alt

Där kräftorna sjunger 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.6
1 459
Betyg
calendar2022
time2h 06m
Kya är en övergiven flicka som har uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om "Träskflickan", vilket gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död, blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer som kommer fram om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen har hänt - och de många hemligheter som har gömts i träsket hotas att avslöjas.

Skådespelare

Actor Harris Dickinson

Harris Dickinson

Actor Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Actor David Strathairn

David Strathairn

Actor Daisy Edgar-Jones

Daisy Edgar-Jones

Actor Eric Ladin

Eric Ladin

Actor Michael Hyatt

Michael Hyatt

Actor Taylor John Smith

Taylor John Smith

Actor Joe Chrest

Joe Chrest

Officiell trailer

Upplev den gripande berättelsen på Dreamfilm

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den unika och gripande filmen Där kräftorna sjunger från 2022. Denna film utspelar sig i vildmarken i North Carolina och följer den isolerade flickan Kya Clarks liv och öde.

Genom att streama filmen gratis på Dreamfilm kan du ta del av Kyas resa och uppleva ett drama fyllt av utfordringar, missförstånd och hopp om frihet och rättvisa. Filmen hade premiär den 14 juli 2022 och har nu kommit till Dreamfilms stora utbud av filmer att se helt utan kostnad.

Slå på filmkvällen, luta dig tillbaka och följ med på Kyas gripande resa genom livet. Upplev det unika dramat Där kräftorna sjunger redan ikväll på Dreamfilm!

Ett medryckande drama baserat på bästsäljaren - nu gratis på Dreamfilm!

Där kräftorna sjunger

Följ med på Kya Clarks resa i vildmarken

I centrum för filmen Där kräftorna sjunger står den unga och föräldralösa Kya Clark som överges av sin familj och blir helt ensam kvar i ett ensligt hus mitt ute i träskmarkerna.

Trots sin ålder och utsatta situation lyckas Kya anpassa sig till livet i vildmarken och lär sig jaga, fiska och överleva på egen hand. Samtidigt brottas hon med att passa in bland människor när hon blir äldre.

När Kya senare misstänks för att ha mördat en ung man hon varit involverad med startar en intensiv kamp för frihet och rättvisa. Häng med på denna gripande resa genom svårigheter och fördomar.

 • Upplev Kyas liv i isolering mitt ute i vildmarken
 • Se hur hon kämpar för att anpassa sig till omvärlden

En isolerad tillvaro mitt i naturen

Redan som barn tvingas Kya Clark klara sig helt på egen hand när hon överges av sin familj. Huset hon bor i ligger avsides mitt ute i träskmarkerna och hon har inga grannar eller vänner i närheten.

Trots det lyckas Kya anpassa sig till denna isolerade tillvaro och finner tröst i naturen som omger henne. Hon lär sig jaga, fiska och identifiera djur och växter för att överleva. Naturen blir hennes enda sällskap och trygghet.

Samtidigt brottas Kya med att sakna mänsklig kontakt och möjligheten att kunna leva ett normalt liv. När hon blir äldre börjar hon närma sig lokalbefolkningen, men upplever stora svårigheter med att passa in och bli accepterad.

En unik skildring av ett liv i total isolering - nutid möter vildmark

Misstänkt för mord she inte begått

Efter flera år av isolering börjar Kya som vuxen närma sig ett par unga män hon träffar. Men när en av dem hittas död pekas Kya snabbt ut som skyldig - mycket på grund av hennes annorlunda och instängda levnadssätt.

Trots att bevisen mot henne är svaga anses Kya mystisk och skum av lokalbefolkningen. Fördomar och missförstånd leder till att hon åtalas för mordet hon säger sig vara oskyldig till.

Häng med i den intensiva rättegången och upplev hur Kya kämpar för att bevisa sin oskuld och rätten att få fortsätta leva sitt liv i frihet efter alla dessa år av isolering.

 • Följ dramatiken när Kya anklagas för mord
 • Upplev hennes kamp i rättssalen för frihet

Där kräftorna sjunger

Kampen för frihet och rättvisa

När Kya Clark arresteras och åtalas för mordet verkar oddsen överväldigande emot henne. Hennes isolerade bakgrund och brist på vänner och stöd gör att många ser henne som skyldig innan rättegången ens inletts.

Men Kya ger sig inte utan kämpar med alla medel för att bevisa sin oskuld och rätten att återgå till sitt liv i frihet. Det blir en ojämn kamp mellan Kya och småstadens fördomar och missförstånd om hennes annorlunda levnadssätt.

Följ med i denna dramatiska berättelse om kampen för rättvisa och frihet för en utsatt kvinna som vägrar ge upp och låta sig krossas av fördomarna mot henne.

Ett rörande drama om kampen mot överväldigande odds

Upptäck ett unikt drama från 2022

Filmen Där kräftorna sjunger från 2022 skildrar ett unikt och annorlunda drama med fantastiska naturskildringar och medryckande skådespeleri. Man får följa den isolerade Kya Clarks kamp för frihet och rättvisa after att ha blivit anklagad för mord.

Genom att streama filmen gratisDreamfilm kan du nu uppleva detta starka drama som utspelar sig i den vackra men tuffa vildmarken i North Carolina. Baserad på succéboken med samma namn.

Följ med Kya på hennes livsresa fylld av både skönhet och svåra utmaningar. En filmupplevelse utöver det vanliga som griper tag i dig och som du sent glömmer.

Sammanfattning

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu se dramat Där kräftorna sjunger från 2022 gratis och helt utan kostnad. Filmen hade biopremiär i Sverige den 14 juli 2022 och finns nu tillgänglig för alla att streama online.

I centrum står den isolerade flickan Kya Clark som växer upp ensam i ett hus djupt inne i vildmarken efter att hennes familj överger henne. Trots en tuff uppväxt anpassar hon sig till livet i naturen, men kämpar med att passa in i samhället.

När Kya senare anklagas för mord på en ung man hon varit tillsammans med tvingas hon kämpa för att bevisa sin oskuld. Filmen skildrar hennes kamp för frihet och rättvisa mitt i en värld av fördomar och missförstånd.

Upplev detta unika och medryckande drama om mod och hopp redan idag genom att streama Där kräftorna sjunger gratis på Dreamfilm. En film fylld av både vacker natur och starka känslor.

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1459
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.6 antyder att Där kräftorna sjunger är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Där kräftorna sjunger. Betyget 7.6 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Där kräftorna sjunger med medelbetyget 7.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mukasso

En Där kräftorna sjunger med ett betyg på 7.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Där kräftorna sjunger Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.6 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street