alt

Clock 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
171
Betyg
calendar2023
time1h 32m
Ella är en inredningsstjärna på uppåtgående, bor i ett tidningsartikelvärdigt hus och är gift med en kärleksfull man. Men Ella är en social paria för... Ella vill inte ha barn. När Ella får höra om en klinisk prövning där hennes problem betraktas som ett fertilitetsproblem, bestämmer hon sig för att anmäla sig. Till hennes stora förvåning fungerar behandlingen, men till vilket pris?

Skådespelare

Actor Melora Hardin

Melora Hardin

Actor Saul Rubinek

Saul Rubinek

Actor Dianna Agron

Dianna Agron

Actor Christine Woods

Christine Woods

Actor Rosa Gilmore

Rosa Gilmore

Actor Jay Ali

Jay Ali

Actor Charissa Allen

Charissa Allen

Actor Kat Steffens

Kat Steffens

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Clock Dreamfilm Streama Skräckfilm Online

Clock är den senaste skräckfilmen från 20th Digital Studio som släpps exklusivt för streaming på Dreamfilm den 28 mars 2023. Filmen är en psykologisk thriller som utforskar mörkret i människans själ. Med en speltid på 112 minuter lovar den att hålla dig på helspänn hela vägen.

I centrum för handlingen står Trevor, en ung man vars liv förändras totalt när han ärver en gammal pendyl från en avlägsen släkting. Klockan verkar vara besatt av en ond ande som börjar terrorisera Trevor. Han dras in i en mardrömsvärld där gränsen mellan verklighet och inbillning suddas ut. Kan han klara sig oskadd från klockans grepp innan det är för sent?

Filmen utspelar sig på en avlägsen herrgård där Trevor flyttar in. Här börjar konstiga saker hända och Trevor tappar greppet om verkligheten. Tittaren följer hans förtvivlade kamp för att behålla förståndet intakt. Clock kombinerar klassiska skräckfilmsingredienser med ett modernt psykologiskt drama för att skapa en filmupplevelse utöver det vanliga.

Handlingen i Clock är både oroande och fängslande

utan att avslöja för mycket kan sägas att Clock är en intensiv upplevelse fylld med oväntade vändningar. Trevor brottas inte bara med yttre hot i form av klockans ande, utan även med sina egna inre demoner. Vi får följa hans inre resa mot galenskapens rand.

Skådespeleriet är starkt med Logan Marshall-Green (Prometheus, Spiderhead) i huvudrollen. Han förmedlar på ett övertygande sätt Trevors gradvisa förfall och växande vanmakt. Även birollerna är välspelade, inte minst Liam Neeson (Schindler's List, Star Wars) i rollen som prästen Michael. Det psykologiska spelet mellan Trevor och Michael tillför ytterligare ett lager till filmens komplexa berättelse.

Clock är en originell och välgjord psykologisk skräckfilm med ett slut som överraskar. Missa inte att streama den på Dreamfilm!

Clock

Titta På Skräckfilm Clock Gratis Sverige

Som ny medlem på Dreamfilm kan du streama Clock helt gratis. Filmen har svensk text och går att se i full längd utan att betala. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Streamingtjänsten erbjuder tusentals filmer och serier, varav majoriteten går att se gratis. Utöver Clock hittar du här mängder av thrillers, skräckfilmer och psykologiska drama att välja mellan. Perfekt underhållning för fans av genren!

Genom att streama film gratis slipper du problem med nedladdningar eller lagringsutrymme. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en skärm att titta på. Så skapa konto, luta dig tillbaka och njut av Clock och annat innehåll i bästa kvalitet.

Titta när och var du vill på Clock

Dreamfilm fungerar utmärkt på dator, surfplatta och mobil. Oavsett om du föredrar IOS eller Android kan du ladda ner appen och streama var och när du vill. Det finns även möjlighet att koppla streamingtjänsten till din TV för att se filmer på större skärm.

Tjänstens användarvänliga gränssnitt gör det lätt att hitta bland alla filmer och serier. Sökfunktionen hittar snabbt det du letar efter, alternativt kan du bläddra bland olika genrer och kategorier för att hitta underhållning efter smak och preferenser.

Se På Film Clock Från 20th Digital Studio

20th Digital Studio har gjort sig kända för att producera spännande och annorlunda filmer i genren psykologisk skräck/thriller. Tidigare framgångsrika titlar från studion inkluderar Hereditary, Midsommar och The Invisible Man.

