close icon
page-title
De tre musketörerna - D'Artagnan
De tre musketörerna - D'Artagnan

Detaljer

 • Originaltitel: Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan
 • Originalspråk: Franska
 • Produktionsland: Belgien, Frankrike, Tyskland, Spanien
 • Regissör: Pathé

De tre musketörerna - D'Artagnan 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
1017Betyg
date2023
date2h 01m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |9 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |2 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |8 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se D'Artagnan på DreamFilm gratis

Är du redo att följa med på ett episkt äventyr i Frankrike på 1600-talet? I den senaste filmatiseringen av Dumas klassiska roman De tre musketörerna får vi följa den unge D'Artagnan när han anländer till Paris med drömmen om att bli musketör. Nu kan du streama D'Artagnan gratis på DreamFilm och se hansresa från naiv landsbygdspojke till skicklig svärdsman och lojal vänskap.

Filmen hade biopremiär så sent som i april 2023 och är nu tillgänglig för gratis online-streaming för alla filmfans. Med sin stjärnspäckade ensemble av franska skådespelare och fantasirika scenografi förväntas denna version av De tre musketörerna bli årets stora äventyrsfilm.

Regissören Martin Bourboulon, känd för sina historiska dramafilmer, har verkligen lyckats fånga tidens atmosfär och det politiska spelet i Frankrike under Ljusets århundrade. Komplexa karaktärer, vändningar i handlingen och massor av action - allt paketerat i vackra miljöer som slott, fängelsehålor och Paris gator.

Så missa inte chansen att streama D'Artagnan från De tre musketörerna gratis på DreamFilm! Perfekt film att se över påskhelgen med familj eller vänner. Klicka bara på play och njut av äventyret.

De tre musketörerna - D'Artagnan

Streama De tre musketörerna - D'Artagnan online 2023

Drömmer du om att få uppleva äkta äventyr, vänskap och lojalitet? Då ska du inte missa att streama De tre musketörerna - D'Artagnan, den senaste filmatiseringen av Alexandre Dumas klassiker från 1844.

Nu har filmen från 2023 med samma namn premiär på bio, och du kan redan nu streama den online helt gratis på Dreamfilm med svensk text. Perfekt underhållning för hela familjen!

Handlingen utspelar sig under 1600-talet och följer den unge D'Artagnan som lämnar sin lilla by i Gascogne för att söka lyckan i Paris. Där drömmer han om att bli musketör, precis som sina idoler Athos, Porthos och Aramis.

Efter en del förvecklingar lyckas D'Artagnan vinna musketörernas respekt och blir en del av gänget. Tillsammans genomlever de många äventyr och intriger när de ska skydda den unge kungen Ludvig XIII.

Med fantastiska svärddueller, kungliga baler och en touch av romantik är detta en film du inte vill missa!

Så skaffa popcorn, samla familjen och streama De tre musketörerna - D'Artagnan online. Upplev den episka vänskapen och actionäventyret i vår tids mest påkostade version hittills av den klassiska romanen.

Titta på De tre musketörerna - D'Artagnan swesub DreamFilm

Älskar du klassiska äventyrsberättelser fyllda med action och vänskap? Då ska du titta på den nya filmatiseringen De tre musketörerna - D'Artagnan som nu finns att streama på DreamFilm med svensk text.

Denna episka historia utspelar sig i 1600-talets Frankrike och följer den unge D'Artagnan från landsbygden som drömmer om att bli musketör. Efter att ha rest till Paris för att söka sitt öde vävs han in i de legendariska musketörernas värld av lojalitet, mod och heder.

Tillsammans med sina nya vänner Athos, Porthos och Aramis dras D’Artagnan in i spännande äventyr och farliga uppdrag där de ska skydda kungahuset. Men det finns också tid för romantik och dueller på liv och död.

Med sin stjärnspäckade ensemble, fantastiska kostymer och vackra miljöer andas filmen verkligen 1600-tal. Perfekt underhållning för både vuxna och lite äldre barn!

