close icon
page-title
Craving
Craving

Detaljer

 • Originaltitel: Craving
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: World One TV

Craving 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.1
11Betyg
date2023
date1h 25m

Kommenter

 • avatar

  Grater98

  |14 timer siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Flixer

  |6 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |12 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Craving DreamFilm

Den nya spänningsfilmen Craving hade premiär på bio den 1 mars 2023 och har redan hunnit bli en stor snackis. Filmen utspelar sig i Stockholm och handlar om kriminalinspektören Eva som dras in i en härva av mord och mystik. Producenten World One TV lovar en riktig rysare fylld med vändningar och överraskningar. Läs vidare för att få veta mer om handlingen och varför du absolut inte får missa Craving!

Craving är en brott och mysteriefilm som utspelar sig i en dyster storstadsmiljö. Huvudrollsinnehavaren är den drivna kriminalinspektören Eva som tampas med sina inre demoner samtidigt som hon försöker lösa en rad brutala mord. När lik börjar dyka upp slumpmässigt runt om i staden dras Eva in i en farlig jakt på en hänsynslös seriemördare. Ju djupare in i fallet hon gräver, desto mer mystisk och skrämmande ter sig mordet. Vem är egentligen den okände mördaren och varför begår han dessa fruktansvärda brott? Craving utlovar en spännande thriller fylld med våldsamma mord, chockerande upptäckter och oväntade vändningar.

Titta på Craving DreamFilm gratis

Det bästa sättet att se den spännande thrillern Craving är såklart att streama den gratis online. På DreamFilm kan du se Craving med svenskt tal (swesub) i full längd och hög kvalitet. Filmen släpptes på bio den 1 mars 2023 och du kan redan nu se den gratis på DreamFilm utan att behöva ladda ner eller skapa konto.

Att streama Craving gratis online är det smidigaste och enklaste sättet att se filmen. Du behöver bara trycka på play och kan direkt börja se den spännande handlingen utspela sig. Du kan pausa och spola när du vill och behöver inte oroa dig för att filmen ska ta slut utrymme på din telefon eller dator. Med DreamFilm slipper du dessutom lägga pengar på dyra biobiljetter eller köpa en dyr DVD-skiva. Titta på Craving när du vill, var du vill, helt gratis!

Se den svenska thriller Craving på DreamFilm

Den svenska spänningsfilmen Craving har redan hunnit bli en publikfavorit och hyllas för sin spännande handling och välskrivna manus. Filmen utspelar sig i Stockholm med svenska skådespelare i huvudrollerna. Craving har svenskt tal (swesub) vilket gör att du kan följa handlingen och dialogen utan problem.

På DreamFilm kan du se Craving med svenskt tal i hög kvalitet och full längd. Det är det enklaste sättet att få uppleva den svenska thrillern och följa med i alla vändningar och oväntade händelser. Du behöver inte vänta på DVD-släppet eller leta efter filmen på dyra strömningstjänster. Titta på Craving på svenska redan idag helt gratis på DreamFilm!

Se Craving med swesub på DreamFilm

Den nya spänningsfilmen Craving har redan hunnit bli en snackis bland thrillern-fantaster över hela landet. Filmen är inspelad med svenska skådespelare men hade världspremiär med engelskt tal. Nu kan du äntligen se Craving med svensk text (swesub) på DreamFilm!

Att se Craving med svensk textning är det ultimata sättet att uppleva den svenska thrillern. Du missar inte en enda detalj i handlingen och kan följa rollfigurernas dialog och interaktion som om filmen vore på svenska från början. Med swesub får du hela filmupplevelsen på ditt eget modersmål. Titta på den spännande thrillern Craving online med svensk text redan idag helt gratis!

Streama den svenska thrillern Craving gratis

Den 1 mars 2023 hade Craving biopremiär i Sverige. Filmen med den svenska skådespelerskan Rebecka Hemse i huvudrollen har redan hyllats av kritiker för sin spännande handling och välskrivna manus. Nu kan du streama Craving gratis online och se den uppmärksammade thrillern i sin helhet.

På DreamFilm kan du streama Craving gratis och i hög kvalitet. Du behöver inte betala för dyra biobiljetter eller prenumerera på kostsamma streamingtjänster. Se den svenska thrillern om kriminalinspektören Eva som jagar en hänsynslös mördare redan idag genom att streama Craving gratis på DreamFilm!

Se Craving gratis online på DreamFilm

Den svenska spänningsfilmen Craving med Rebecka Hemse har gått som en stor kioskvältare på bio och hyllats av både kritiker och publik. Nu har du chansen att se den omtalade thrillern helt gratis online på DreamFilm!

Genom att titta på Craving gratis på DreamFilm kan du uppleva den adrenalinfyllda thrillern om kriminalinspektören Evas jakt på en seriemördare - helt utan kostnad. Du streamar filmen online i hög kvalitet och kan se den så många gånger du vill på valfri enhet. Med DreamFilm slipper du köpa dyra biobiljetter eller prenumerera på strömningstjänster för att se Craving. Titta på den hyllade spänningsfilmen gratis online redan idag!

Se den nya thrillern Craving gratis på nätet

Craving är årets mest omtalade svenska thriller som redan hunnit bli en stor publiksuccé på bio. Nu har du chansen att se den spännande filmen med Rebecka Hemse helt gratis på nätet!

På DreamFilm kan du streama den svenska thrillern Craving online utan kostnad i hög kvalitet. Du behöver inte registrera dig eller skapa konto för att kunna se filmen gratis på nätet. Upplev den adrenalinfyllda berättelsen om jakten på en seriemördare och se Craving gratis online redan idag!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 11

Dela