alt

Boyka: Undisputed IV 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.1
1 242
Betyg
calendar2016
time1h 27m
I den fjärde delen i serien siktar Boyka in sig på de stora ligorna när en oavsiktlig död i ringen får honom att ifrågasätta allt han står för. När han får reda på att hustrun till mannen som han av misstag dödade är i problem, erbjuder Boyka att slåss i en serie omöjliga strider för att befria henne från ett liv i livegenskap.

Skådespelare

Actor Scott Adkins

Scott Adkins

Actor Tim Man

Tim Man

Actor Alon Abutbul

Alon Abutbul

Actor Teodora Duhovnikova

Teodora Duhovnikova

Actor Paul Chahidi

Paul Chahidi

Actor Martyn Ford

Martyn Ford

Actor Brahim Achabbakhe

Brahim Achabbakhe

Actor Valentin Ganev

Valentin Ganev

Officiell trailer

Siehe auch

Se film Boyka: Undisputed IV gratis

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den efterlängtade actionfilmen Boyka: Undisputed IV från 2016 gratis online. Den fjärde delen i Undisputed-serien är ett måste för alla fans av scener med explosiva Slavic-fight. I Boyka: Undisputed IV får vi följa karaktären Yuri Boyka, spelad av Scott Adkins, som nu är på fri fot efter sitt fängelsestraff. Hans förflutna hinner dock ikapp honom när han måste återvända till fängelseanläggningen för att rädda zigenarflickan Alma. Det blir garanterat mycket action och spänning när Boyka tar sig an sina gamla fiender.

Missa inte chansen att titta på Boyka: Undisputed IV online gratis! Filmen har svensk text och går att streama i full längdDreamfilm. Perfekt för en actionfylld filmkväll hemma i soffan.

Streama Boyka: Undisputed IV dreamfilm

Dreamfilm är den bästa sidan för att streama filmer och serier gratis online och i hög kvalitet. Här kan du nu se actionkrachern Boyka: Undisputed IV från 2016 med Scott Adkins i huvudrollen. Filmen är den fjärde delen i succéserien Undisputed och utlovar garanterat explosiv underhållning från början till slut.

Dreamfilm streamas Boyka: Undisputed IV med svensk text så att du kan följa handlingen och njuta av filmupplevelsen. Det är bara att trycka på play och luta sig tillbaka för att se Boyka slåss mot sina ärkefiender i det ökända fängelset. Missa inte denna adrenalinstinna actionrulle!

Titta på filmen Boyka: Undisputed IV online

Äntligen har chansen kommit att titta på den efterlängtade uppföljaren Boyka: Undisputed IV online! Den fjärde filmen i serien om den legendariske fightern Yuri Boyka utlovar hisnande fightscener och en historia fylld av drama och spänning. I centrum står återigen Scott Adkins i rollen som Boyka, frisläppt från fängelset men tvingad att återvända för att rädda en ung kvinna.

Dreamfilm kan du streama Boyka: Undisputed IV med svensk text i hög kvalitet. Titta på filmen via dator, surfplatta eller mobil och följ med på Boykas uppgörelse med sitt blodiga förflutna. Ett actionäventyr du inte vill missa!

Boyka: Undisputed IV svenska stream gratis

Den som gillar tuffa fightscener och adrenalinfyllda historier kommer garanterat att älska Boyka: Undisputed IV. Nu kan du streama den här actionkrachern gratis med svenska undertexterDreamfilm. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av hårda slag, explosioner och hisnande stunts medan Scott Adkins ikläder sig rollen som den legendariske fightern Boyka ännu en gång.

I Boyka: Undisputed IV har Boyka precis blivit frisläppt från fängelset, men tvingas snart återvända för att rädda zigenarflickan Alma. Som väntat blir det en våldsam uppgörelse när Boyka tar sig an sina forna rivaler. Missa inte chansen att se denna actionfyllda film med svensk text helt gratis!

Se Boyka: Undisputed IV swesub stream

Är du redo för adrenalinpumpande action när den legendariske fightern Boyka är tillbaka på vita duken? Nu kan du streama den fjärde filmen i Undisputed-serien, Boyka: Undisputed IV, med svensk textDreamfilm. Här får vi återigen följa antihjälten Boyka spelad av Scott Adkins, som denna gång måste kämpa för att rädda en ung kvinnas liv.

Missa inte chansen att se Boyka slåss mot sina ärkefiender i det ökända fängelset där han själv satt inspärrad. Med explosiver, blixtsnabba slagväxlingar och en oförglömlig huvudrollsinnehavare utlovar Boyka: Undisputed IV att leverera action i världsklass!

Streama Boyka: Undisputed IV från 2016 gratis

Äntligen finns möjligheten att streama den fjärde filmen i Undisputed-serien om den legendariske fightern Boyka. Boyka: Undisputed IV hade biopremiär 2016 och har nu premiär på Dreamfilm där du kan se den gratis online med svensk text.

I den här filmen får vi återse Scott Adkins i den ikoniska huvudrollen som Yuri Boyka. När han blir fri från fängelset dras han snart in i en livsfarlig konflikt för att rädda zigenarflickan Alma. Som väntat myllrar det av våldsamma fightscener och adrenalinfyllda actionsekvenser från början till slut. Missa inte chansen att streama den här publikfriaren!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1242
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Boyka: Undisputed IV är ett måste för fans av Action.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Boyka: Undisputed IV med betyget 7.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Boyka: Undisputed IV. Betyget 7.1 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Boyka: Undisputed IV med ett betyg på 7.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Boyka: Undisputed IV är ett måste för fans av genren.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.1 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.1 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Boyka: Undisputed IV Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.