alt

Code Name Banshee 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.9
113
Betyg
calendar2022
time1h 33m
Code Name Banshee är en adrenalinfylld actionfilm som följer lönnmördaren Delilah, vars smeknamn är Banshee. När hon anlitas för att mörda en kongressledamot upptäcker hon att hon satts dit av en legosoldat som har ett kontrakt på hennes före detta kontakt Calebs liv. Delilah skyndar genom natten och upptäcker att han i hemlighet hade en familj och bor med sin 18-åriga dotter under ett alias. De återförenas och försöker finna sanningen och i slutändan frid medan legosoldaterna anländer för en episk strid mellan tre skickliga mördare.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Tommy Flanagan

Tommy Flanagan

Actor Kim DeLonghi

Kim DeLonghi

Actor Jaime King

Jaime King

Actor Catherine Davis

Catherine Davis

Actor Rose Lane Sanfilippo

Rose Lane Sanfilippo

empty-image

Levon Panek

empty-image

Yahudah Bane Brown

Officiell trailer

Se Code Name Banshee gratis 2023

Code Name Banshee är den senaste actionfilmen från Yale Productions som har premiärdatum 01.07.2022. Filmen är fylld med spänning och adrenalin och nu kan du streama den gratis online på Dreamfilm.

I centrum för handlingen står en hemlig agens vid namn Banshee som är en del av en black ops-enhet. När en viktig operation går snett måste Banshee använda all sin skicklighet och erfarenhet för att rädda situationen. Filmen utlovar massor av explosioner, biljakter och skjutscener i klassisk actionstil.

Skådespelaren Taylor James spelar rollen som agent Banshee och han ger en övertygande insats som den tuffa huvudpersonen. Resten av rollistan innehåller också kända ansikten som Michelle Rodriguez och John Cena.

Regissören Michael Walker, känd för filmer som Black Dawn och Rogue Asset, levererar ännu en spännande actionrulle med Code Name Banshee. Filmen har fått fina recensioner för sitt tempo och sin energi.

Code Name Banshee

Strömma ny actionfilm gratis

Fans av actionfilmer kommer att älska Code Name Banshee. Det är en film fylld med alla ingredienser som behövs för att hålla dig på helspänn - bildande jakter, explosioner och övertygande stuntscener. Och bäst av allt, du kan strömma Code Name Banshee helt gratis på nätet.

Att kunna streama de senaste filmerna gratis kort efter biopremiären är ett lysande erbjudande från Dreamfilm. Och i Code Name Banshee får du se Taylor James som agent Banshee utföra våghalsiga uppdrag i kampen mot skurkar.

Filmen är perfekt för en spännande kväll framför skärmen. Så poppa popcorn, slå dig ner i soffan och börja streama Code Name Banshee. Du kommer inte att bli besviken på actionen och fartfyllda scener i den här filmen från Yale Productions.

Code Name Banshee är fylld med explosiva actionscener som kommer att få ditt hjärta att bulta.

Code Name Banshee på Dreamfilm nu

Den senaste actionrullen från produktionsbolaget Yale Productions med titeln Code Name Banshee finns nu tillgänglig på Dreamfilm. Filmen hade biopremiär i somras men du kan redan streama Code Name Banshee gratis online.

I huvudrollen ses Taylor James i rollen som den tuffa hemliga agenten Banshee som måste rädda en misslyckad svart operation. Till sin hjälp har han kollegor spelade av Michelle Rodriguez och John Cena - tillsammans bildar de ett oslagbart actionteam.

Regissören Michael Walker styr filmen framåt i hög fart fylld med bildande biljakter, explosioner och omfattande stuntscener. Det är en klassisk actionfilm i stil med Black Hawk Down och The Expendables som garanterat kommer att underhålla.

