Black Panther: Wakanda Forever 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.2
5 912
Betyg
calendar2022
time2h 42m
Drottning Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye och deras specialstyrka med kvinnliga krigare gör allt för att skydda sin nation från angripande världsmakter efter kung T'Challas död. Wakandas invånare försöker gå vidare och tar hjälp av War Dog Nakia och Everett Ross för att hitta en ny väg för kungariket.

Skådespelare

Actor Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Actor Angela Bassett

Angela Bassett

Actor Martin Freeman

Martin Freeman

Actor Lake Bell

Lake Bell

Actor Danai Gurira

Danai Gurira

Actor Letitia Wright

Letitia Wright

Actor Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

Actor Délé Ogundiran

Délé Ogundiran

Officiell trailer

Siehe auch

Svensk premiär Black Panther: Wakanda Forever

Den efterlängtade uppföljaren Black Panther: Wakanda Forever har äntligen haft Svensk premiär! Marvels senaste actionfyllda film utspelar sig efter händelserna i Black Panther från 2018 och följer karaktärerna i det avancerade afrikanska landet Wakanda efter kung T'Challas bortgång.

Filmen hade världspremiär den 9 november 2022 och har nu även kommit till Sverige. Wakanda Forever regisseras återigen av Ryan Coogler och har en stjärnspäckad ensemble med Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira och Winston Duke.

Var kan jag se Black Panther 2?

Den nya Black Panther-filmen går just nu att se på bio i Sverige, med svensk text. Men för er som hellre vill streama den bekvämt hemma har vi goda nyheter!

Hela Black Panther 2 Wakanda Forever finns nu att streama och titta på gratis online på sajten Dreamfilm!

Black Panther: Wakanda Forever

Hela filmen gratis på DreamFilm

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den nya Marvel-filmen Black Panther: Wakanda Forever i fullängd, helt gratis och med bra bildkvalitet. Det enda du behöver är ett konto på sajten, vilket är gratis att skapa.

Filmen finns givetvis med svensk text (swesub) vilket gör upplevelsen bättre. Värt att nämna är också att du kan streama filmen från valfri enhet - mobil, dator eller TV - genom Dreamfilms smidiga gratisapp.

Så här streamar du Wakanda Forever gratis

 1. Skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm
 2. Sök upp Black Panther 2 i streamingbiblioteket
 3. Tryck på "Spela upp" och njut av filmen!

Det är verkligen så lätt. Utöver Wakanda Forever har Dreamfilm även en massa andra populära filmer och serier som går att streama helt gratis online.

Streama Black Panther 2 online

Black Panther: Wakanda Forever fortsätter historien från första filmen och utforskar Wakandas kamp efter kung T'Challas plötsliga bortgång. Drottning Ramonda, Shuri och de andra kämpar för att skydda sitt land från yttre hot.

Samtidigt måste de också möta utmaningar från ett gömt undervattensrike kallat Talokan. Black Panther 2 ser ut att bjuda på minst lika mycket action och spänning som originalfilmen gjorde!

Varför streama filmen online?

Förutom att det är helt gratis att streama Black Panther: Wakanda Forever på Dreamfilm så finns det flera fördelar med att titta på filmen online istället för på bio:

 • Du kan pausa och spola när du vill
 • Inga störande biobesökare
 • Bättre ljud och bildkvalitet
 • Titta var och när du vill - från valfri enhet!

Så passa på att se Marvels senaste actionrulle med Wakandas modiga krigare redan idag genom att streama Black Panther 2 gratis online! Det finns ingen anledning att vänta längre.

Titta på uppföljaren till Black Panther

Den första Black Panther-filmen från 2018 blev en enorm biosuccé världen över och hyllades för sin unika blandning av aktion, drama och representation. Nu är det äntligen dags för uppföljaren!

Wakanda Forever tar vid efter händelserna i originalet och fortsätter att utforska den avancerade, afrikainsperade världen Wakanda och dess invånare. Trots att skådespelaren Chadwick Boseman som spelade T'Challa tyvärr gått bort så lovar uppföljaren att hedra hans minne och arv.

Marvels studio har lyckats överträffa sig själva ännu en gång med den här sensationella uppföljaren!

Så missa inte chansen att vara några av de första att få se vad den nya Black Panther-filmen har att bjuda på. Streama hela Wakanda Forever redan nu helt gratis på Dreamfilm!

Black Panther: Wakanda Forever

Wakanda Forever stream gratis 2023

Tack vare streamingtjänsten Dreamfilm kan du redan nu streama Black Panther 2 Wakanda Forever gratis online, bara några månader efter biopremiären. Detta är den absolut bästa och smidigaste lösningen för att se filmen.

Du slipper köpa dyra biobiljetter eller vänta på att filmen ska släppas på Blu-Ray eller hyrfilm. På Dreamfilm streamar du den senaste Black Panther-filmen direkt i hög kvalitet och med svensk text, helt utan kostnad.

Varför vänta längre?

Marvels efterlängtade uppföljare till superhjältefilmen Black Panther från 2018 finns nu tillgänglig för streaming i Sverige. Det finns alltså ingen anledning att vänta längre på att få se Wakanda Forever online:

 • Ingen nedladdning krävs
 • Streama på valfri enhet
 • Fullängd och hög kvalitet
 • Swesub och helt gratis!

Upplev den nya spännande filmen om Black Panthers rike Wakanda och deras kamp för att skydda sitt land från yttre hot redan idag. Streama Black Panther: Wakanda Forever gratis nu på Dreamfilm!

Swesub Black Panther: Wakanda Forever

På Dreamfilm kan du streama Marvels senaste superhjältefilm Black Panther: Wakanda Forever med svensk text (swesub) helt gratis. Detta gör att du kan följa handlingen och dialogen på bästa möjliga sätt.

Wakanda Forever är den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Black Panther från 2018 och utspelar sig i det futuristiska landet Wakanda i Afrika. Filmen är fylld med action, drama, coola specialeffekter och hade världspremiär i november 2022.

Upplev den nya spännande Black Panther-filmen med svensk text redan idag genom att streama den gratis på Dreamfilm!

Förutom att filmen går att streama gratis med swesub på Dreamfilm så går den att titta på från precis vilken enhet som helst, som mobil, surfplatta eller dator. Så du kan njuta av Wakanda Forever var och när du vill!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 5912
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.2 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Black Panther: Wakanda Forever. Betyget 7.2 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Black Panther: Wakanda Forever med ett betyg på 7.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 42m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 42m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.2 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Black Panther: Wakanda Forever med medelbetyget 7.2 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Black Panther: Wakanda Forever Titel med ett betyg på 7.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!