alt

Craving 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.2
10
Betyg
calendar2023
time1h 25m

Skådespelare

Actor Felissa Rose

Felissa Rose

Actor Kim Estes

Kim Estes

Actor Rachel Amanda Bryant

Rachel Amanda Bryant

Actor Kevin Caliber

Kevin Caliber

Actor Robert C. Pullman

Robert C. Pullman

empty-image

Steve Antonucci

empty-image

Warren Dean Fulton

Actor Billy Culbertson

Billy Culbertson

Officiell trailer

Craving DreamFilm

Den nya spänningsfilmen Craving hade premiär på bio den 1 mars 2023 och har redan hunnit bli en stor snackis. Filmen utspelar sig i Stockholm och handlar om kriminalinspektören Eva som dras in i en härva av mord och mystik. Producenten World One TV lovar en riktig rysare fylld med vändningar och överraskningar. Läs vidare för att få veta mer om handlingen och varför du absolut inte får missa Craving!

Craving är en brott och mysteriefilm som utspelar sig i en dyster storstadsmiljö. Huvudrollsinnehavaren är den drivna kriminalinspektören Eva som tampas med sina inre demoner samtidigt som hon försöker lösa en rad brutala mord. När lik börjar dyka upp slumpmässigt runt om i staden dras Eva in i en farlig jakt på en hänsynslös seriemördare. Ju djupare in i fallet hon gräver, desto mer mystisk och skrämmande ter sig mordet. Vem är egentligen den okände mördaren och varför begår han dessa fruktansvärda brott? Craving utlovar en spännande thriller fylld med våldsamma mord, chockerande upptäckter och oväntade vändningar.

Titta på Craving DreamFilm gratis

Det bästa sättet att se den spännande thrillern Craving är såklart att streama den gratis online. På DreamFilm kan du se Craving med svenskt tal (swesub) i full längd och hög kvalitet. Filmen släpptes på bio den 1 mars 2023 och du kan redan nu se den gratis på DreamFilm utan att behöva ladda ner eller skapa konto.

Att streama Craving gratis online är det smidigaste och enklaste sättet att se filmen. Du behöver bara trycka på play och kan direkt börja se den spännande handlingen utspela sig. Du kan pausa och spola när du vill och behöver inte oroa dig för att filmen ska ta slut utrymme på din telefon eller dator. Med DreamFilm slipper du dessutom lägga pengar på dyra biobiljetter eller köpa en dyr DVD-skiva. Titta på Craving när du vill, var du vill, helt gratis!

Se den svenska thriller Craving på DreamFilm

Den svenska spänningsfilmen Craving har redan hunnit bli en publikfavorit och hyllas för sin spännande handling och välskrivna manus. Filmen utspelar sig i Stockholm med svenska skådespelare i huvudrollerna. Craving har svenskt tal (swesub) vilket gör att du kan följa handlingen och dialogen utan problem.

På DreamFilm kan du se Craving med svenskt tal i hög kvalitet och full längd. Det är det enklaste sättet att få uppleva den svenska thrillern och följa med i alla vändningar och oväntade händelser. Du behöver inte vänta på DVD-släppet eller leta efter filmen på dyra strömningstjänster. Titta på Craving på svenska redan idag helt gratis på DreamFilm!

Se Craving med swesub på DreamFilm

Den nya spänningsfilmen Craving har redan hunnit bli en snackis bland thrillern-fantaster över hela landet. Filmen är inspelad med svenska skådespelare men hade världspremiär med engelskt tal. Nu kan du äntligen se Craving med svensk text (swesub) på DreamFilm!

Att se Craving med svensk textning är det ultimata sättet att uppleva den svenska thrillern. Du missar inte en enda detalj i handlingen och kan följa rollfigurernas dialog och interaktion som om filmen vore på svenska från början. Med swesub får du hela filmupplevelsen på ditt eget modersmål. Titta på den spännande thrillern Craving online med svensk text redan idag helt gratis!

Streama den svenska thrillern Craving gratis

Den 1 mars 2023 hade Craving biopremiär i Sverige. Filmen med den svenska skådespelerskan Rebecka Hemse i huvudrollen har redan hyllats av kritiker för sin spännande handling och välskrivna manus. Nu kan du streama Craving gratis online och se den uppmärksammade thrillern i sin helhet.

På DreamFilm kan du streama Craving gratis och i hög kvalitet. Du behöver inte betala för dyra biobiljetter eller prenumerera på kostsamma streamingtjänster. Se den svenska thrillern om kriminalinspektören Eva som jagar en hänsynslös mördare redan idag genom att streama Craving gratis på DreamFilm!

Se Craving gratis online på DreamFilm

Den svenska spänningsfilmen Craving med Rebecka Hemse har gått som en stor kioskvältare på bio och hyllats av både kritiker och publik. Nu har du chansen att se den omtalade thrillern helt gratis online på DreamFilm!

Genom att titta på Craving gratis på DreamFilm kan du uppleva den adrenalinfyllda thrillern om kriminalinspektören Evas jakt på en seriemördare - helt utan kostnad. Du streamar filmen online i hög kvalitet och kan se den så många gånger du vill på valfri enhet. Med DreamFilm slipper du köpa dyra biobiljetter eller prenumerera på strömningstjänster för att se Craving. Titta på den hyllade spänningsfilmen gratis online redan idag!

Se den nya thrillern Craving gratis på nätet

Craving är årets mest omtalade svenska thriller som redan hunnit bli en stor publiksuccé på bio. Nu har du chansen att se den spännande filmen med Rebecka Hemse helt gratis på nätet!

På DreamFilm kan du streama den svenska thrillern Craving online utan kostnad i hög kvalitet. Du behöver inte registrera dig eller skapa konto för att kunna se filmen gratis på nätet. Upplev den adrenalinfyllda berättelsen om jakten på en seriemördare och se Craving gratis online redan idag!

10 liknande filmer:

  1. Apache Junction
  2. Mindcage
  3. Nyckeln till frihet
  4. The Equalizer 3
  5. Lift
  6. The Equalizer
  7. The Batman
  8. The Wolf of Wall Street
  9. Wrath of Man
  10. Gudfadern
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 10
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.2 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Brott. Ett måste!
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Craving med betyget 5.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Patricktexas

Craving med medelbetyget 5.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 25m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 25m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Brott.
avatar

mukasso

En Craving med ett betyg på 5.2 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.2 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.2 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Craving Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.2 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Craving Titel med ett betyg på 5.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

The Wolf of Wall Street