alt

Damien - Omen II 1978 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.5
638
Betyg
calendar1978
time1h 47m
Den skräckfyllda berättelsen om Damien, Satans son, berättades i filmen Omen och fortsätter i denna andra del av den fängslande Omen-triologin. Det har gått sju år sedan Damien med nöd och näppe undkom sin egen fars dödshot. Han är nu 13 år gammal och bor med sin farbror Richard Thorn (William Holden) och faster Ann (Lee Grant) samt kusinen Mark. Medan Damien utforskar sina egna krafter och deras egenskaper står han under mäktigt beskydd av ondskans lärjungar. Hans farbror misstänker efter hand att pojken inte är så oskyldig som han verkar, medan fastern vägrar attt tro på några som helst varningstecken utan beskyddar Damien som om han vore hennes egen son. Andra är emellertid medvetna om Damiens sanna natur och tiden är knapp... medan onda och goda krafter utkämpar ett skrämmande krig. Kommer Damien att tillintetgöras? Eller kommer han att överleva, och därmed förkroppsliga ondskan själv här på jorden.

Skådespelare

Actor Lance Henriksen

Lance Henriksen

Actor Lee Grant

Lee Grant

Actor William Holden

William Holden

Actor Nicholas Pryor

Nicholas Pryor

Actor Robert Foxworth

Robert Foxworth

Actor Leo McKern

Leo McKern

Actor Sylvia Sidney

Sylvia Sidney

Actor Meshach Taylor

Meshach Taylor

Officiell trailer

Siehe auch

Damien - Omen II 1978 i Sverige

Damien - Omen II är en skräckklassiker från 1978 som är en uppföljare till den ikoniska filmen Omen. Filmen är en del av den fängslande Omen-triologin och utspelar sig sju år efter de händelser som skildrades i den första filmen. Här får vi följa den 13-årige Damien, Satans son, som nu bor hos sin farbror Richard Thorn (William Holden) och faster Ann (Lee Grant) tillsammans med kusinen Mark. Medan Damien utforskar sina egna mörka krafter står han under beskydd av ondskans lärjungar, som är medvetna om hans sanna natur. Filmen är full av spänning och skräck när de goda och onda krafterna utkämpar ett intensivt kamp om Damiens framtid.

Damien - Omen II

Damien - Omen II Streama online

Idag kan du strömma Damien - Omen II på flera olika plattformar, däribland dreamfilms.se. Här har du möjlighet att se denna skräckklassiker i bekvämligheten av ditt eget hem. Dreamfilms erbjuder ett brett utbud av filmer, serier och dokumentärer inom alla genrer, inklusive den populära Omen-triologin. Oavsett om du är en riktig skräckfilmsfantast eller bara är nyfiken på att upptäcka en klassisk historia, så kommer du garanterat att bli fängslad av Damien - Omen II på dreamfilms.se.

Damien - Omen II Gratis streama

Om du vill se Damien - Omen II gratis finns det alternativ för dig. På dreamfilms.se kan du hitta filmen tillgänglig för gratis livestreaming. Dreamfilms är en av de ledande streamingsajterna i Sverige när det kommer till att erbjuda ett stort utbud av filmer och serier helt gratis. Så om du vill uppleva Damiens skrämmande resa utan att behöva betala någonting, är dreamfilms.se ett utmärkt val. Registrera dig enkelt på sidan och börja strömma Damien - Omen II direkt.

Titta på Damien - Omen II

Oavsett om du är en erfaren skräckfilmsentusiast eller bara nyfiken på den klassiska Omen-triologin, så är Damien - Omen II ett måste att se. Filmen tar dig med på en intensiv och spännande resa in i Damiens mörka öde. Genom de väl utvecklade karaktärerna och den suggestiva stämningen, lyckas filmen skapa en verkligt skrämmande upplevelse. Dreamfilms.se erbjuder en fantastisk möjlighet att titta på Damien - Omen II i bekvämligheten av ditt eget hem.

Damien - Omen II

Damien - Omen II Film gratis

Om du vill se Damien - Omen II gratis finns dreamfilms.se som ett utmärkt alternativ. Här kan du strömma filmen kostnadsfritt och i hög kvalitet. Dreamfilms är en av de främsta streamingsajterna i Sverige när det kommer till att erbjuda ett stort utbud av filmer och serier helt gratis. Så om du vill uppleva den skräckfyllda berättelsen om Damien utan att behöva betala, är dreamfilms.se det perfekta valet. Registrera dig enkelt på sidan och börja titta på Damien - Omen II direkt.

Rollistan Damien - Omen II

 • William Holden som Richard Thorn
 • Lee Grant som Ann Thorn
 • Jonathan Scott-Taylor som Damien Thorn
 • Robert Carradine som Mark Thorn
 • Nicholas Pryor som Paul Buher

Damien - Omen II har en fantastisk rollista med många kända ansikten. William Holden och Lee Grant spelar Damiens farbror och faster, som båda kämpar med att förstå pojkens mörka natur. Huvudrollen som den 13-årige Damien spelas av Jonathan Scott-Taylor, som på ett skickligt sätt förmedlar både det oskyldiga och det onda i karaktären. Övriga roller, som Damiens kusin Mark och affärsmannen Paul Buher, bidrar till att skapa en intensiv och skrämmande atmosfär. Tillsammans skapar de en film som garanterat kommer att lämna ett starkt intryck på publiken.

En skrämmande fortsättning på Omen-triologin

Damien - Omen II är en uppföljare till den klassiska skräckfilmen Omen som utspelar sig sju år senare. Den 13-årige Damien, Satans son, bor nu hos sin farbror och faster i Sverige. Men medan Damien utforskar sina mörka krafter står han under beskydd av ondskans lärjungar, som är medvetna om hans sanna natur. På dreamfilms.se kan du strömma Damien - Omen II gratis och online, oavsett om du vill uppleva den skräckfyllda berättelsen för första gången eller vill återse denna klassiska uppföljare. Filmen har en fantastisk rollista med kända namn som William Holden och Lee Grant, och garanterat kommer att lämna ett starkt intryck på dig som skräckfilmsfantast.

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 638
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.5 tyder på att Damien - Omen II är ett måste för fans av Skräck.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.5 bevisar Damien - Omen II att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.5 för Damien - Omen IIbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.5 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.5 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Damien - Omen II Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

Grater98

Damien - Omen II Betyget 6.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.