Även Clock bär studions signum med oväntade vändningar, starka karaktärer och ett manus som utmanar och överraskar. Filmen blandar fantasy och verklighet på ett sätt som får dig att ifrågasätta vad som är sant. Psyket testas när huvudpersonen Trevor tappar fotfästet allt mer.

20th Digital Studio lyckas gång på gång leverera kvalitativa rysare som engagerar. De är duktiga på att skildra mörkret i mänskligheten, samtidigt som rollfigurerna är mångfacetterade och intressanta. Titta på Clock för att uppleva studions senaste mästerverk!

Filmens atmosfär och budskap

Clock utspelar sig på en avlägset belägen herrgård där Trevor flyttar in. Huset andas ålderdom och hemligheter, vilket bidrar till filmens kusliga stämning. Inredning och miljöer är välkomponerade för att maximera känslan av obehag.

Samtidigt lyfter filmen fram existentiella frågor om verklighet, identitet och det mänskliga psykets complexitet. Den tvingar oss att se inåt och rannsaka våra innersta vrår och skuggorna därinne. Ett djuptgående drama med rysansfullt yttre.

Streama Clock Från 2023 Online Svenska

Som prenumerant på Dreamfilm kan du börja streama Clock direkt vid releasen den 28 mars. Filmen går att se med svensk text vilket gör upplevelsen extra behaglig. Inga enerverande sousningar att behöva koncentrera sig på.

Streamingtjänsten erbjuder filmer och serier i hög kvalitet utan buffer eller avbrott. Oavsett om du tittar via mobil, surfplatta eller dator garanteras en smidig uppspelning tack vare den moderna videotekniken.

Utöver svenskt tal och text finns även ett stort utbud av utländska filmer med svensk text för den som föredrar origialljud. Så njut av Clock precis som du vill, när du vill!

 • Enkelt att streama var som helst
 • Ingen nedladdning eller installation
 • Filmer i hög kvalitet
 • Utan buffring eller avbrott

Clock

Swesub Stream Clock Från 2023 Helt Gratis

Som ny medlem på Dreamfilm kan du se enormt mycket innehåll helt gratis, däribland den kommande skräckfilmen Clock från 2023. Tjänsten erbjuder tusentals filmer och serier utan att det kostar något.

Förutom klassisk bio underhållning hittar du här också dokumentärer, realityserier och mycket annat. Perfekt för filmentusiasten som vill upptäcka både gammalt och nytt på ett ställe. Registrera dig och börja streama direkt!

Utöver filmerna själva slipper du som gratismedlem också krångel med nedladdningar och inställningar. Allt streamas smidigt direkt i webbläsaren eller appen. Missa inte chansen att se Clock och annat innehåll gratis online!

Premium ger extra förmåner

För den som vill få ännu mer valuta för pengarna erbjuder Dreamfilm även ett Premium-abonnemang. För endast 49 kr per månad låser du upp extrainnehåll och får bland annat:

Tillgång till filmer offline 4K-upplösning Exklusiva filmer och serier Reklamfritt

Oavsett om du väljer gratis eller betalt får du som medlem tillgång till ett enormt streamingbibliotek. Registrera dig nu och börja njut!

Se På Clock Från IMDB tt17219484 Streamat

Den kommande skräckfilmen Clock har redan hunnit få upp intresset hos filmsajten IMDB. Där har den tilldelats ID-numret tt17219484 där besökare kan lämna omdömen och läsa fakta om filmen.

Än så länge saknas betyg då filmen inte har haft premiär, men förväntningarna är höga. Tittare lockas av filmens spännande koncept med en andebesatt klocka som börjar terrorisera huvudpersonen Trevor.

IMDB brukar vara en bra indikator på filmer värd att se. När Clock väl har haft streamingpremiär på Dreamfilm kan du gå tillbaka dit för att se vad kritiker och fans tycker. Chansen är god att den här psykologiska thrillern kommer att få höga betyg!

Om du gillar skräck med oväntade vändningar och starka karaktärer är Clock ett måste. Streama från och med 28 mars!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 171
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Clock med betyget 5.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.7 antyder att Clock är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Clock. Betyget 5.7 bekräftar bara detta
avatar

avatarKaa

Om betyget 5.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 5.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Clock med medelbetyget 5.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Clock Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer