alt

Crater 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
237
Betyg
calendar2023
time1h 44m
Fem ungar som bor i en gruvkoloni på månen, kapar en rover för att utforska en mystisk krater.

Skådespelare

Actor Selenis Leyva

Selenis Leyva

Actor Mckenna Grace

Mckenna Grace

Actor Dann Florek

Dann Florek

Actor Isaiah Russell-Bailey

Isaiah Russell-Bailey

Actor Billy Barratt

Billy Barratt

Actor Kid Cudi

Kid Cudi

Actor Michael Papajohn

Michael Papajohn

Actor Viviana Chavez

Viviana Chavez

Officiell trailer

Siehe auch

Crater Dreamfilm streama online gratis

Crater är den nya spännande science fiction-filmen som har premiär på Dreamfilm den 12 maj 2023. Filmen utspelar sig på månen i en nära framtid där människor har börjat utforska och kolonisera rymden. Huvudrollen spelas av Ryan Kwanten som en astronaut som skickas till månen för att undersöka ett mystiskt krater som plötsligt har dykt upp.

Filmen är regisserad av Kyle Patrick Alvarez och producerad av 21 Laps Entertainment som ligger bakom flera framgångsrika filmer som Stranger Things. Crater utlovar spänning, action och visuella effekter i absolut toppklass.

Missa inte chansen att streama Crater gratisDreamfilm med svensk text. Filmen släpps exklusivt på streamingtjänsten så det är den enda platsen där du kan se den lagligt utan att behöva ladda ner eller betala extra.

Streama eller ladda ner Crater redan idag och var först med att se denna adrenalinfyllda science fiction-film!

Crater

Titta på Crater Dreamfilm swesub 2023

Är du sugen på ett actionspäckat äventyr i rymden? Då ska du inte missa den nya filmen Crater som har svensk textDreamfilm.

Crater utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden är förstörd och människor lever i rymdkolonier på månen. Huvudrollsinnehavaren spelas av Ryan Kwanten, mest känd från TV-serien True Blood. Han gestaltar en frustrerad månbasarbetare som en dag upptäcker något mystiskt i en krater.

När han undersöker fyndet närmare dras han in i en livsfarlig konspiration som hotar att utplåna alla spår av mänskligt liv i rymden. Filmen lovar att leverera överraskningar, hisnande action och fantastiska specialeffekter som får en att tro att allt utspelar sig på månen på riktigt.

Missa inte chansen att titta på Crater gratis online med svensk textDreamfilm. Filmen har premiär den 12 maj så var snabb och streama Crater redan idag för att inte missa rymdäventyret 2023!

Streama Crater Dreamfilm gratis sverige

Crater är den hittills fräckaste och mest explosiva science fiction-filmen som kommer från skaparna bakom Stranger Things.

Är du sugen på ett actionspäckat rymdäventyr fullt av spänning, effekter och vändningar? Då ska du streama den nya filmen Crater som har premiär på Dreamfilm den 12 maj.

Crater utspelar sig i en dystopisk framtid på månen där huvudrollsinnehavaren Ryan Kwanten spelar en frustrerad månbasarbetare. När han upptäcker något mystiskt i en krater dras han in i en dödlig konspiration som hotar allt mänskligt liv i rymden.

Filmen är regisserad av Kyle Patrick Alvarez som gjorde succén The Stanford Prison Experiment. Med sig har han Stranger Things-producenterna The Duffer Brothers som lovar leverera en hisnande thriller fylld med explosionsartad action.

Missa inte chansen att vara först med att se Crater gratis online. Filmen har svensk text och släpps exklusivt på Dreamfilm den 12 maj.

Se Crater Dreamfilm svenska gratis

Den 12 maj har science fiction-thrillern Crater premiär på streamingtjänsten Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en månbas i en dystopisk framtid och lovar leverera en adrenalinfylld berättelse med hisnande vändningar.

I huvudrollen ser vi Ryan Kwanten som gestaltar en frustrerad månarbetare vid namn Jed. Han har vigt sitt liv åt det farliga arbetet med att utvinna resurser på månen i hopp om att rädda den sista spillran av mänskligheten. Men allt förändras när Jed gör ett mystiskt fynd i en tidigare okänd krater.

 • Spännande dystopisk thriller som utspelar sig på månen
 • Med Ryan Kwanten från True Blood i huvudrollen
 • Från skaparna bakom Stranger Things och The Stanford Prison Experiment
 • Utsläpp på Dreamfilm med svensk text 12 maj

Se Crater gratis på Dreamfilm från och med den 12 maj. Filmen släpps exklusivt på streamingtjänsten så passa på att streama den redan idag för att inte missaScience fiction-thrillern som utlovar att leverera vändning på vändning.

Crater

Crater Dreamfilm helfilm stream online

Den 12 maj är det äntligen dags för premiär av science fiction-rullen CraterDreamfilm. Filmen utspelar sig på en månbas i en framtid där jorden är obeboelig och människor lever i rymdkolonier.

Huvudrollsinnehavaren Ryan Kwanten spelar en frustrerad månbasarbetare som försöker rädda den sista spillran av mänskligheten. När han upptäcker något mystiskt i en tidigare okänd krater dras han in i en dödlig konspiration.

Skaparna bakom succén Stranger Things står för produktionen och utlovar en film fylld med spänning, oväntade vändningar och expansiva rymdscenarier. Detta är en science fiction-thriller som levererar action från första stund!

Missa inte chansen att vara först med att se hela Crater-filmen gratis online. Dreamfilm har säkrat exklusiva rättigheter att visa filmen i Sverige, så streaming är det enda sättet att se den lagligt.

Crater Dreamfilm swesub watch online

Crater är en pulshöjande rymdfärd fylld med action och oväntade vändningar som får en att sitta klistrad framför skärmen.

Den amerikanska science fiction-thrillern Crater har Sverigepremiär på Dreamfilm den 12 maj. Filmen utspelar sig på en månbas i en dystopisk framtid och utlovar en adrenalinfylld historia som kommer få hjärtat att bulta hårt.

I rollen som den frustrerade månbasarbetaren Jed ser vi skådespelaren Ryan Kwanten. Allt förändras för Jed när han upptäcker ett mystiskt fynd i en tidigare okänd krater på månen. Fyndet utlöser en dödlig kedja av händelser och snart befinner han sig mitt i en blodig konspiration.

Regissören Kyle Patrick Alvarez och producenterna bakom Stranger Things lovar leverera en spänningsfylld filmupplevelse med hög puls och oväntade vändningar. Detta är en rymdfärd du inte vill missa!

Titta på Crater gratis på Dreamfilm från och med den 12 maj. Filmen kommer ha svensk text och kan streamas exklusivt på streamingtjänsten.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 237
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Crater att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Crater med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.7 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Crater Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.7 bekräftar bara detta.