alt

Coraline och spegelns hemlighet 2009 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
7 336
Betyg
calendar2009
time1h 40m
Den uttråkade Coraline Jones hittar en hemlig dörr och upptäcker en ny, bättre version av sitt liv på andra sidan. Men hennes till synes perfekta värld visar sig vara det motsatta, och de alternativa föräldrarna - med hennes Andra mamma i spetsen - försöker fånga henne för all framtid. Nu måste Coraline använda både sin påhittighet, sin beslutsamhet och sitt mod för att lyckas ta sig hem och rädda sin familj. Från visionären och regissören av "The Nightmare before Christmas" kommer detta fantastiska stop-motion-animerade äventyr, som bygger på Neil Gaimans bästsäljande bok .

Skådespelare

Actor Keith David

Keith David

Actor Jennifer Saunders

Jennifer Saunders

Actor John Hodgman

John Hodgman

Actor Teri Hatcher

Teri Hatcher

Actor Robert Bailey Jr.

Robert Bailey Jr.

Actor Dawn French

Dawn French

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Dakota Fanning

Dakota Fanning

Officiell trailer

Siehe auch

Coraline Dreamfilm Streama Online Gratis Sverige

Är du på jakt efter en spännande och mystisk animerad film att se? Då ska du definitivt inte missa Coraline, som släpptes 2009 och nu finns tillgänglig att streama online gratisDreamfilm för alla i Sverige.

Coraline är baserad på Neil Gaimans populära barnbok med samma namn och följer den unga Coraline när hon upptäcker en hemlig dörr i sitt nya hem. Dörren leder till en parallell värld som till en början verkar vara en dröm som gått i uppfyllelse, men snart visar sig ha en mörk och skrämmande sida.

Filmen är gjord i stop motion-teknik av det legendariska animationsstudion Laika och har häpnadsväckande vacker design och stämning. Manuset är skrivet av Henry Selick, känd för mästerverk som Nightmare Before Christmas.

Så om du gillar spännande och vackert animerade filmer som hela familjen kan se tillsammans, ska du absolut inte missa att streama Coraline gratis på Dreamfilm. Filmen släpptes redan 2009 så nu har du chansen att se den online!

Citat

Coraline är en modern klassiker och ett animationsmästerverk alla borde se minst en gång.

Coraline och spegelns hemlighet

Se Hela Filmen Coraline Online Svenska Dreamfilm

Coraline är en amerikansk animerad fantasyfilm från 2009 i regi av Henry Selick. Filmen är baserad på Neil Gaimans populära barnbok med samma namn och följer den unga Coraline Jones när hon upptäcker en hemlig dörr till en parallell värld i sitt nya hem.

I denna värld verkar allt vara perfekt, men snart upptäcker Coraline att det finns en mörk hemlighet bakom den till synes perfekta fasaden. För att rädda sig själv och sin familj måste hon lösa spegelvärldens gåta innan det är för sent.

Coraline är gjord i stop motion-teknik av det framstående animationsstudion Laika och hyllades vid sin release för den vackra annimationen, stämningen och historien. Filmen passar utmärkt för barn och vuxna att se tillsammans.

Så om du gillar mysterier och spännande, vackert animerade filmer ska du inte missa chansen att se hela filmen Coraline gratis online på Dreamfilm. Titta och njut av denna moderna klassiker!

Lista över skäl att se Coraline

 • Fantastiskt vacker stop motion-animation
 • Spännande och mystisk historia
 • Roliga och udda karaktärer
 • Perfekt för hela familjen
 • Baserad på en populär barnbok

Var Kan Jag Se Coraline Från 2009 Gratis

Letar du efter ett sätt att se den animerade fantastyfilmen Coraline från 2009 gratis online? Den hyllade filmen baseras på Neil Gaimans populära barnbok och följer Coraline när hon upptäcker en portal till en parallell värld i sitt nya hem.

