alt

Cruella 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8
8 857
Betyg
calendar2021
time2h 14m
Möt Cruella de Vil som du aldrig sett henne förut! Äntligen kommer här hela historien om hur hon blev den rebelliska, eleganta och hämndlystna Cruella. Följ med till 1970-talets London i en berättelse full av punkrock, normbrytande attityd och ikoniskt mode - och med en överraskande vändning som kommer att förändra allt som du trodde att du visste om Cruella de Vil.

Skådespelare

Actor Emily Beecham

Emily Beecham

Actor Mark Strong

Mark Strong

Actor Emma Thompson

Emma Thompson

Actor Emma Stone

Emma Stone

Actor Joel Fry

Joel Fry

Actor Paul Walter Hauser

Paul Walter Hauser

Actor Kirby Howell-Baptiste

Kirby Howell-Baptiste

Actor Paul Bazely

Paul Bazely

Officiell trailer

Siehe auch

Se film Cruella gratis online

Är du sugen på att se den nya filmen Cruella med Emma Stone i huvudrollen? Nu finns den tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm!

Cruella utspelar sig i Londons modevärld på 1970-talet och följer den unga Estella, spelad av Emma Stone, som drömmer om att bli modedesigner. Hon träffar de två skurkaktiga modemogulerna Horace och Jasper Badun, spelade av Paul Walter Hauser och Joel Fry, och börjar samarbeta med dem för att hämnas på modehuset Baroness.

Filmen är en origin story om den klassiska skurken Cruella de Vil från Disneys tecknade film 101 dalmatiner. Vi får följa hennes resa från ambitiös modedesigner till grym hundhatare. Emma Stone är fantastisk i rollen som den elaka Cruella.

Utöver Emma Stone medverkar även Emma Thompson som Baroness von Hellman, chefen för modehuset, samt Mark Strong som Baronens manbördige advokat.

Cruella

Streama Cruella Dreamfilm Sverige

Du kan nu streama Cruella gratis med svensk text på Dreamfilms hemsida. Filmen släpptes på bio den 26 maj 2021 och finns nu tillgänglig att se online helt utan kostnad.

Cruella är en riktigt underhållande film fylld med fantastiska kostymer, catchiga låtar och storartat skådespeleri. Perfekt film att streama en mysig helg!

Dreamfilm erbjuder som vanligt filmer av högsta kvalitet, helt utan irriterande reklamavbrott. Det enda du behöver är ett konto på sidan, vilket är gratis att skapa.

Så skippa biobesöket och njut istället av Cruella gratis online. Emma Stones energiska och galna rolltolkning som Cruella de Vil gör filmen väl värd att se.

Titta på Cruella svenska subtitles

På Dreamfilms streamingtjänst kan du titta på Cruella med svenska undertexter, så att du obehindrat kan följa handlingen och dialogen.

Handlingen kretsar kring den unga, begåvade designern Estella som drömmer om att slå sig fram inom Londons elitistiska modevärld. Hon blir dock utnyttjad av den hänsynslösa modedrottningen Baroness, vilket driver henne att omfamna sin mörkare sida - den grymma Cruella.

Med svenska undertexter går du inte miste om ett enda skämt eller viktigt replikskifte. Cruellas skarpa dialog och kvicka humor får verkligen en att skratta högt. Det är en riktigt underhållande film!

Regissören Craig Gillespie (Jag, Tonya) har verkligen lyckats fånga känslan från de klassiska Disneyskurkarna vi alla älskar att hata. Svenska subtitles gör upplevelsen ännu bättre!

Cruella streama gratis på svenska

På Dreamfilm kan du streama Cruella helt gratis med svenskt tal. Det är den perfekta platsen för att få se den här storslagna Disneyproduktionen utan att det kostar någonting.

Det bästa med att streama film på Dreamfilm är att det alltid är gratis och utan några dolda avgifter. Sidan fungerar med reklam, men filmerna spelas alltid upp utan avbrott vilket gör upplevelsen smidig och trevlig för tittaren.

Emma Stone levererar en oförglömlig rolltolkning som den unga Cruella de Vil i den här fantastiska uppdateringen av Disneys klassiska skurk.

Med över 2 miljoner besökare per månad är Dreamfilm den självklara platsen för dig som vill streama nya filmer gratis på svenska. Cruella är den senaste i raden av filmer i absolut topklass!

Cruella

Se Cruella 2021 film gratis online

Drömmer du också om att få se Emma Stones grandiosa insats i rollen som den unga Cruella de Vil? På Dreamfilms streamingtjänst kan du se hela Cruella 2021 film gratis online.

Filmen hade biopremiär i maj 2021 och har nu äntligen släppts för streaming. I huvudrollen ser vi Oscar-vinnaren Emma Stone som den begåvade unga designern Estella, som med tiden förvandlas till den hänsynslösa Cruella de Vil.

Handlingen utspelar sig i ett fantasifullt 1970-talets London, där Estella drömmer om att slå sig fram som modedesigner. Efter att bli lurad av Baroness von Hellman bestämmer hon sig för att hämnas med hjälp av sina nya vänner Jasper och Horace.

 • Utmärkt skådespeleri av Emma Stone
 • Fantastiska 70-talskostymer och dekor
 • Catchiga musikaliska inslag

Missa inte chansen att se den här underhållande Disneyfilmen gratis online! Streama Cruella nu på Dreamfilms hemsida för bästa upplevelse.

Stream Cruella gratis med svensk text

Är du sugen på att streama en riktigt bra film? På Dreamfilm kan du streama Cruella gratis med svensk text i absolut topklass!

I den här origin story-filmen får vi följa den klassiska Disneyskurken Cruella de Vil innan hon blev elak. Vi får se hur den begåvade designern Estella förvandlas till den grymma Cruella efter att bli lurad och utnyttjad av modedrottningen Baroness.

Emma Stone är fantastisk i huvudrollen och levererar ett minnesvärt porträtt av Cruella. Utöver henne medverkar bland andra Emma Thompson och Mark Strong i denna storslagna Disneyproduktion.

"Enastående skådespeleri, kostym och produktionsdesign. Emma Stone är förtrollande som den unga Cruella de Vil."

Se till att inte missa Cruella gratis online med svensk text på Dreamfilm. En riktigt bra och underhållande filmupplevelse utlovas!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 8857
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 8 tyder på att Cruella är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Pandasv1

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på Cruella, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Cruella med ett 8 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mukasso

En Cruella med ett betyg på 8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Cruella Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 8 bekräftar detta.