close icon
page-title
Deadpool
Deadpool

Detaljer

 • Originaltitel: Deadpool
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Deadpool 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.6
29819Betyg
date2016
date1h 48m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |9 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |1 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |6 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |10 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |12 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |12 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Deadpool 2016 Gratis Stream Sverige

Den efterlängtade Deadpool-filmen är äntligen här! Den har haft en av de mest uppmärksammade marknadsföringarna på länge och förväntningarna är skyhöga. Nu kan du streama Deadpool gratis online på Dreamfilm!

Deadpool är en antihjälte från Marvels universum. Han är känd för sitt fyndiga och vulgära språk, sitt våldsamma uppförande och sin förmåga att bryta den fjärde väggen och interagera direkt med publiken.

Filmen är baserad på tecknad serien med samma namn och har Ryan Reynolds i huvudrollen som Wade Wilson aka Deadpool. Morena Baccarin spelar Vanessa, Deadpools flickvän.

Streama Deadpool gratis online på Dreamfilm med svenskt tal! Det är den perfekta filmen för dig som gillar action, humor och serietidningar.

Deadpool

Titta På Deadpool Dreamfilm Streama Online

Deadpool hade världspremiär den 9 februari 2016 och blev genast en stor succé. Nu har du chansen att titta på den själv, helt gratis online på Dreamfilm!

Filmen är fylld med explosiv action, skräddarsydd för fans av serietidningar och övernaturliga hjältar. Men Deadpool sticker ut tack vare sitt frispråkiga humör och meta-referenser.

Wade Wilson arbetar som legosoldat när han träffar Vanessa och de inleder en relation. Sedan diagnosticeras Wade med cancer. Han erbjuds ett mirakelbotemedel som istället ger honom övermänskliga krafter och gör honom praktiskt taget odödlig - men också vanställer honom fruktansvärt.

Streama Deadpool gratis på Dreamfilm och se Wades hämnd mot dem som förstörde hans liv! Perfekt för en rolig kväll inne.

Deadpool Dreamfilm Swesub Hel Film Online

Älskar du superhjältefilmer men vill ha något lite annorlunda? Då ska du streama Deadpool swesub på Dreamfilm!

Deadpool är inte din typiska superhjälte. Han är grov, våldsam och bryter mot den fjärde väggen - han vet att han är en tecknad figur. Filmen är fylld med blod, svordomar och sexskämt.

Men Deadpool har också ett stort hjärta under den hårda fasaden. När han träffar Vanessa verkar det äntligen som om han fått lite lycka i livet. Men så blir han drabbad av cancer och muteras till en vanställd antihjälte.

Se hela Deadpool-filmen gratis online med svenskt tal! Perfekt för en skojig filmafton hemma i soffan.

Se Deadpool Gratis Svenska Full Film

Deadpool är en av de mest unika och roliga superhjältefilmerna på länge. Nu kan du se den gratis med svenskt tal online på Dreamfilm!

Filmen har en fräck, meta humor som bryter den fjärde väggen. Deadpool vet att han är en figur i en film och pratar direkt till publiken. Humorn är politiskt inkorrekt och vulgär - inget är heligt för Deadpool.

Men trots det grova skalet har han ett stort hjärta. När han träffar Vanessa verkar livet äntligen le mot honom. Men sedan drabbas han av cancer och blir monstruöst vanställd. Nu är det dags för hämnd!

Upplev hela Deadpool gratis online med svenskt tal på Dreamfilm. Perfekt för en rolig och annorlunda filmkväll!

Deadpool

Deadpool Dreamfilm Streama Hela Filmen

Den efterlängtade Deadpool-filmen lever verkligen upp till förväntningarna! Nu kan du streama hela filmen gratis online på Dreamfilm.

Deadpool skiljer sig från typiska superhjältefilmer. Humorn är frän, oförskämd och bryter den fjärde väggen. Men trots det råa skalet har Wade Wilson ett stort hjärta och kämpar för kärleken.

När han träffar Vanessa tycks livet äntligen le mot honom. Men så drabbas han av cancer och blir monstruöst vanställd efter ett misslyckat botandeförsök.

Se hela Deadpool-filmen gratis online! Perfekt för en annorlunda och underhållande kväll framför skärmen.

Deadpool Dreamfilm Online Stream Svenska

Är du sugen på att streama en fräck och rolig superhjältefilm? Då ska du titta på Deadpool online med svenskt tal på Dreamfilm!

Deadpool sticker ut jämfört med andra filmer i genren. Han bryter den fjärde väggen och vet att han är en tecknad figur. Humorn är politiskt inkorrekt och vulgär.

Under den tuffa fasaden döljer sig ett stort hjärta. När Wade Wilson träffar Vanessa tycks allt äntligen bli bra. Men så diagnosticeras han med cancer och blir fruktansvärt vanställd.

Streama hela Deadpool online gratis med svenskt tal! Perfekt för en annorlunda filmkväll hemma i soffan.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 29819

Dela