Coraline producerades av det legendariska stop motion-studion Laika och hyllades vid sin premiär för den magiska animationen, skrämmande stämningen och det fantasifulla manuset. Det är en perfekt film att se för fans av animation och mysterier!

Lyckligtvis kan du nu streama Coraline gratis onlineDreamfilm om du bor i Sverige. Titta på den svensk-dubbade versionen eller med engelskt tal och svenska undertexter allt efter tycke och smak.

Dreamfilm erbjuder den bästa upplevelsen för att se Coraline gratis online i hög kvalitet. Registrera dig och börja streama denna spännande animerade klassiker idag!

Citat

Coraline är ett animationsmästerverk och en av 2000-talets bästa filmer i genren.

Streama Coraline Svenska Dubbad Från Laika

Letar du efter en spännande animerad film att se? Då rekommenderar vi definitivt att du streamar Coraline från det legendariska animationsstudion Laika. Filmen släpptes 2009 och finns nu att streama gratis på Dreamfilm med svensk dubbning.

Coraline baseras på Neil Gaimans populära fantasybok och handlar om Coraline som upptäcker en hemlig dörr till en annan värld i sitt nya hem. Till en början verkar allt perfekt i denna parallella värld, men snart visar sig att det finns en mörk hemlighet dold bakom fasaden.

Filmen är gjord i magisk stop motion-teknik och vann en BAFTA för bästa animerade film vid releasen. Karaktärerna är roliga och udda och historien både spännande och rörande. Perfekt underhållning för hela familjen!

Så missa inte chansen att streama Coraline på svenska gratis på Dreamfilm. Njut av Laikas fantastiska animation och följ med på Coralines äventyr genom spegeln!

Coraline och spegelns hemlighet

Titta På Coraline Swesub Full Längd Film

Letar du efter en spännande och fantasifull fullängdsfilm att titta på? Då rekommenderar vi den animerade filmen Coraline från 2009 som nu finns att streama med svensk text på Dreamfilm.

Coraline baseras på Neil Gaimans populära barnbok och handlar om den unga Coraline som upptäcker en hemlig portal till en parallell värld i sitt nya hem. Till en början verkar allt vara perfekt i denna nya värld, men snart börjar mörka hemligheter avslöjas.

Filmen är gjord i vacker stop motion av animationsstudion Laika och vann en BAFTA för bästa animerade film. Med sin spännande historia, fantastiska animation och många udda karaktärer så är Coraline en riktigt underhållande upplevelse för både barn och vuxna.

Så missa inte chansen att titta på Coraline swesub i full längd gratis på Dreamfilm. Njut av denna moderna animationsklassiker och följ med Coraline på hennes resa in i spegelns hemlighet!

Se Hela Filmen Coraline Gratis På Dreamfilm

Coraline är en amerikansk stop motion-film från 2009 baserad på Neil Gaimans populära fantasybok. Filmen följer Coraline Jones som upptäcker en hemlig portal till en alternativ version av hennes liv, där allt verkar perfekt till en början.

Men snart börjar den till synes perfekta världen visa prov på en mörk baksida. För att rädda sig själv och sin familj måste Coraline lösa spegelvärldens hemlighet innan det är för sent.

Coraline producerades av det kända animationsstudion Laika och hyllades vid sin release för den fantastiska animationen, kusliga stämningen och det roliga manuset. Det är en film som både barn och vuxna garanterat kommer att älska.

Den bästa platsen att se hela filmen Coraline gratis online är på Dreamfilm. Registrera dig idag och streama denna moderna klassiker i fantastisk kvalitet redan ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7336
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.9 för Coraline och spegelns hemlighetbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Coraline och spegelns hemlighet. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 40m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.9 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Coraline och spegelns hemlighet Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.9 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Flykten från kycklingfabriken

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Storken Richard och den mystiska juvelen

Spider-Man: Into the Spider-Verse