alt

Consecration 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
124
Betyg
calendar2023
time1h 30m

Skådespelare

Actor Danny Huston

Danny Huston

Actor Jena Malone

Jena Malone

Actor Ian Pirie

Ian Pirie

Actor Thoren Ferguson

Thoren Ferguson

Actor Steffan Cennydd

Steffan Cennydd

Actor Janet Suzman

Janet Suzman

empty-image

Angela White

Actor Alexandra Lewis

Alexandra Lewis

Officiell trailer

Siehe auch

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Invigning Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt spännande och läskig skräckfilm? Då ska du inte missa den nya filmen Consecration som har svensk premiär den 9 februari 2023. Filmen regisseras av Christopher Smith som tidigare har gjort spännande skräckfilmer som Creep och Det. I Consecration får vi följa Grace som återvänder till sin barndomsby för att återinviga en nerlagd kyrka. Men snart börjar konstiga och skrämmande saker hända och Grace dras in i en mardröm hon inte kan fly ifrån.

Consecration utspelar sig på den skotska landsbygden i en liten by där alla känner alla. Det ger filmen en klaustrofobisk känsla när ondskan sakta men säkert kryper närmare. I rollerna ser vi bland andra Jena Malone som gör Grace och Danny Huston som spelar prästen Father Romero. Båda gör fantastiska insatser i sina roller och bidrar starkt till filmen obehagliga stämning.

Vill du vara först med att se denna läskiga skräckfilm? Redan nu kan du streama Consecration gratis och helt lagligt på Dreamfilm. Filmen har svensk text och går att se i fullängd och hög kvalitet. Perfekt att se en sen kväll när du vill få gåshud och puls på högvarv!

Consecration

Titta Hela Consecration Gratis Dreamfilm

Den 9 februari är det äntligen dags för skräckfilmens vänner att få sig en rejäl dos adrenalin när den nya filmen Consecration har biopremiär. Men visste du att du faktiskt kan se hela Consecration redan nu helt gratis på Dreamfilm?

Consecration regisseras av Christopher Smith som gjort flera uppskattade skräckfilmer genom åren, bland annat Severance och Triangle. I den här filmen får vi följa Grace, spelad av Jena Malone, som återvänder till sin födelsestad för att återinviga en nedlagd kyrka. Men snart börjar mystiska och skrämmande händelser utspela sig och Grace dras in i en mardröm hon inte kan fly ifrån.

Vill du se Consecration gratis redan innan biopremiären? På Dreamfilm kan du titta på hela filmen i fullängd och med svensk text. Perfekt för alla skräckfilmsfans som inte kan vänta på att få känna pulsen stiga. Streama och njut av denna läskiga filmupplevelse helt gratis nu medan du har chansen!

Strömma Ny Skräckfilm Consecration Dreamfilm

Älskar du skräckfilmer och vill se det allra senaste inom genren? Då ska du inte missa att strömma den nya filmen Consecration som har premiär den 9 februari 2023. Redan nu kan du se hela filmen gratis och helt lagligt på Dreamfilm!

I Consecration får vi följa Grace som återvänder till sin barndomsby för att inviga en gammal nerlagd kyrka på nytt. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända. Något ont lurar i kyrkan och i byn och Grace dras allt djupare in i en mardröm.

Regissören Christopher Smith har tidigare gjort uppskattade skräckfilmer som Triangel och Det och lovar leverera en riktigt nervepirrande upplevelse. Med Jena Malone i huvudrollen som Grace utlovar Consecration att bli en riktig rysare för skräckfilmsfantaster.

Vill du vara först med att se den allra senaste skräckfilmen? Strömma Consecration nu på Dreamfilm helt gratis! Perfekt att se en sen kväll när du vill få pulsen att stiga.

Se Consecration Svensk Text Dreamfilm

Den 9 februari är det äntligen dags för premär för den nya skräckfilmen Consecration från regissören Christopher Smith. Men redan nu kan du se hela filmen med svensk text på Dreamfilm!

I Consecration får vi följa Grace, spelad av Jena Malone, som återvänder till sin hemstad för att inviga en gammal nerlagd kyrka på nytt. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända och Grace dras in i en växande mardröm. Något ont lurar i kyrkan och i den lilla byn.

Med svensk text på Dreamfilm kan du nu njuta av Consecration i lugn och ro utan att behöva läsa undertexter. Perfekt för alla skräckfilmsfans som vill få en riktigt obehaglig kväll framför skärmen. Atmosfären och skräcken upplevs så mycket starkare när man kan fokusera helt på det som händer på skärmen.

Så missa inte att se Consecration med svensk text redan innan biopremiären på Dreamfilm. En riktigt ryslig filmupplevelse helt gratis! Perfekt att se en sen kväll för maximal skräckfaktor.

Consecration

Helfilm Consecration Sverige Dreamfilm

Den 9 februari är det äntligen dags för skräckfilmens vänner att få sig en rejäl dos adrenalin när den nya filmen Consecration har premiär. Men visste du att du kan se hela filmen redan nu helt gratis på Dreamfilm?

I Consecration får vi följa Grace, spelad av Jena Malone, som återvänder till sin hemstad för att inviga en gammal nerlagd kyrka på nytt. Men något ont lurar i kyrkan och snart dras Grace in i en växande mardröm fylld av mystiska och skrämmande händelser.

Regissören Christopher Smith lovar leverera en riktigt ryslig och obehaglig filmupplevelse directly till skräckgenrens fans. Och med Jena Malone, Danny Huston och Rafe Spall i rollistan utlovar Consecration att bli en minnesvärd rysare.

Så missa inte att se hela Consecration gratis online redan innan biopremiären på Dreamfilm. En perfekt nervpirrande film att se en sen kväll hemma i soffan för alla skräckfilmsfantaster i Sverige.

Se Consecration Från 2023 Dreamfilm

Är du sugen på att se den allra senaste skräckfilmen? Då ska du inte missa Consecration från 2023 som utlovar att få pulsen att stiga. Redan nu kan du streama hela filmen gratis på Dreamfilm!

I Consecration får vi följa Grace, spelad av Jena Malone, som återvänder till sin hemstad för att inviga en gammal nerlagd kyrka. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända och Grace dras in i en mardröm fylld av ondska.

Regissören Christopher Smith lovar leverera en riktigt rå och skrämmande upplevelse när något ont vaknar till liv i den lilla staden. Med sitt obehagliga tempo och sin klämmande stämning utlovar Consecration att bli en av årets bästa skräckfilmer för genrens fans.

Så missa inte att streama den allra senaste skräckfilmen Consecration från 2023 nu på Dreamfilm. Perfekt för en riktigt ryslig filmkväll hemma i soffan!

Skräckfilm Consecration Med Svenska Undertexter Dreamfilm

Den 9 februari är det äntligen dags för skräckfilmens vänner att få puls att stiga. Då har nämligen den läskiga nya filmen Consecration biopremiär. Men redan nu kan du se den med svenska undertexter på Dreamfilm!

I Consecration får vi följa Grace, spelad av Jena Malone, som återvänder till sin hemstad för att inviga en gammal kyrka på nytt. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända och Grace dras in i en mardröm fylld av ondska.

Regissören Christopher Smith lovar leverera en riktigt obehaglig filmupplevelse som kommer få åskådarna att hoppa till i soffan. Och med svenska undertexter på Dreamfilm kan du uppleva varenda detalj i denna rysare även om du inte förstår engelska.

Så missa inte att se den läskiga nya skräckfilmen Consecration med svenska undertexter redan innan biopremiären. Perfekt för en riktigt nervös och skrämmande kväll framför skärmen!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 124
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.7 bevisar Consecration att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 5.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Consecration. Betyget 5.7 talar för sig själv
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Consecration. Betyget 5.7 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 30m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.7 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Consecration Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.7 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer