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du titta på skräckisen från 2019 med svensk text och bästa streamingskvalité. Perfekt film att se på Halloween!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 8385

Dela