alt

Deadpool 2 2018 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
16 816
Betyg
calendar2018
time2h 00m
Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker att lära sig att stå ut med sin dåliga smak. I jakten på att återfinna sin krydda i tillvaron, som en tidsmaskin, måste Wade bekämpa ninjor, yakuza-maffian och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, när han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak- samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln Världens bästa älskare.

Skådespelare

Actor Matt Damon

Matt Damon

Actor Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Actor Morena Baccarin

Morena Baccarin

Actor Josh Brolin

Josh Brolin

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Hugh Jackman

Hugh Jackman

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Tye Sheridan

Tye Sheridan

Officiell trailer

Siehe auch

Deadpool 2 Dreamfilm i Sverige

Den efterlängtade uppföljaren till den succéartade Deadpool-filmen från 2016 har äntligen landat på Dreamfilm för alla fans i Sverige att streama helt gratis online. Ryan Reynolds återvänder i rollen som den psykotiske, fjärde-väggs-brytande superhjälten Deadpool i ännu ett actionpackat äventyr fylld med explosiv humor och våldsamhet.

Deadpool 2 hade biopremiär den 10 maj 2018 och mottogs väl av både fans och kritiker. Filmen regisserades av David Leitch och producerades av Maximum Effort, Marvel Entertainment och TSG Entertainment. Manuset skrevs av Rhett Reese, Paul Wernick och Ryan Reynolds.

Precis som i originalet bjuder Deadpool 2 på massor av metahumor, wacky våld och en intrigernade handling som utforskar Deadpools bakgrund och relationer. Streama Deadpool 2 gratis från Sverige och njut av superhjälteaction när den är som allra bäst!

Deadpool 2

Se den nya Deadpool 2 filmen gratis

Deadpool 2 fortsätter historian om Wade Wilson, en före detta soldat som genomgick en experimentell cancerbehandling som gav honom supersnabba läkningskrafter men också vanställde hans kropp. Han tar sig alter egot Deadpool och blir en skruvad antihjälte.

I uppföljaren måste Deadpool samla ihop ett team av mutanter för att skydda en ung pojke med extraordinära krafter från den tidsresande cyborgsoldaten Cable. Med hjälp av sina nya allierade Weasel, Domino och X-Force måste Deadpool rädda pojken och stoppa Cables mordplaner.

Precis som i första filmen vimlar Deadpool 2 av explosionsartad action, drastisk humor och meta-skämt som bryter den fjärde väggen. Ryan Reynolds energi i huvudrollen och den självmedvetna humorn gör den här filmen till en riktigt underhållande upplevelse.

Var kan man streama Deadpool 2 på svenska?

Som tur är behöver inte svenska Deadpool-fans vänta på att filmen ska släppas på Blu-Ray eller DVD för att få se den. Deadpool 2 finns nu tillgänglig för streaming i hög kvalitet med svensk text på Dreamfilm.

Streamingtjänsten erbjuder de senaste filmerna och serierna gratis online, inklusive Hollywood-blockbusters som Deadpool 2. Registrering krävs inte - bara att du har en internetuppkoppling så kan du börja titta direkt.

Streama Deadpool 2 på svenska gratis och njut av all galen humor och action i den här unika superhjältefilmen bekvämt från ditt hem. Finns i HD med svenskt tal för den ultimata upplevelsen!

Deadpool 2 Swesub stream online

Deadpool 2 är den perfekta blandningen av explosionsartad action, drastisk svart humor och massor av hjärta. Filmen är fylld med roliga popkulturella referenser, meta-skämt som bryter den fjärde väggen och en oväntat rörande historia om vänskap och familj.

I centrum av all galenskap står Ryan Reynolds oemotståndliga insats som den vanställde, mentalt instabila antihjälten Deadpool. Med sitt nonstopflöde av sarkastiska kommentarer och våldsamma utfall mot sina fiender är Deadpool en superhjälte som ingen annan.

Tack vare Dreamfilms streamingtjänst kan du nu se Deadpool 2 Swesub online helt gratis. Upplev den adrenalinfyllda actionsekvenserna och den roliga humorn med svensk textning på en gång. Det finns inget bättre sätt att spendera kvällen!

Deadpool 2

Titta på Deadpool 2 gratis från Sverige

Deadpool 2 är absolut en av årets roligaste och mest underhållande superhjältefilmer. Med sin mix av explosionsartad action, drastisk svart humor och en oväntat känslosam historia om vänskap är det en rulle som alla fans av genrebreddande filmer borde se.

Tack vare Dreamfilm behöver du inte ens lämna hemmet för att få uppleva galenskaperna i Deadpool 2. Streama filmen gratis online från Sverige och njut av Ryan Reynolds energiska insats som den skruvade, fjärde-väggsbrytande antihjälten Deadpool.

Upplev den adrenalinfyllda actionen, skrattframkallande humorn och de rörande vänskapsbanden i Deadpool 2 bekvämt från soffan. Det finns ingen bättre kvällsunderhållning!

Deadpool 2 stream och gratis online

Deadpool 2 fortsätter äventyren för Wade Wilson, en vanställd och mentalt instabil förre soldat som tar alter egot Deadpool och blir en skruvad antihjälte. I den här uppföljaren måste han rädda ett ungt mutantbarn från en cyborgsoldat från framtiden.

Precis som originalet är Deadpool 2 fylld med crazy humor, adrenalinstinna actionscener och massor av hjärta. Ryan Reynolds energi i huvudrollen och den roliga, självmedvetna storyn gör detta till en minnesvärd filmupplevelse för alla fans av genreöverskridande superhjältefilmer.

Streama Deadpool 2 gratis onlineDreamfilm och njut av den unika mixen av blodig action, drastiska skämt och oväntad värme som gör Deadpool till en så annorlunda superhjälte. Upplev filmen bekvämt hemifrån och ha kul!

Var kan jag se Deadpool 2 med svensk text gratis?

Deadpool 2 är utan tvekan en av de roligaste och mest minnesvärda superhjältefilmerna på länge. Med sin adrenalinstinna action, drastiska humor och oväntat varma historia om vänskap och familj erbjuder den något för alla filmfans.

Tack vare streamingtjänsten Dreamfilm behöver du inte gå på bio eller köpa DVD:n för att se den. Istället kan du streama Deadpool 2 med svensk text helt gratis online och skratta och spännas igenom Wade Wilsons galna äventyr från hemmets trygga vrå.

Upplev Ryan Reynolds energiska insats som den skruvade antihjälten Deadpool och njut av den adrenalinfyllda actionen och den roliga, självmedvetna humorn i filmen. Finns i HD med svenskt tal för bästa tänkbara upplevelse!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 16816
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.5 inte övertygar dig om att titta på Deadpool 2, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

universalz

Betyget 7.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Patricktexas

Deadpool 2 med medelbetyget 7.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 00m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.