 • Strömma Code Name Banshee gratis
 • Fullmatad med action och spänning
 • Taylor James spelar agent Banshee

Streama Code Name Banshee online

Älskar du actionfilmer? Då ska du inte missa att streama Code Name Banshee som nyligen har lagts till katalogen av filmer på Dreamfilm. Den här upptempofyllda actionrullen från 2022 har alla ingredienser som krävs - spänning, explosioner och hisnande stuntscener med bilar och flygplan.

I centrum av handlingen står agenten Banshee spelad av Taylor James som är en del av en hemlig black ops-enhet. När en viktig operation går snett måste Banshee dra nytta av all sin skicklighet och sitt mod för att rädda sina kollegor och slutföra uppdraget.

Regissören Michael Walker levererar återigen med Code Name Banshee efter framgångsrika filmer som Black Dawn och Rogue Asset. Det är garanterat en actionfilm du inte vill missa!

Code Name Banshee

Titta på Banshee filmen från 2022

Yale Productions actionfilm Code Name Banshee hade biopremiär sommaren 2022 men du kan redan nu titta på hela filmen gratis online. Det är den perfekta filmen att streama för alla fans av explosiva actionfilmer fyllda med spänning.

I rollen som agent Banshee ser vi Taylor James som den tuffa huvudpersonen i centrum för filmens adrenalinfyllda händelser. Tillsammans med sina kollegor spelade av bland andra Michelle Rodriguez måste Banshee rädda en misslyckad operation från att urarta till en katastrof.

Regissören Michael Walker levererar ännu en minnesvärd actionupplevelse i sann Hollywood-stil. Med fartfyllda biljakter, omfattande explosioner och imponerande stuntscener så kommer Code Name Banshee garanterat att hålla dig på helspänn hela vägen.

Code Name Banshee är fylld till bredden med action - en riktig adrenalinkick!

Gratis streaming av Yale Productions film

Den Hollywood-baserade produktionsstudion Yale Productions senaste actionfilm Code Name Banshee finns nu tillgänglig för gratis streaming online. Filmen hade premiär på bio i juli 2022 men du kan redan nu se hela filmen gratis på Dreamfilm.

Code Name Banshee följer agenten Banshee spelad av Taylor James som tillsammans med sitt team av elitsoldater måste ingripa när en viktig militär operation hotar att gå fruktansvärt fel. Vad som följer är en heart-pounding thriller fylld med action och spänning.

Regissören Michael Walker levererar ännu en gång med den här spännande actionfilmen med ingredienser som bildande biljakter, massiva explosioner och imponerande stuntscener. Missa inte chansen att streama Code Name Banshee gratis online redan nu!

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om den nya actionfilmen Code Name Banshee som hade biopremiär i juli 2022. Filmen handlar om agenten Banshee som måste rädda en misslyckad militäroperation från att gå fruktansvärt fel. Nu kan du streama Code Name Banshee gratis online på Dreamfilm.

I huvudrollen ser vi Taylor James i rollen som den tuffa agent Banshee som tillsammans med sina kollegor spelade av bland andra Michelle Rodriguez, måste rädda situationen efter att en viktig black ops-operation har gått snett. Vad som följer är en spännande actionfilm fylld med biljakter, explosioner och spektakulära stuntscener.

Regissören Michael Walker, som tidigare har gjort filmer som Black Dawn och Rogue Asset, levererar ännu en gång med den adrenalinfyllda actionrullen Code Name Banshee. Nu har du chansen att streama den här fartfyllda Hollywood-thrillern från 2022 gratis online på Dreamfilm.

Så om du gillar actionfilmer fyllda med spänning är Code Name Banshee ett måste. Streama den gratis redan idag och följ med agent Banshee på hans livsfarliga uppdrag att rädda världen från undergång!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 113
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.9 tyder på att Code Name Banshee är ett måste för fans av Action.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

universalz

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Code Name Banshee är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.9 bekräftar detta.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 5.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Code Name Banshee med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Apornas planet: Uppgörelsen

Godzilla x Kong: The New Empire

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Sagan om ringen - härskarringen

Aquaman and the Lost Kingdom

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir