close icon
page-title
De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant
De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant

Detaljer

 • Originaltitel: De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant
 • Originalspråk: Nederländska
 • Produktionsland: Nederländerna
 • Regissör: Johan Nijenhuis & Co (NL)

De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
149Betyg
date2022
date1h 29m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |2 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  ganDi1243

  |9 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Indholdsfortegnelse

Titta De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant Streama Gratis

Är du redo för ännu mer piratäventyr? Då är det dags att streama den efterlängtade uppföljaren De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant helt gratis online! Denna Dreamfilm släpps den 20 april 2022 och utlovar massor av action och spänning för hela familjen.

I den första filmen fick vi följa kompisgänget Niels, Thomas och Anna som tillsammans besegrade piraterna som härjade i grannskapet. Nu är de tillbaka i ännu ett fartfyllt äventyr, denna gång med nya motståndare i form av fruktade ninjakrigare från det mystiska landet på andra sidan gatan. Med hjälp av sina speciella förmågor lyckas barnen återigen rädda sitt kvarter från de elaka inkräktarna.

Precis som i första filmen utlovar De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant massor av spännande actionscener blandat med galen humor och vardagsnära äventyr i välbekanta miljöer. Perfekt Dreamfilm att streama för hela familjen!

Streama De Piraten van Hiernaast II Swesub Gratis Online

Den som inte kan vänta på biovisningen kan redan nu se den svensktextade versionen av De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant gratis online. Filmen släpps nämligen samtidigt på Dreamfilm i Sverige.

Genom att streama den svensktextade versionen går man inte miste om någonting. Humorn kommer fram precis lika bra och alla kommer kunna följa handlingen och njuta av äventyret. Dessutom slipper man köpa biljetter eller åka till närmaste biograf för att se filmen.

Att kunna streama nya filmer gratis hemifrån är definitivt en av fördelarna med Dreamfilm. Så skaffa popcorn, slå er ner i soffan och få er dagliga dos piratäventyr och ninjakamper helt utan kostnad!

De Piraten van Hiernaast II Gratis Film På Nätet

Den som gillade den första filmen om piraterna och barnens äventyr i grannskapet lär garanterat gilla uppföljaren också. Humorn, spänningen och relationerna mellan rollfigurerna som gjorde ettan så omtyckt finns där fortfarande.

Dessutom har produktionen satsat ännu mer på spektakulära actionscener den här gången. Kampscenerna mellan pirater, ninjor och barnen är många och välkoreograferade. Perfekt underhållning för både stora och små!

Så missa inte chansen att se De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant gratis online. Streama den spännande uppföljaren från bekvämligheten i hemmets trygga vrå. Popcorn ingår!

De Piraten van Hiernaast II 20.04.2022 Svenska Dreamfilm

Äntligen är det dags! Efter månaders väntan släpps äntligen den efterlängtade uppföljaren till succén De Piraten van Hiernaast. Den 20 april 2022 har den svenska premiären av De Piraten van Hiernaast II: De Ninja's van de Overkant på bio och Dreamfilm.

För alla fans av den första filmen har den här dagen varit utringad i kalendern länge. Nu får vi äntligen följa med på nya äventyr tillsammans med Niels, Thomas, Anna och de andra rollfigurerna som vi lärt känna och älska.

Humorn, spänningen och den fantastiska ensemble-casten lovar göra den här uppföljaren minst lika bra som ettan, om inte bättre. Så boka in en skön kväll framför TV:n den 20 april och njut av De Piraten van Hiernaast IIDreamfilm i Sverige. Det här kommer bli en minnesvärd filmkväll!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 149

Dela