Så poppa popcornen och titta på D’Artagnan och De tre musketörerna på DreamFilm. Upplev duellerna, vänskapen och det politiska spelet i det gamla Frankrike med den unge gascognen i centrum.

De tre musketörerna - D'Artagnan stream gratis 2023

Älskar du klassiska äventyrsberättelar fyllda med action? Då ska du inte missa att streama De tre musketörerna - D'Artagnan gratis online. Denna nya filmatisering hade biopremiär 2023 och finns nu tillgänglig på DreamFilm.

Handlingen utspelar sig i 1600-talets Frankrike där vi får följa den unge D’Artagnan som lämnar sin lilla by för att söka ära och berömmelse i Paris. Hans dröm är att bli musketör precis som sina legendariska idoler.

Efter diverse förvecklingar lyckas D’Artagnan vinna de tre musketörernas respekt och blir en i gänget. Nu väntar spännande äventyr när de ska skydda den unge kungen Ludvig XIII från fiender inom den franska adeln.

Med sina fantastiska svärdsdueller, humor och tidstypiska miljöer andas filmen verkligen 1600-tal. Perfekt att streama gratis för hela familjen!

Missa inte den episka vänskapen och actionduellerna i årets filmhändelse!

Klicka på play och streama D’Artagnan och De tre musketörerna gratis online nu på DreamFilm. Njut av fäktning, romantik och det mystiska politiska spelet i den unge gascognens fotspår.

De tre musketörerna - D'Artagnan

Se musketörfilmen D'Artagnan gratis online

Musketörerna Athos, Porthos och Aramis är legender inom film och litteratur. Nu får vi äntligen följa deras fjärde medlem D’Artagnan i en egen film - De tre musketörerna: D’Artagnan som hade premiär 2023.

Den unge mannen från landsbygden reser till Paris med drömmen om ära och berömmelse. Snart dras han in i musketörernas värld av lojalitet och farliga uppdrag i kungens tjänst.

Tillsammans med sina nya vapenbröder genomlever D’Artagnan spännande äventyr, duellerar på liv och död och har så klart lite tid över för romantik. Men maktspelet vid det franska hovet är lurigt och fullt av intriger.

Regissören Martin Bourboulon har med den här filmen skapat en storslagen musketör-hyllning fylld med action och drama. Nu kan du se den gratis online på DreamFilm med svensk text.

Missa inte att se D'Artagnan i årets musketöreventyr med dueller, dramatik och politiskt maktspel!

Upplev den unge gascognens uppgång, fall och kamp bland de franska elittrupperna. Se musketörfilmen D’Artagnan gratis online - perfekt filmkväll för hela familjen!

Streama D'Artagnan från De tre musketörerna gratis

Älskar du klassiska äventyrsberättelser om vänskap och lojalitet? Då ska du streama D’Artagnan, den senaste filmen om en av litteraturhistoriens mest kända karaktärer.

Handlingen utspelar sig under 1600-talet i Frankrike där vi får följa D’Artagnans resa från naiv landsbygdpojke till vapenbroder med de legendariska musketörerna Athos, Porthos och Aramis.

Tillsammans dras de in i spännande äventyr, livsfarliga dueller och politiska intriger när de ska skydda den unge kungen. Men det finns också tid för kärlek, vänskap och personlig utveckling för D’Artagnan.

Med sitt stjärnspäckade cast, vackra miljöer och tidsenliga kostymer andas den här filmen verkligen 1600-tal. Nu kan du streama den helt gratis online på DreamFilm.

Upplev D'Artagnans uppgång till musketör och det episka äventyret med Frankrikes elitsoldater!

Poppa popcornen och streama D’Artagnan från De tre musketörerna med hela familjen. Njut av fäktning, drama och vänskap när den unge mannen från Gascogne blir en av kungens män.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1017

Dela