alt

Black Adam 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
5 806
Betyg
calendar2022
time2h 05m
Nästan 5 000 år efter att han tilldelades de forntida egyptiska gudarnas allsmäktiga krafter - och fängslades lika snabbt - blir Black Adam befriad, redo att släppa lös sin unika form av rättvisa i den moderna världen.

Skådespelare

Actor Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Actor Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Actor Djimon Hounsou

Djimon Hounsou

Actor Henry Cavill

Henry Cavill

Actor Henry Winkler

Henry Winkler

Actor Sarah Shahi

Sarah Shahi

Actor Viola Davis

Viola Davis

Actor Noah Centineo

Noah Centineo

Officiell trailer

Siehe auch

Black Panther: Wakanda Forever

Black Adam Dreamfilm Gratis

Black Adam är den senaste superhjältefilmen från DC som har premiär på bio den 19 oktober 2022. Filmen är en av de mest efterlängtade filmerna just nu och handlar om antihjälten Black Adam spelad av Dwayne Johnson. Black Adam är känd från DC-serierna som Shazams ärkefiende och är en av de mäktigaste figurerna i DC-universumet. Nu får vi äntligen se hans egna solofilm på bio där han utmanar justiceligan och superhjältar som Hawkman.

Filmen regisseras av Jaume Collet-Serra och har förutom Dwayne Johnson även skådespelare som Aldis Hodge, Noah Centineo och Pierce Brosnan med på rollistan. Black Adam utspelar sig i det nuvarande DC Extended Universe och kopplas ihop med tidigare filmer som Shazam! och Aquaman. Det ska bli spännande att se hur Black Adam passar in i resten av superhjälteserierna från DC.

Är du taggad på att se Black Adam och undrar hur du kan streama den online? Här kan du läsa om hur du kan se Black Adam på bio och även hur du kan streama Black Adam online helt gratis. Vi har samlat de bästa sätten för att se den nya DC-filmen online. Så om du inte har lust att gå på bio eller vill se Black Adam bekvämt hemma i soffan, är du på rätt sida. Häng med så guidar vi dig till hur du kan titta på Black Adam gratis online!

Black Adam

Titta på Black Adam online gratis 2022

Den 19 oktober har Black Adam biopremiär i Sverige och världen över. Som alla stora filmer från Hollywood så är den officiella vägen för att se Black Adam att gå på bio och se den på storbild. Men alla har inte lust att gå på bio eller har möjlighet att se filmen på bio av olika anledningar. Då är streaming det bästa alternativet för att se Black Adam online. Det går att streama Black Adam gratis redan nu om du vet var du ska leta!

När stora filmer har biopremiär brukar de läcka ut online på olika streaming- och torrentsajter. Även om det inte är helt lagligt så går det att hitta Black Adam gratis online redan nu om man söker på rätt ställen. De främsta sidorna för att titta på Black Adam online gratis är:

 • Dreamfilm
 • Swesub
 • Swefilmer

På dessa streamingsajter brukar nya filmer läggas upp gratis kort efter biopremiär. Så chansen är stor att du kan streama Black Adam gratis redan nu om du kollar in utbudet på Dreamfilm, Swesub och Swefilmer. Det är bara att skapa ett kostnadsfritt konto och börja titta på Black Adam online helt gratis!

Streama Black Adam Sverige Premiär

Den officiella Sverigepremiären för Black Adam är alltså den 19 oktober 2022. Då släpps filmen på bio runt om i landet och biljetter går att köpa för att se den på storbild på valfri biograf. Men vill du hellre streama Black Adam Sverige premiär bekvämt hemifrån? Det går utmärkt med streaming.

Genom att använda en svensk VPN kan du låtsas att du befinner dig i USA där filmen har premiär tidigare. På så sätt kan du se Black Adam redan 2-3 dagar innan den officiella premiären i Sverige. Det är ett smidigt sätt att streama nya filmer gratis online innan de ens har hunnit ha premiär på svenska biografer!

För att streama Black Adam Sverigepremiär behöver du:

 • Ett konto på en streamingtjänst (t.ex. Dreamfilm)
 • En VPN-tjänst (t.ex. Surfshark eller NordVPN)
 • Ställa in VPN:en på en amerikansk server

På så sätt lurar du streamingtjänsten att du befinner dig i USA och kan se Black Adam några dagar innan premiär. Detta är ett smidigt knep för att titta på nya filmer gratis online och funkar utmärkt för att streama Black Adam gratis redan nu!

Se Black Adam Swesub HD 123movies

En av de bästa streamingsidorna för att se filmer och serier på svenska är 123movies. Här samlas gratis länkar för att titta på de senaste filmerna och serierna online helt lagligt. När Black Adam har haft premiär går den att se Swesub i HD-kvalité via 123movies. Det är bara att söka efter filmen i sökfältet så hittar du bra streamlänkar.

Vissa länkar på 123movies leder till streamingsidor med massa reklam. Men det går oftast att hitta någon HD Swesub stream utan störande pop-ups om man testar några olika länkar på 123movies. Det är det enklaste sättet för att titta på nya filmer gratis online med svensk text och i bra kvalité!

För att se Black Adam Swesub på 123movies behöver du ingen registrering eller nedladdning. Det är bara att klicka på play och börja streama loss!

123movies är den bästa streamingsidan för att se nya filmer gratis online med svensk text. Så direkt efter biopremiären går det att hitta fungerande HD Swesub streams för Black Adam via 123movies. Perfekt om du vill se den senaste DC-filmen gratis online på svenska!

Black Adam

Hitta var du kan se Black Adam Svenska

Som vi nämnt ovan så går det allra enklast att se Black Adam på svenska via streamingsidor som Dreamfilm, Swesub och 123movies. Dessa sidor är specialiserade på att samla ihop fungerande stream-länkar för nya filmer och serier, ofta med svensk textning.

Utöver dessa gratis streamingsidor så går det även att se Black Adam Svenska på:

 • Netflix - Brukar lägga till nya filmer efter några månader
 • Viaplay - Kan köpa stream-hyra några månader efter premiär
 • HBO Max - Lägger ofta till nya filmer efter biopremiär
 • ITunes - Går att köpa digital kopia för nedladdning
 • Youtube - Brukar lägga upp långa trailers och klipp

På streamingtjänster som Netflix, Viaplay och HBO Max måste du dock vänta några månader efter biopremiär innan Black Adam blir tillgänglig. Så för att se Black Adam Svenska gratis online direkt är Dreamfilm, Swesub och 123movies dina bästa alternativ!

Black Adam Hela Filmen Svenska Gratis

Den absolut smidigaste vägen för att se Black Adam är att streama den online helt gratis. På så sätt slipper du biobiljetter och kan se den nya DC-filmen bekvämt hemifrån. Dreamfilm är den främsta sidan för att streama Black Adam gratis på svenska.

Bara någon dag efter biopremiär brukar nya filmer dyka upp på Dreamfilm, ofta med svensk text. Då kan du se Black Adam hela filmen gratis och online i full längd. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en bra internetuppkoppling för att streama loss!

Genom att titta på Black Adam gratis på Dreamfilm slipper du biobiljetter och köer till popcorn. Du kan pausa när du vill och se filmen i lugn och ro i ditt eget tempo. Det smidigaste sättet att se den efterlängtade DC-filmen är helt klart att streama Black Adam gratis online på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5806
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Black Adambör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Black Adam. Betyget 7 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 05m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Black Adam är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Black Adam med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

FilmTitel

Black Adam Titel med ett betyg på 7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Spider-Man: No Way Home

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Black Panther: Wakanda Forever

Spider-Man: Into the Spider-Verse