close icon
page-title
Brothers
Brothers

Detaljer

 • Originaltitel: Brothers
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Lionsgate

Brothers 2009 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.3
3421Betyg
date2009
date1h 45m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |9 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |4 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |6 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |7 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Grater98

  |12 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Flixer

  |13 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  stjärnaFält22

  |13 dage siden
  Betyget 7.3 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Bröder streama gratis Dreamfilm

Är du på jakt efter en riktigt bra dramafilm? Då ska du absolut inte missa Bröder som hade biopremiär 2009. Denna svensktextade film är nu tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm.

Bröder handlar om två bröder, Sam och Tommy, som återförenas efter många år då den yngre brodern Tommy kommer hem från militärtjänstgöringen i Afghanistan. Vi får följa med på deras känslomässiga berg-och-dalbana när gamla konflikter blossar upp samtidigt som ett nytt hot tornar upp sig.

Skådespelarna Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal gör fantastiska insatser i huvudrollerna som bröderparen. Deras skådespeleri för samman historien på ett fängslande sätt.

Regissören Jim Sheridan, känd för filmer som Min vänliga jätte och I himlen, levererar ännu en gripande och tankeväckande film som garanterat kommer beröra.

Brothers

Titta på Bröder svenska gratis

Bröder är en utmärkt film som vi verkligen rekommenderar för alla dramaälskare. Har du inte redan sett den så är det hög tid att streama loss. Filmen går att se helt gratis och svensktextad på Dreamfilm.

En film som verkligen berör och får en att fundera över relationen till sina syskon och familj.

I Bröder får vi följa bröderparet Sam och Tommy under några ödesdigra dagar efter att inte ha setts på många år. Vi får se hur återseendet väcker gamla minnen och hur deras relation sätts på prov.

Skådespelarna Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal gör fantastiska roller som bröderna och lyckas förmedla både värme och svåra konflikter på ett övertygande vis. Det är två starka insatser som verkligen för historien framåt.

Bröder swesub streama film gratis

Är du sugen på att streama en riktigt bra och gripande dramafilm? Då ska du se Brothers som nu finns att streama helt gratis och med svensk text på Dreamfilm.

Brothers hade biopremiär 2009 och handlar om bröderna Sam och Tommy som återförenas efter många år när Tommy kommer hem från kriget i Afghanistan. Vi får följa med på en känslomässig resa och se hur deras relation sätts på prov.

 • Gripande drama om bröder och familjerelationer
 • Prisbelönta skådespelare i huvudrollerna
 • Regisserad av den erkända regissören Jim Sheridan

Skådespelarna Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal lyckas på ett fint sätt gestalta bröderna Sam och Tommy med allt vad det innebär av både kärlek och konflikter.

Vi rekommenderar denna film starkt för alla som gillar välspelade dramafilmer som verkligen berör.

Bröder gratis online full movie

Är du sugen på att se en riktigt bra dramafilm helt gratis? Då tycker vi att du ska streama Brothers som nu finns tillgänglig i sin helhet och på svenska på Dreamfilm.

Brothers hade biopremiär 2009 och handlar om de två bröderna Sam och Tommy. Vi får följa med på deras känslomässiga resa när Tommy kommer hem efter en längre tid i kriget i Afghanistan. Familjehemligheter avslöjas och relationen sätts på prov.

Brothers är en film som verkligen lyckas beröra med sitt drama om familjerelationer och det som döljs under ytan. Skådespelarna Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal gör fantastiska insatser i huvudrollerna som de två bröderna.

En stark och medryckande filmupplevelse om kärlek och svek inom familjen.

Regissören Jim Sheridan har tidigare gjort filmer som Mitt liv för minego och I himlen. Även denna gång levererar han en tankeväckande och välspelad film som garanterat kommer gripa tag i dig.

Brothers

Bröder se gratis på film svenska

Letar du efter en bra och svensktextad dramafilm att streama gratis? Då rekommenderar vi varmt att du ser Brothers som nu finns att se helt utan kostnad på Dreamfilm.

Brothers från 2009 handlar om bröderna Sam och Tommy som återförenas efter flera års separation när Tommy kommer hem efter militärtjänstgöring i Afghanistan. Vi får se hur mötet väcker upp gamla minnen och hemligheter samtidigt som en ny fara hotar.

I huvudrollerna ser vi de prisbelönta skådespelarna Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal som båda gör fantastiska insatser som bröderparen. Det är medryckande att se dem brottas med både kärlek och svåra konflikter i relationen.

Regissören Jim Sheridan står bakom filmer som Mitt liv för minego och I himlen. Även denna film levererar starka känslor och eftertanke kring familj och relationer. Missa inte att se den!

Bröder streama gratis svenska Dreamfilm

På jakt efter en svensktextad dramafilm att streama helt utan kostnad? Se då Brothers som nu finns att streama gratis i sin helhet på Dreamfilm.

Brothers från 2009 utspelar sig kring bröderna Sam och Tommy som återförenas efter många år när Tommy kommer hem från kriget i Afghanistan. Vi får följa med på en emotionell berg-och-dalbana när gamla konflikter blossar upp igen.

I huvudrollerna ser vi Tobey Maguire och Jake Gyllenhaal som båda gör fantastiska insatser i sina roller som bröderparet. Deras skådespeleri för verkligen samman detta familjedrama på ett övertygande sätt.

Regissören Jim Sheridan står bakom flera kritikerrosade filmer som Mitt liv för minego och I himlen. Även Brothers är ett drama som kommer krypa in under skinnet på dig och som vi varmt rekommenderar.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3421

Dela