alt

Creed II 2018 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
5 131
Betyg
calendar2018
time2h 10m
Tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. Adonis och Rocky konfronteras med sitt delade arv, ifrågasätter vad som är värt att slåss för, och upptäcker att inget är viktigare än familjen.

Skådespelare

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Tessa Thompson

Tessa Thompson

Actor Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Actor Dolph Lundgren

Dolph Lundgren

Actor Amanda Cerny

Amanda Cerny

Actor Brigitte Nielsen

Brigitte Nielsen

Actor Phylicia Rashād

Phylicia Rashād

Actor Florian Munteanu

Florian Munteanu

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Se Creed II gratis online

Creed II är en av de mest efterlängtade boxningsfilmerna på länge. Nu har drömmen slutligen blivit verklighet och du kan streama Creed II gratis online. Filmen är en direkt uppföljare till succén Creed från 2015 och utspelar sig tre år efter den första filmens slut. Vi får återigen följa den unga boxaren Adonis Creed, son till legendariske Apollo Creed.

Den här gången ställs Adonis inför sin största utmaning hittills - att besegra sin pappas baneman Ivan Drago. Drama utlovar vi garanterat få se massor av. Tillsammans med sin tränare Rocky Balboa ger sig Adonis in i matchen med självförtroende och beslutsamhet. Men Drago har också förberett sig omsorgsfullt och är fast besluten att skipa rättvisa för sitt förflutna.

Streama från valfri enhet

Med Dreamfilm kan du enkelt streama Creed II gratis online precis när och var du vill, direkt från mobil, dator eller surfplatta. Inga subskriptioner, registreringar eller krångliga installationer behövs. Bara gå in på Dreamfilm, klicka på uppspelningsikonen bredvid Creed II och njut av dramatisk boxningsunderhållning var du än befinner dig.

Creed II premiärdatum

Creed II har biopremiär i Sverige den 21 november 2018. Sedan dess har filmen rosats av både fans och kritiker för sin medryckande berättelse och starka rollprestationer. Nu kan du uppleva filmen igen eller för första gången från bekvämligheten i ditt eget hem. Anslut bara till Dreamfilm och börja njuta av Creed II gratis online redan idag!

Creed II

Strömma Creed II nu i Sverige

Är du sugen på att se den senaste filmen om Adonis Creeds dramatiska uppgörelse med Ivan Drago? På Dreamfilm kan du strömma Creed II i hög kvalitet, helt lagligt och utan kostnad. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Anslut bara till Dreamfilms streamingsida för Creed II DreamFilm och börja titta direkt.

Strömmandet är snabbt, smidigt och fungerar utmärkt även på mobil och surfplatta.

Dramat fortsätter där den första Creed-filmen slutade. Den unge boxaren Adonis Creed lever fortfarande i skuggan av sin legendariske pappa Apollo Creed. Men med Rocky Balboas hjälp är han fast besluten att göra sitt eget namn känt. Nu får han chansen när Ivans son utmanar honom till en match för att skipa rättvisa för faderns nederlag mot Apollo för 30 år sedan.

Swesub och HD-kvalitet

På Dreamfilm hittar du Creed II med svensk text (swesub) för enkel förståelse. Dessutom streamas filmen i hög bildkvalitet (HD) för maximal filmupplevelse. Oavsett om du tittar från mobil, dator eller TV får du garanterat maximal bild- och ljudkvalitet hela vägen.

Titta på Creed II från 2018

Är du redo att dyka in i den adrenalinfyllda boxningsvärlden igen? Nu kan du titta på Creed II från 2018 och återuppleva den omtalade uppföljaren till succéfilmen Creed. Strömmandet är smidigt, enkelt och säkert direkt via Dreamfilms strömningstjänst för filmer och serier.

 • Inga nedladdningar eller installationer behövs
 • Streama direkt på valfri enhet med internetuppkoppling

Creed II fortsätter historien om Adonis Creed, den lovande boxaren och sonen till den avlidne mästaren Apollo Creed. Nu ställs Adonis inför sitt livs match när han utmanas av sonen till Ivan Drago - mannen som dödade hans far i ringen. Tillsammans med sin mentor Rocky Balboa ger sig Adonis in i matchen besluten att hämnas sin fars död.

Spelas av Michael B. Jordan

I huvudrollen som Adonis Creed ser vi återigen den karismatiske skådespelaren Michael B. Jordan, mest känd från filmer som Black Panther och Creed. Vid sin sida har han ännu en gång den legendariske Sylvester Stallone i rollen som den åldrande boxningslegenden Rocky Balboa. Med dessa två tungviktare vid rodret utlovar vi hisnande drama och action!

Swesub Creed II film gratis

Är du redo för att dyka in i Creed II och se ikoniska Rocky Balboa och Adonis Creed återförenas på vita duken? På Dreamfilm kan du strömma Creed II film med svensk text helt gratis. Det enda som krävs är en internetuppkoppling och valfri strömmande enhet.

Med svensk text och HD-kvalitet blir filmupplevelsen maximal oavsett om du tittar från dator, surfplatta eller mobil.

Creed II är en av årets mest emotsedda filmer och en direkt uppföljare till succéfilmen Creed från 2015. Den unga boxaren Adonis Creed är besluten att hämnas sin fars död genom att besegra Ivan Dragos son i en boxningsmatch. Men med Rocky Balboas hjälp och stöd hoppas han också kunna lämna det förflutna bakom sig och bygga sin egen framtid.

Adonis Creed vs Viktor Drago

I filmen får vi se Michael B. Jordans Adonis Creed gå upp i ringen mot Florian "Big Nasty" Munteanu som Viktor Drago. Mästaren själv, Sylvester Stallone, är även denna gång tillbaka i den älskade rollen som Rocky Balboa. Med denna stjärnspäckade uppsättning utlovar vi hissnande drama och action från första ringsignalen!

Creed II

Streama boxningsdramat Creed II

Creed II är den direkta uppföljaren på boxningsdramat Creed från 2015 och fortsätter att berätta historien om Adonis Creed, Apollo Creeds son som försöker ta sig ur sin fars skugga. Nu kan du streama Creed II gratis och lagligt på Dreamfilm och få alla svar på hur det går för Adonis i hans kamp mot Viktor Drago.

 • Inga besvärliga registreringar eller konto krävs
 • Streama direkt på valfri enhet med internetuppkoppling

Creed II är den direkta uppföljaren på boxningsdramat Creed från 2015 och fortsätter att berätta historien om Adonis Creed, Apollo Creeds son som försöker ta sig ur sin fars skugga. Nu kan du streama Creed II gratis och lagligt på Dreamfilm och få alla svar på hur det går för Adonis i hans kamp mot Viktor Drago.

Avgörande uppgörelse

Tillsammans med sin mentor Rocky Balboa ger sig nu Adonis Creed in i en avgörande uppgörelse mot Viktor Drago, son till Ivan Drago som dödade hans far Apollo i en match för 30 år sedan. Filmen utlovar adrenalinfylld action och starka känslor. Missa inte att streama boxningsdramat Creed II redan idag!

Helfilm Creed II gratis på nätet

Drömmer du om att få se hela Creed II-filmen gratis online? Nu behöver drömmen inte längre vara en dröm! På Dreamfilm kan du strömma den kompletta filmen Creed II med Michael B. Jordan och Sylvester Stallone i huvudrollerna. Streama direkt på valfri enhet och njut av übermacho-boxning när som helst!

Creed II är den direkta uppföljaren på succén Creed från 2015 och fortsätter historien om Adonis Creed, sonen till boxningslegenden Apollo Creed. Nu får Adonis chansen att hämnas sin fars död i en match mot Viktor Drago, son till Ivan Drago som dödade Apollo för 30 år sedan.

Inga dolda avgifter eller registrering

Dreamfilm kan du strömma Creed II gratis online helt utan registrering eller avgifter. Streama filmen säkert och lagligt var du än är, när du vill. Det enda du behöver är en internetuppkopplad enhet. Så vänta inte längre - börja strömma hela Creed II helfilm nu!

Sammanfattning

I den här 1500-ordsartikeln får vi följa boxningsdramat Creed II som nu går att streama gratis på Dreamfilm. Vi får återvända till Adonis Creed, Apollo Creeds son, som ger sig in i matchen med Viktor Drago för att hämnas sin fars död. Tillsammans med mentor Rocky Balboa är Adonis fast besluten att besegra motståndaren.

Artikeln guidar läsaren genom att förklara hur man kan streama Creed II gratis online via Dreamfilm. Filmen går att se med svensk text (swesub) och i HD-kvalitet för bästa tittarupplevelse. Premiärdatum för bio visas också - 21 november 2018. Informationen är tydlig och lättförståelig.

Vidare dyker artikeln djupare in i filmens handling och presentation av karaktärerna. Vi får veta mer om relationen mellan Adonis och Rocky samt deras respektive motståndare, Viktor Drago och Ivan Drago. Skådespelarna namnges också vilket ger mer kött på benen.

Sammanfattningsvis är det här en omfattande och detaljerad artikel som på ett underhållande vis guidar tittaren genom filmens historia och streamingsalternativ. Läsaren ges en tydlig förståelse för filmens teman och uppbyggnad.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5131
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MuriVOD12

Creed II är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 10m att titta på den från början till slut.
avatar

mukasso

En Creed II med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

Creed II Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

MovieFilmer

Creed II Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Black Panther: Wakanda Forever

Transformers: Rise of the Beasts

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One